Horoscop anual 2023, Berbec

            Deviza acestui an este: „Când vei fii mulțumit să fii pur și simplu tu însuți și să nu te compari cu ceilalți, toți te vor respecta.” Lao Tse
           Atmosfera astrală a anului 2023 vine cu schimbări de direcție urmând calea destinului. Este in an de efort dar și de progres aducând un nou sens propriei existențe astfel că este recomandat să îți creezi noi strategii de acțiune, să te implici cu mai multă încredere în noi activități, să îți reevaluezi relația cu ceilalți dar și cu propria persoană.
            De la jumătatea lunii iulie a acestui an vei fii mult mai preocupat de modul în care ai putea să te îngrijești de propriul corp, faci o schimbare de look, te răsfeți, socializezi mai mult punându-te cu ușurință în valoare. Este momentul să îți acorzi timp, să concretizezi idealurile tale de viață, îndtărindu-ți astfel propria identitate. Ambiția dar și încrederea în tine va atrage oamenii care pot/vor să te susțină în demersurile tale.

Dragoste, relatia de cuplu
Sentimental – relațional
        În acest an vei pune mai mult accent pe propria persoană dar și pe relația de cuplu, pe noi posibilități de a interacționa cu persoane noi interesante care să te ajute pe cale progresului personal. Încă de la începutul perioadei apar tot felul de provocări care vizează relația de cuplu ca urmare a discuțiilor, a bârfelor venite dinspre rudele apropiate dar și a călătoriilor pe care ești nevoit să le faci în interes de sergviciu. Te vei remarca printr-o mai mare nevoie de progres în plan profesional astfel încât ai tendința de a lăsa pe un plan secund ceea ce ține de relația de cuplu sau eventuale relații de amor.
            Luna ianuarie îți poate aduce semnale de reconfigurare, ai nevoie de lămuriri asupra relației de cuplu. Te poți aștepta la revenirea asupra unei foste relații de cuplu sau ești nevoit să pui capăt definitiv unei relații sentimentale care nu mai corespunde dorințelor tale. În luna aprilie și luna mai atragi cu mai multă ușurință atenția sexului opus putând fi vorba despre startul unei noi iubiri, pasiune, flirt, distracție fiind mult mai dornic să iubești și să fii iubit. În lunile iunie și iulie se va remarca o mai mare nevoie de a dezvolta relații prin intermediul cărora ai putea atrage și beneficii materiale. Încerci să îmbini utilul cu plăcutul, eviți relațiile care nu corespund intereselor tale, intelectuale și chiar materiale. În luna august te confrunți cu provocări de natură amoroasă, fie revine în viața ta un fost iubit, fie iei hotărârea de a renunța la o relație care nu mai împlinește așteptările tale. Cert este că vei pune în prim plan distracția, relația cu copiii, călătoriile de agrement, revenirea la un hobby. În lunile septembrie, octombrie și noiembrie ești mult mai preocupat de relația de cuplu, iar dacă nu ești deja implicat într-o relație, ai toate șansele să îți găsești perechea acum.
         Anul 2023, îți aduce provocări dar și posibilitatea de a dezvolta, în avantaj personal, relația cu ceilalți. Alegerile pe care le faci în plan sentimental vor avea impact pe termen îndelungat.

Cariera si baniCarieră, bani, locul de muncă
        Încă de la începutul acestui an, astrele te avertizează să fii prudent la deciziile pe care le iei, vis-à-vis de carieră, relațiile socio-profesionale, startul unei afaceri personale.
      Până la jumătatea lunii ianuarie se pare că lucrurile tind să iasă de sub control, atunci când vine vorba despre negocieri, semnarea de contracte sau călătorii în interes de serviciu, de aici putând să apară tot felul de pierderi în relația cu subalternii sau colegii, avertizări din partea șefilor sau a autorităților. Nu vor lipsi discuțiile în contradictoriu cu șefii, autoritățile, pierderi care vizează acte oficiale.
            Începutul de an nu se arată prea prietenos, la capitolul finanțe. Chiar dacă vei primi și alte oferte de colaborare sau vei da dovadă de efort, dedicare, asumarea de responsabilități la locul de muncă, tot vor exista controverse pe tema câștigurilor tale. Lunile aprilie, mai și iunie îți vor aduce câștiguri venite din muncă proprie, ai ocazia de a valorifica resursele materiale dar și intelectuale de care dispui, în sensul progresului în plan profesional. Va trebui să acorzi o atenție sporită la problemele de comunicare în relația cu colegii și șefii, contractele pe care le semnezi, îndeosebi în intervalul 21 aprilie – 15 mai, 23 august – 15 sepembrie și 13 – 30 decembrie fiind predispus la sancțiuni, pierderi de bani.
            În a doua parte a anului cel mai bine ar fi să te gândești din timp ce vrei să faci, vis-à-vis de locul de muncă și care sunt prioritățile tale. Din a doua parte a lunii mai apar noi posibilități de câștiguri din muncă proprie, primești ofertă avantajoasă, neașteptată, de colaborare cu persoane de altă naționalitate sau chiar tu pleci peste hotare în interes de serviciu. Este posibil să te simți luat de val, îndeosebi în luna august și să te grăbești să îți dai acordul în cadrul unei asocieri. Se recomandă echilibru, răbdare, tact, atenție la detalii și să nu te lași atras în parteneriate care riscă să îți provoace tot felul de pierderi, înclusiv în plan material.   
            La începutul lunii mai și în a doua parte a lunii octombrie,  va trebui să fii mult mai prudent la capitolul taxe și impozite, la cheltuielile legate de un proces, obținerea unui credit. Nu vor lipsi surprizele legate de venituri, răsturnări de situație care vizează relațiile de parteneriat, colaborări ce implică și investiții financiare. Este important să fii precaut, să îți gestionezi cu mare atenție câștigurile, achizițiile pe care vrei să le faci și să eviți propunerile de colaborare care ți se par neclare.
            În anul 2023 nu vei duce lipsă de muncă, efort dar și de roade venite ca urmare a ambiției de care dai dovadă. Totul depinde de modul în care îți gestionezi reursele de care dispui, modul în care colaborezi și accepți și punctul de vedere al celorlalți, în ceea ce privește activitatea ta profesională.

3D Character and Success

Sănătate 
          Este un an în care vei pune mai mult accent pe propria persoană, ai ocazia să constați că ești vulnerabil, în ceea ce privește propriul organism, îndeosebi în a doua parte a perioadei. Se recomandă mai multă odihnă, plimbări în aer liber, terapii naturiste, preocupările care te ajută să te destinzi, relaxezi.
În prima parte a lunii ianuarie dar și în prima parte a lunii septembrie te poți aștepta la recidivarea unei probleme de sănătate fiind foarte important să intervii cât mai prompt apelând la sfatul medicului pentru a găsi un tratament eficient.
        În lunile mai, iunie și octombrie nu te simți într-o formă prea grozavă fiind nevoie de mai multă mișcare, relaxare, eventual apelezi la terapii alternative. De evitat analizele medicale, îndeosebi în ianuarie, a prima parte a lunii mai și prima parte a lunii septembrie. În lunile aprilie și august ești plin de energie fiind într-o formă maximă, din punct de vedere a capacității de a te reface după probleme de sănătate. Este recomandat să îți temperezi tendința către excese de orice fel fiind important să profiți din plin de momentele de relaxare.
            În lunile de vară ai ocazia să te întremezi, după o perioadă foarte aglomerată. Este timpul prielnic în care te preocupi mai mult de propria sănătate având șansa să găsești noi remedii, un tratament mult mai eficient pentru o problemă de sănătate.
           În luna septembrie este posibil să te confrunți cu nervozitate, insomnii, acțiuni riscante, decizii pripite fiind nevoie de mai multă precauție, în ceea ce privește deplasările și mijloacele de transport. În prima parte a lunii noiembrie va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre intervenții chirurgicale. Este o perioadă în care devine important să adopți o dietă echilibrată, să respecți orele de masă și de somn, în caz contrar te expui la accidente, infecții, probleme ale ficatului și stomacului.
            În acest an se pot accentua problemele de sănătate cu care te confrunți de ceva timp. Este necesar  să  te îngrijești mai mult de propriul organism lăsând pe un plan secund activitățile care te solicită, din punct de vedere fizic și mental.
[sbscrbr_form]