Horoscop anual 2023, Balanță

              Deviza ta, în acest an: „Ard și renasc, mai puternic și mai înțelept!” Anonim
            În acest an se poate vorbi despre o transformare intensă în tot ce înseamnă relația cu ceilalți (fie că este vorba despre relații sentimentale sau profesionale). Ești preocupat de creșterea veniturilor dar și de startul unei relații de cursă lungă. Este un an în care îți dorești să împlinești ceea ce nu ai reușit în ultimul an, să aduci în prim plan dragostea și munca dar și să primești aprecierile care ți se cuvin.

Dragoste, relatia de cuplu
Sentimental – relațional   
        Cu Jupiter în semnul Berbec (1 ianuarie – 16 mai), în casa a VII-a (asocierile și parteneriatele, relația cu partenerul de viață, căsătoria, contractele, justiția, relația cu ceilalți) se anunță evenimente importante, care vizează relația de cuplu, posibilitatea de a da startul unei relații de mariaj sau pentru a aduce îmbunătățiri în relația actuală. Poate fi o perioadă trăită cu intensitate în relația de cuplu sau te bucuri de suținerea partenerului de viață. Este posibil să te muți într-o casă nouă, să îți întemeiezi o familie.
               La prima parte a lunii ianuarie este posibil să revină în viața ta o fostă iubire și să o iei de la capăt, cu același probleme ca și în trecut. Ai sentimentul că te învârți în cerc și nu poți ieși, oricât de mult spui că îți dorești. Tot în luna ianuarie este posibil ca părinții să nu fie de acord cu alegerea făcută de tine în plan sentimental și de aici pot să apară tot felul de neplăceri în relația cu persoanele dragi. Te poți aștepta la reluarea unei foste relații de cuplu sau la schimbarea domiciliului. Este momentul să te desprinzi de trecut, să ai încredere în tine că alegerile pe care le faci acum în plan relațional sunt în avantajul tău.  
            În lunile martie și aprilie ești dornic să explorezi o relație de dragoste punând mai mult accent pe sexualitate. Îți faci planuri de viitor putând fi vorba despre planuri comune cu partenerul de viață. Este o perioadă de pasiune, în care alegi să te descătușezi, să te eliberezi recuperând parcă un timp pierdut.
            Pluton intră în zodia Vărsător (23 martie – 11 iunie), în casa a V-a pentru nativii Balanță (îndeosebi pentru cei născuți în primul decan: 23 septembrie – 2 octombrie), prevestind o  perioadă în care ai ocazia să te transformi, în mod profund, la capitolul relație de iubire, creativitate, relația cu propriul copil, hobby. Ai ocazia să conștientizezi faptul că, pentru a obține ceea ce îți dorești cu adevărat în plan sentimental, este nevoie să te transformi, să te cunoști, să îți cercetezi propriul suflet, aspirațiile, dorințele, să accepți că, pentru a primi, este nevoie să oferi iubire. Este timpul să dai dovadă de altruism, generozitate, să înveți cum să iubești sincer, profund. Pluton scoate din tine tot ce este mai bun și frumos și, cu cât te vei opune mai mult transformării, cu atât îți va fi mai greu.
            Tranzitul lui Uranus în zodia Taurului, în acest an, aduce teste care vizează banii veniți prin intermediul partenerului de viață și de aici pot să se declanșeze adevărate furtuni, certuri aprige, îndeosebi în preajma datelor de 5 mai și 28 octombrie. Poate fi vorba despre aflarea unei relații secrete de iubire a partenerului de viață sau chiar tu te implici într-o relație extraconjugală, îndeosebi în prima parte a anului.
             În perioadele de retrogradare ale lui Uranus (1 – 23 ianuarie; 29 august – 31 decembrie) se rediscută aspecte importante care țin de o moștenire, finanțele comune cu partenerul de viață, schimbări bruște legate de banii veniți dintr-o afacere, răsturnări de situație legate de un partaj, taxe și impozite, despre viața intimă. Este posibil să revină în viața ta o relație de dragoste, ai ocazia să reiei o legătură care sparge barierele morale și sociale, prejudecățile.
            În luna ianuarie și august se reiau unele aspecte dureroase în relația de cuplu, certuri, agresivitate verbală, neînțelegeri greu de stăpânit. Vezi ce anume declanșează aceste certuri și cum ai putea face să readuci echilibrul în relație.
             Prima parte a lunii ianuarie, precum și intervalul de timp 17 iunie – 4 noiembrie sunt perioade nefavorabile relației sentimentale. Poate fi vorba despre revenire asupra unei foste relații, reproșuri, amintiri dureroase, care se cer a fi înțelese și iertate. Se recomandă prudență în perioada 28 august – 15 septembrie, atunci când îți sunt interpretate greșit intențiile, una spui și alta se înțelege în relația cu persoana iubită
          Eclipsa de Lună în zodia Scorpion din data de 5 mai și cea de Lună din semnul Taur, din data de 28 octombrie, sunt perioade trăite cu intensitate în tot ceea ce înseamnă banii partenerului de viață, câștiguri sau pierderi financiare, relație intimă, secrete. Sunt perioade de pierdere dar și de profundă transformare, de renaștere, ca urmare a traversării unei perioade de suferință, de pierdere a unei persoane dragi. Se poate vorbi despre momente de revelație, de redescoperire a Sinelui, de revenire la adevăratele valori, ca urmare a unor pierderi, în plan material și sentimental .
            Tranzitul lui Jupiter prin zodia Berbec (1 ianuarie – 16 mai) poate trezi în tine dorința de a-ți întemeia o familie, de a oficializa relația în care ești de ceva timp. În perioada de retrogradare a lui Jupiter în zodia Taurului (3 septembrie – 31 decembrie) sunt aduse la suprafață secrete care vizează o fostă relație de iubire, se rediscută aspecte care vizează banii în comun cu partenerul de viață, o moștenire, un partaj.
           Este un an în care va trebui să îți acorzi mai mult timp, să te privești și să te redescoperi, prin intermediul partenerului de viață sau al unei relații de iubire. Pe de o parte vrei să experimentezi, să te distrezi, pe de altă parte ai sentimentul că ești sancționat de instanța Divină pentru ușurința cu care tratezi iubirea.

Cariera si baniCarieră, bani, locul de muncă
          În prima parte a lunii ianuarie este posibil să te confrunți cu reluarea unor discuții legate de o investiție făcută în trecut, eventual niște plăți restante sau vrei să revii la un fost loc de muncă. Este o perioadă în care îți recomand să eviți semnarea de contracte, documente importante și, mai ales, evită să iei de bună ceea ce ți se promite, îndeosebi legat de profesie. Luna februarie este favorabilă în plan socio-profesional, pentru demararea unui parteneriat care îți va aduce și câștiguri financiare precum și recunoaștere în plan profesional.
            Mercur retrograd în zodia Taurului (21 aprilie – 15 mai), precum și eclipsa de Lună din semnul Taur din data de 28 octombrie, poate aduce provocări financiare, ca urmare a dezvoltării unor relații de colaborare nerentabile, probleme legate de procese, moșteniri, credite bancare. Știi cum să te faci mult mai ușor remarcat de către colegi, colaboratori sau superiori având putere de convingere. Legi noi relații de prietenie, câștigi încrederea celor cu care lucrezi. Profesia îți poate aduce acum unele beneficii, nu doar morale ci și financiare. În a doua parte a lunii martie este timpul să demarezi colaborări curajoase cu parteneri străini. Știi cum să îți impui punctul de vedere, prin încredere și ambiție.
            În luna august se recomandă mai multă atenție, în ceea ce privește parteneriatele, asocierile sau semnarea unui contract de muncă. Pot apărea probleme de comunicare în relația cu șefii sau autoritățile, se reiau discuțiile neplăcute, fie legate de aflarea unor secrete ce ar putea să compromită imaginea ta în plan profesional, fie iei decizia de a schimba brusc direcția, în plan profesional. Este o perioadă agitată, în care încerci să afli care este, de fapt, misiunea ta, ce anume ți se potrivește, încotro vrei să pornești. În luna octombrie ești derutat de evenimente neplăcute care vizează casa, familia, cheltuieli care nu erau programate și astfel ești nevoit să apelezi la un împrumut.
            Se recomandă mai multă atenție, îndeosebi în perioadele: 1 – 18 ianuarie; 21 aprilie – 15 mai; 28 august – 15 septembrie, 13 – 31 decembrie, atunci când nu vor lipsi obstacolele, neplăcerile venite din partea dușmanilor ascunși, oameni care vor să te destabilizeze, să îți creeze tot felul de probleme ce-ar putea să îți provoace pierderi financiare, promisiuni menite să te abată de la traseul ales de tine, semnarea de contracte care te pot dezavantaja, din punct de vedere financiar și nu numai.
            În a doua parte a lunii februarie, în luna martie și octombrie sunt avantajați nativii Balanță care lucrează în domeniul imobiliar, cei care se ocupă de amenajări interioare, comerț, relația cu publicul, cu condiția să se adapteze cerințelor actuale de pe piață și să nu se avânte să investească mulți bani, până când nu se asigură că merită. Poate fi șansa de a câștiga de pe urma unor investiții făcute în trecut. Se recomandă prudență în ceea ce privește dezvoltarea relațiilor profesionale, schimbări care vizează domeniul profesional, îndeosebi în intervalul 17 iunie – 4 noiembrie.
            În aceast an tranzitul lui Uranus prin zodia Taurului, în casa a VIII-a (casa resurselor comune, a veniturilor perechii de viață, a taxelor și impozitelor, a creditelor și investițiilor) poate aduce răsturnării de situație, vis-a-vis de banii obținuți prin intermediul celorlalți, împrumuturi, schimbări neașteptate care vizează o moștenire sau veniturile partenerului de viață. Acest tranzit îți aduce câștiguri bruște, nesperate, susținere financiară de unde nici nu te aștepți.
          În acest an, ești capabil să duci treburile până la capăt, oricât de greu ar fi. Dacă încă nu ți-ai găsit un loc de muncă, ai ocazia să găsești acum un job prin intermediul căruia poți să redescoperi unele abilități uitate, să aprofundezi cu mai mult discernământ anumite informații, cunoștințe potrivite pentru profesia pe care o desfășori.

3D Character and Success

Sănătate                 
        Chiar dacă te confrunți cu unele probleme de sănătate se pare că ai șansa să îți revii mult mai rapid și să găsești remedii de însănătoșire. Este un an în care îți vine mult mai ușor să schimbi anumite obiceiuri alimentare nefavorabile propriei sănătăți, să renunți la vicii (fumat, alcool, tutun). Devii mult mai organizat, apelezi la medic, atunci când te confrunți cu probleme.
          Se recomandă prudență la ce anume și cât mănânci, consumul de alcool, tutun etc., îndeosebi în perioada 17 iunie – 4 noiembrie, atunci când pot apărea tot felul de blocaje, limitări, obosești mai repede, sistemul imunitar este slăbit datorită efortului și a stresului de la locul de muncă. Pot apărea complicații, recidivarea unei boli, în special în luna februarie, prima parte a lunii mai și în luna august, atunci când ești predispus la probleme renale, ale căilor respiratorii, probleme pulmonare, intoxicații cu diferite substanțe, medicamente.
           În acest an va trebui să fii foarte atent la propria sănătate și în momentele de tensiune, de stres să apelezi la sfatul medicului sau să faci mai multă mișcare în aer liber, eventual să apelezi la tratamente naturiste. Este o perioadă în care neplăcerile se pot datora grijilor materiale și profesionale. Acordă atenție la predispoziția de fluctuație a dispoziției, îndeosebi în perioadele: 1 – 18 ianuarie; 21 aprilie – 15 mai; 28 august – 15 septembrie, 13 – 31 decembrie.
[sbscrbr_form]