Horoscop anual 2022, Fecioară

           „Oricine are nevoie de o casă în care să trăiască dar o familie care te sprijină clădeşte cu adevărat un cămin.” Anthony Liccione
            Este un an în care vei pune accent pe muncă, pe efortul care ține de valorificarea experienței din domeniul profesional. Este o perioadă de transformări intense care vizează domeniul relațional, ai ocazia de a dezvolta relații de parteneriat favorabile propriului progres. Conștientizezi că viața nu trebuie să fie doar muncă, ci să crezi în propriile talente, abilități, valori și principii și să le valorifici pentru a reuși să ajungi la succes. Deviza acestui an este: „Să fiu în slujba celorlalți mă face să mă simt cu adevărat împlinit!” Anonim
            Cu Jupiter în semnul Pești (1 ianuarie – 11 mai, 24 noiembrie – 20 decembrie), în casa a VII-a (asocierile și parteneriatele, relația cu partenerul de viață, căsătoria, contractele, justiția, relația cu ceilalți) se anunță evenimente importante, care vizează relația de cuplu, posibilitatea de a da startul unei relații de mariaj sau pentru a aduce îmbunătățiri în relația actuală. Poate fi o perioadă trăită cu intensitate în relația de cuplu sau te bucuri de suținerea partenerului de viață. Este posibil să te muți într-o casă nouă, să îți întemeiezi o familie. Sunt favorizate câștigurile venite prin intermediul celorlalți, primirea unei moșteniri sau mai mult spor în renovarea propriei locuințe. Se recomandă prudență în relația de cuplu, îndeosebi în  perioadele de retrogradare ale lui Jupiter prin zodia Pești (28 octombrie – 24 noiembrie), atunci când se poate vorbi despre reconfigurare, reorganizare a tot ceea ce înseamnă asocieri, parteneriate, relație de cuplu, contracte.
            În perioadele de retrogradare ale lui Mercur: 14 ianuarie – 4 februarie (Vărsător – Capricorn); 10 mai – 3 iunie (Gemeni – Taur); 10 septembrie – 2 octombrie (Balanță – Scorpion); se recomandă diplomație în privința modului în care relaționezi cu parteneterii de afaceri, colaboratorii, la felul în care îți exprimi punctul de vedere în relația de mariaj. Sunt perioade de răzgândiri, de încurcături care vizează acte, contracte, pierderi de informații valoroase pentru tine.
            În perioada în care are loc tranzitul lui Jupiter în semnul Berbec (14 mai – 28 iulie), în casa a VIII-a (a transformărilor, resursele celorlalți, moștenirea, taxe și impozite, datoriile, moartea și renașterea, ocultismul), nu de puține ori te vei confrunta cu ineditul, trecerea de la o extremă la alta, de la agonie la extaz, de la câștig la pierdere. Se poate vorbi despre o perioadă dinamică în plan erotic, sexual, de maturizare la nivel emoțional, experimentezi din punct de vedere sexual, întâlnești partenerul cu care ai o bună compatibilitate. Tranzitul aduce evenimente importante în zona relației cu ceilalți, în tot ceea ce vizează asocierile, colaborările, pareteneriatele, relația cu competitorii, dușmanii pe față. Poate fi o perioadă trăită cu intensitate în relația de cuplu sau te bucuri de suținerea partenerului de viață. Este posibil să te muți într-o casă nouă, să îți întemeiezi o familie. În perioada de retrogradare a lui Jupiter prin semnul Berbec (28 iulie – 24 noiembrie) este posibl să revină din trecut probleme de natură juridică sau ai șansa de a reintra în posesia unor bunuri, a unor bani care păreau a fi pierduți definitiv. Nu este exclus să fie vorba despre reevaluarea unor reusrse financiare venite prin intermediul partenerului de viață, necesitatea de a te organiza mult mai eficient, atunci când vine vorba despre bani, fonduri, împrumuturi.
            Va trebui să acorzi atenție la perioada de retrogradare ale lui Saturn în semnul Vărsător (5 iunie – 23 octombrie), perioadă în care este absolut necesar să îți revizuiești contractele de colaborare, proiectele profesionale, relația cu colegii de muncă, ești nevoit să revii la un loc de muncă sau asupra unor situații care au marcat o colaborare din trecut.
            Prezența lui Uranus în semnul Taur, în casa a IX-a (a studiilor superioare, călătorii îndepărtate) continuă să îți aducă evenimente surpriză legate de călătorii, studii superioare, schimbări necesare, care te vor propulsa pe o nouă treaptă, din punct de vedere intelectual și profesional. Nu este ușor dar provocările care vin te ambiționează, te forțează să te mobilizezi în situațiile critice și să iei deciziile potrivite. Poate fi vorba despre reluarea studiilor superioare, implicarea în activități care vizează scrisul, limbile străine, schimburile de experiență. Explorezi noi domenii de activitate care îți aduc un progres real în viața personală și profesională. Ai ocazia să constați că îți vine mult mai ușor să scrii, să duci la bun sfârșit un proiect care ține de publicistică și că beneficiezi din plin de inspirație, creativitate.
            Retrogradarea lui Uranus în zodia Taurului (în perioadele 1 – 18 ianuarie, 24 august – 31 decembrie) anunță răstunrări de situație, necesitatea de a reevalua aspecte care vizează relația cu persoane de altă naționalitate, schimbări din domeniul spiritual, reconfigurarea unor relații cu persoane din mediul academic, posibilitatea de a face călătorii inițiatice. Ai șansa să înveți lucruri noi, interesante, să abordezi lumea dintr-o nouă perspectivă.
            Pluton se află încă semnul Capricorn, în casa a V-a, și aduce o perioadă îndelungată în care ai ocazia să te transformi, în mod profund, la capitolul relație de iubire, creativitate, relația cu propriul copil, hobby. Îți spune că, pentru a obține ceea ce îți dorești cu adevărat în plan sentimental, este nevoie să te transformi, să te cunoști, să îți cercetezi propriul suflet, aspirațiile, dorințele, să accepți că, pentru a primi, este nevoie să oferi iubire. Este timpul să dai dovadă de altruism, generozitate, să înveți cum să iubești sincer, profund. Pluton scoate din tine tot ce e mai bun și frumos și, cu cât te vei opune mai mult transformării, cu atât îți va fi mai greu.
            Eclipsele de Soare și de Lună de pe axa Taur – Scorpion aduc în viața ta noi șanse de a progresa, în plan spiritual dar și cultural, noi posibilități de a-ți regăsi drumul, în cazul în care nu prea ai știut ce alegeri să faci, în ceea ce privește studiile, perfecționarea ta, care te ajută să urci pe o nouă treaptă în plan profesional. Poate fi un final de drum legat de studii, relația cu persoane aflate la mare distanță, schimbări bruște care te-ar putea afecta pe termen îndelungat. Se cere atenție la eventuale probleme cu autoritățile, cu legea și tot ce are legătură cu studiile, domeniul spiritual, religia.

Dragoste, relatia de cuplu
Sentimental – relațional
         Tranzitul lui Venus în zodia Capricorn, în mers retrograd, în perioada 1 ianuarie – 29 februarie, anunță o perioadă mai puțin favorabilă în plan sentimental fiind nevoie de prudență la deciziile pe care le iei, vis-a-vis de o relație sentimentală sau chiar în relația de cuplu. Pe de altă parte se accentuează starea de confuzie în cadrul relației de cuplu, îndeosebi în perioada de retrogradare și a lui Mercur prin zodia Vărsător și Capricorn ( 14 ianuarie – 4 februarie) fiind o perioadă de discuții, neînțelegeri, informații distorsionate care vizează copilul sau o relație de amor ce revine din trecut răscolindu-ți astfel întreaga existență. Prezența lui Pluton în casa iubirii, a copiilor, creativității (în zodia Capricorn) nu poate decât să îți aducă transformări intense, revelații, nevoia de a face ordine în viața sentimentală, de a deveni mai atent la propriile nevoi emoționale. Este șansa de a te redescoperi prin iubire, de a găsi ceea ce cauți de mult timp și chiar ai sentimentul de sacrificiu, de dăruire, așa cum poate că nu ai trăit niciodată până acum, în plan sentimental. Este un an în care ai marea șansă de a face „curățenie” în viața ta sentimentală și să te așezi la casa ta sau să reconfigurezi în profunzime propriul sistem de valori care vizează relația cu sexul opus.
            Lucrurile devin și mai tensionate, complicate dacă ești implicat într-o relație de mariaj, în perioadele de retrogradare a lui Mercur: 14 ianuarie – 4 februarie (semnele Vărsător – Capricorn); 10 mai – 3 iunie (zodiile Gemeni – Taur); 10 septembrie – 2 octombrie (semnele Balanță – Fecioară). Sunt perioade de reevaluare a aspectelor care vizează relația de cuplu și asocierile de orice fel. Este posibil să nu fii pe acceași lungime de undă cu partenerul de viață, ești preocuat de carieră și lași în plan secund relația de mariaj. Va trebui să găsești un echilibru între carieră și relație altfel vei ajunge la certuri, reproșuri, ba chiar îți pui foarte serios întrebarea dacă merită să continui această relație.
            În intervalul de la jumătatea lunii aprilie și până în preajma datei de 9 mai este o perioadă favorabilă, din punct de vedere sentimental. Poate să fie vorba despre dragoste la prima vedere, ocazia de a dezvolta o relație de lungă durată. Se recomandă însă prudență la tendința de a idealiza partenerul de viață și de aici să apară tot felul de confuzii, neclarități sau să nu reușești să vezi adevărata față a unei persoane de sex opus abia apărută în viața ta.
            Dacă ți-ai găsit deja perechea ai ocazia să faci o călătorie, să pleci într-o vacanță alături de persoana iubită. Este șansa de a aduce un suflu nou în relația de iubire. Tranzitul lui Jupiter prin zodia Pești (în perioadele 1 ianuarie – 11 mai, 24 noiembrie – 20 decembrie) poate trezi în tine dorința de a-ți întemeia o familie, de a oficializa relația în care ești de ceva timp. În perioada de retrogradare (28 octombrie – 24 noiembrie) poate reveni în viața ta un fost partener și astfel renunți la relația actuală pentru a continua o relație de iubire veche. Este o perioadă de reevaluare și chiar de reorganizare a relației în care ești deja implicat.

Cariera si baniCarieră, bani, locul de muncă 
        Încă de la începutul acestui an se recomandă să fii prudent la deciziile pe care le iei, vis-a-vis de investiții, startul unei colaborări sau despre schimbări pe care vrei să le faci la locul de  muncă, îndeosebi în intervalul 14 – 26 ianuarie. Tot atunci este posibil să apară pierderi financiare ale partenerului de viață. Realizezi că nu te poți baza pe sprijinul financiar venit din partea unui asociat, poți fi înșelat în cadrul unei relații de afaceri. Un parteneriat cu o firmă străină ar putea să îți creeze probleme financiare și chiar legislative. Nu este o perioadă bună pentru a lua decizii importante legate de finanțe, o moștenire, un partaj, taxe și impozite întrucât ești predispus la pierderi, furt, trădare. 
            În luna ianuarie, a doua parte a lunii septembrie și prima parte a lunii octombrie pot apărea modificări ale programului de lucru, ai sentimentul că nu îți găsești locul sau că nu ești apreciat la adevărata valoare în colectivul de muncă sau că muncești mai mult decât ar trebui. Totul depinde de tine, de modul cum gestionezi eventualele pierderi și de felul în care te mobilizezi să găsești un loc de muncă care să corespundă așteptărilor tale.
            O perioadă favorabilă pentru a atrage succesul profesional, respectul și aprecierea colegilor și a șefilor este îndeosebi în luna septembrie, atunci când apar noi posibilități de dezvoltare în plan relațional, colaborări menite să îți ridice oarecum moralul, să te ajute să te manifești la adevărata valoare în mediul tău de lucru.
            Nu sunt deloc de neglijat călătoriile în interes profesional, în perioada 30 aprilie – 9 mai. Ai ocazia să te înscrii la cursuri de perfecționare, folosești din plin schimbul de experiență sau pui la cale un proiect profesional, poate fi vorba și despre susținerea un interviu pentru ocuparea unui post mai bine plătit. Evită să semnezi contracte importante, să dai startul unui parteneriat, unei afaceri personale sau să iei decizii majore care vizează cariera, relația cu autoritățile, șefii, cu colegii și/sau colaboratorii, decizii legate de bani, investiții, semnarea de contracte în perioadele de retrogradare a lui Mercur: 14 ianuarie – 4 februarie (semnele Vărsător – Capricorn); 10 mai – 3 iunie (zodiile Gemeni – Taur); 10 septembrie – 2 octombrie (semnele Balanță – Fecioară).
            Prima parte a lunii aprilie și prima parte a lunii mai te bucuri de avantaje venite de pe urma unor colaborări cu firme străine, activități publicistice succesul tău depinzând de creativitate, originalitate, capacitatea de a accepta provocările care pot veni din afara țării, ca urmare a unor asocieri cu persoane de altă naționalitate cunoscute prin intermediul internetului. Prietenii te susțin în demersurile tale profesionale având astfel mai mult curaj să faci o schimbare importantă în domeniul profesional. Se recomandă are atenție la tot ceea ce înseamnă relație cu firme străine sau deplasări în străinătate în interes de serviciu, în a doua parte a lunii aprilie!
            În perioada 1 – 29 ianuarie pot să apară unele pierderi financiare, o renegociere sau trebuie să rezolvi situația unor plăți restante ceea ce te va abatae oarecum de la proiectele tale. Este posibil să nu reușești să aduni banii de care ai nevoie pentru a rezolva situații urgente, îndeosebi legate de propria sănătate sau a unei persoane din familie.
            Se recomandă prudență, îndeosebi în intervalul de timp 30 octombrie – 31 decembrie,  la modul în care gestionezi resursele financiare venite prin intermediul celorlalți, un împrumut care e posibil să nu te ajute atât cât ți-ai dori. Este o perioadă de confruntări în relația cu șefii sau autoritățile având ca temă principală banii, plăți care nu sunt făcute la zi.
            Este un an în care se recomandă prudență la modul în care negociezi cu grupul din care faci parte, cu eventuali pareteneri de afaceri sau cu colegii, șefii, autoritățile fiind nevoie de tact și diplomație din partea ta, înainte de a lua orice decizie care vizează domeniul socio-profesional dar și financiar.

3D Character and Success

Sănătate           
         În luna ianuarie și prima parte a lunii februarie te poți aștepta la recidivarea unei probleme de sănătate fiind foarte important să intervii cât mai promt apelând la sfatul medicului pentru a găsi un tratament eficient. În lunile aprilie și mai ești plin de energie fiind într-o formă maximă, la capitolul vitalitate. Este recomandat să îți temperezi tendința către excese de orice fel fiind important să profiți din plin de momentele de relaxare.  
         În lunile de vară ai ocazia să te întremezi, după o perioadă foarte aglomerată. Este un timp prielnic, în care te preocupi mai mult de propria sănătate având șansa să găsești noi remedii, un tratament mult mai eficient pentru o eventuală problemă de sănătate. În luna iulie este posibil să te confrunți cu nervozitate, insomnii, acțiuni riscante, decizii pripite fiind nevoie de mai multă precauție, în ceea ce privește deplasările și mijloacele de transport. În a prima parte a lunii octombrie va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre intervenții chirurgicale, probleme oculare, insomnie. Este o perioadă în care devine foarte important să adopți o dietă echilibrată, să respecți orele de masă și de somn, în caz contrar te expui la accidente, infecții, probleme ale ficatului și stomacului.
            La sfârșitul lunii decembrie poți face progrese reale în rezolvarea unor probleme mai vechi de sănătate, totul depinde de ambiția ta, de atenția acordată regimului alimentar și de viață pe care îl vei adopta pe tot parcursul anului.