Horoscop anual 2022, Balanță

              „Dacă vrei să mergi undeva, cel mai bine este să găsești pe cineva care a fost deja acolo.” Robert Kiyosaki
            În acest an vei pune mai mult accent pe tot ce înseamnă domeniul socio-profesional, pe noi posbilități de progres, de îmbunățătițe a relației cu ceilalți dar și de dezvoltare în carieră. Nu vor lipsi provocările din partea competitorilor dar și șansa de a progresa într-un ritm rapid, în direcția aleasă de tine. Deviza acestui an este: „Pot obține ceea ce mi-am propus, cât timp cred în mine și în Dumnezeu!” Anonim
            Tranzitul lui Saturn prin zodia Vărsător va aduce evenimente importante, legate de iubire, creativitate, copii, hobby, romantism, distracții. Se poate vorbi despre șansa de câștiguri venite datorită originalității și a valorificării propriului potențial creativ. Ai ocazia să tranformi un hobby într-o afacere sau ai parte de neplăceri, ca urmare a concretizării acestei dorințe. Este un an de du-te-vino în plan amoros, de limitări, nu te puține ori vei avea sentimentul că parcă nimic nu se leagă, nu se așează pe un făgaș normal, firesc, oricât de mult te-ai strădui. Este un an al necondiționărilor, al eliberării dintr-o iubire toxică, lipsită de perspective bune pentru tine, o perioadă grea, în ceea ce privește relația cu propriul copil sau dacă te-ai hotărât să concepi un copil, putând apărea răsturnări de situație, limitări, obstacole independente de tine.
            Tranzitele lui Jupiter în semnul Pești (1 ianuarie – 11 mai, 28 octombrie – 20 decembrie)  sunt perioade în care te bucuri de energie, optimism, ai capacitatea să treci mult mai ușor peste problemele de la locul de muncă. Este o perioada de expansiune în domeniul profesional reușind să te bucuri de oportunități de relansare, de progres, de explorarea unui domeniu nou, interesant pentru tine. Se poate vorbi despre ocazia de a călători în străinătate, în interes de serviciu sau dezvoltarea unor colaborări fructuoase, care te vor ajuta și în plan profesional. În perioada de retrogradare a lui Jupiter în zodia Pești (28 octombrie – 24 noiembrie) se va pune accent pe reevaluarea programului de lucru, a unui proiect profesional, a relației cu colegii, a unor aspecte care vizează propria sănătate, necesitatea de a schimba un tratament care nu mai dă randament. Nu este o perioadă favorabilă pentru a schimba locul de muncă întrucât atragi și mai multe neplăceri în zona carierei.
            Tranzitul lui Uranus în zodia Taur are loc în casa a VIII-a (a intimității, a resurselor comune, a parteneriatelor financiare, taxe și impozite, amenzi și moșteniri, investiții) astfel că sunt aduse la lumină secrete, dorințe reprimate, apare nevoia de a face schimbări în plan relațional. Manifești o nevoie acută de transformare, de schimbare personală și/sau socială, ești mult mai atras de sexualitate, ocultism, de aflarea unor secrete. Pot apărea fluctuații care țin de banii partenerului de viață, probleme legate de taxe și impozite, o eventuală moștenire. Te poți aștepta la răsturnări de situație din domeniul financiar, o moștenire, un credit bancar, o relație intimă. Indică apariția unei morți neașteptate, litigii, predispoziția spre vise și experiențe mistice. În perioadele de retrogradare ale lui Uranus (1 – 18 ianuarie, 24 august – 31 decembrie) se rediscută aspecte importante care țin de o moștenire, finanțele comune cu partenerul de viață, schimbări bruște legate de banii veniți dintr-o afacere, răsturnări de situație legate de un partaj, taxe și impozite, despre viața intimă. Este posibil să revină în viața ta o relație de amor, să reiei o legătură care sparge barierele morale și sociale, prejudecățile.
            Neptun în zodia Pești, în casa a VI-a, a locului de muncă și a sănătății, spune despre teama de a face schimbarea locului de muncă, de momente de confuzie, ai acel sentiment că nu știi ce vrei în plan profesional. Preferi să stai retras, să nu te faci observat de colegi sau nu ști să te evidențiezi în colectivul demuncă. Ești mult mai atras de un domeniu umanitar, de voluntariat, de a depune efort în folosul celor marginalizați de societate. Conjuncția dintre  Jupiter-Neptun, care are loc în perioada 7 – 17 aprilie 2022, în casa a VI-a, în zodia Balanță, ar putea avea un impact deosebit, vindecător, resimțind profunda nevoie de a veni în sprijinul celor dezavantajați de soartă. Reușești să privești evenimentele și situațiile de viață dincolo de aparențe.
            Perioada de retrogradare a lui Neptun (28 iunie – 4 decembrie) este ideală pentru vindecare, revelații și mai ales pentru a explora propria ființă. Sunt aduse la suprafață frici, anxietăți fiind o perioadă bună pentru a reevalua anumite idealuri de viață. Este o perioadă benefică pentru a practica yoga, exerciții de respirat, să mergi la înot, dans, să petreci mai mult timp în natură.
            Tranzitul lui Pluton în zodia Capricorn, casa IV-a, în zodia Balanței (casa familiei și a căminului, dar și a inconștientului) este un an de responsabilități, de zbatere, efort susținut și, nu de puține ori, te vei simți de-a dreptul epuizat, la nivel psihic-emoțional. Cert este că tot efortul depus acum te ajută să concretizezi planuri mai vechi care vizează propria locație sau o eventuală schimbare de locuință.
            Venus, guvernatoarea zodiei tale, retrogradează în acest an în zodia Capricorn (1 – 29 ianuarie) aducând un semnal despre nevoia de a te preocupa mai mult de propriul suflet, de a vedea ce ai de vindecat, ce anume te face să te simți împlinit. Este posibil să ți se facă brusc dor de casă, de părinții plecați din această viață, să îți fie dor de prieteni din copilărie.
                Eclipsele de Soare și de Lună de pe axa Taur- Scorpion, casele II – VIII pentru tine, axa valorilor,  aduc în lumină aspecte care vizează banii veniți prin intermediul celorlalți, o moștenire, un proces, secrete legate de o relație intimă, probleme legate de taxe, impozite, amenzi. Poate fi o perioadă intensă în tot ceea ce înseamnă banii partenerului de viață, câștiguri sau pierderi financiare. Este o perioadă de regenerare profundă, de renaștere, ca urmare a traverăsrii unei perioade de suferință, de pierdere a unei persoane dragi. Se poate vorbi despre momente de revelație, de redescoperire a Sinelui, de revenire la adevăratele valori, ca urmare a unor pierderi, în plan material și sentimental (în preajma eclipsei de Soare în semnul Taur – 30 aprilie, eclipsa de Lună în zodia Taur – 8 noiembrie, în casa a VIII-a, casa  a morții și renașterii; eclipsa de Lună în zodia Scorpion – 16 mai, eclipsa de Soare în zodia Scorpion – 25 octombrie, în casa a II-a, a resurselor și valorilor personale).
            Este un an în care ești predispus la limitări dar și la transformări profunde, restructurări, reorganizare, asumarea de noi responsabilități. Ai o atitudine mult mai responsabilă, dedicată scopului de atins dând dovadă de conștiinciozitate. Ești capabil să duci treburile până la capăt, oricât de greu ar fi. Dacă încă nu ți-ai găsit un loc de muncă, ai ocazia să găsești acum un job prin intermediul căruia poți să redescoperi unele abilități uitate, să aprofundezi cu mai mult discernământ anumite informații, cunoștințe potrivite pentru profesia pe care o desfășori.

Dragoste, relatia de cuplu
Sentimental – relațional        
       Încă de la începutul anului  ești derutat de atitudinea persoanei iubite reușind cu greu să înțelegi ce anume se vrea de la tine. Este un an în care va trebui să îți acorzi mai mult timp, să te privești și să te redescoperi prin intermediul partenerului de viață sau al unei relații de iubire. Pe de o parte vrei să experimentezi, să te distrezi, pe de altă parte ai sentimentul că ești sancționat de instanța Divină pentru ușurința cu care tratezi iubirea.
            În lunile ianuarie, prima parte a lunii februarie, iunie, a doua parte a lunii decembrie resimți o mai mare nevoie de a învinge limitările, obstacolele cu care te confrunți în plan sentimental. Este o perioadă trăită cu intensitate, cu pasiune, gelozie considerând că, în acest fel, poți păstra lângă tine persoana pe care o iubești. La sfârșitul lunii ianuarie este posibil să revină în viața ta o fostă iubire și să o iei de la capăt, cu același probleme ca și în trecut. Ai sentimentul că te învărți în cerc și că nu poți ieși, oricât de mult spui că îți dorești. Se pare că mai ai ceva important de învățat, vis-a-vis de iubire.
            Tot în luna ianuarie este posibil ca părinții să nu fie de acord cu alegerea făcută de tine și de aici pot să apară tot felul de neplăceri în relația cu persoanele dragi. Te poți aștepta la reluarea unei foste relații de cuplu sau la schimbarea domiciliului. Este momentul să te desprinzi de trecut, să ai încredere în tine că alegerile pe care le faci acum în plan relațional sunt în avantajul tău.
            Spre sfârșitul lunii februarie și în prima parte a lunii martie ești dornic să explorezi o relație de dragoste punând mai mult accent pe sexualitate. Îți faci planuri de viitor putând fi vorba despre planuri comune cu partenerul de viață. Este o perioadă de pasiune, în care alegi să te descătușezi, să te eliberezi recuperând parcă un timp pierdut.
            Tranzitul lui Uranus în zodia Taurului, în acest an, aduce teste care vizează banii veniți prin intermediul partenerului de viață și de aici pot să se declanșeze adevărate furtuni, certuri e aprige. Poate fi vorba despre aflarea unei relații secrete de iubire a partenerului de viață sau chiar tu te implici într-o relație extraconjugală, îndeosebi în prima parte a anului.
            În luna ianuarie, în prima parte a lunii octombrie și în luna noiembrie se reiau aspecte dureroase în relația de cuplu, certuri, agresivitate verbală, neînțelegeri greu de stăpânit. Vezi ce anume declanșează aceste certuri și cum ai putea face să readuci echilibrul în relație.
             Lunile august și septembrie se pot dovedi favorabile relației de mariaj, ba chiar reușești să treci cu mai multă ușurință peste reproșuri, amintiri neplăcute legate de relația de cuplu. Se recomandă prudență în perioada 10 septembrie – 2 octombrie, atunci când îți sunt interpretate greșit intențiile, una spui și alta se înțelege. Nu ai decât să repeți ce ai de transmis și să nu pui la suflet replicile răutăcioase. Prin calm și diplomație poți readuce liniștea în relație.

Cariera si baniCarieră, bani, locul de muncă
          Ai ocazia să îmbini utilul cu plăcutul, să dai curs unor colaborări de lungă durată, asocieri inspirate, care te vor ajuta să progresezi în plan profesional dar și să joci rolul de lider în mediul tău de lucru reușind să îi inspiri pe ceilalți, prin dedicarea și conștiinciozitatea de care dai dovadă.
          Te poți aștepta la probleme profesionale venite din partea adversarilor, a dușmanilor ascunși. În a doua parte a lunii februarie lucrurile se derulează în favoarea ta, în plan profesional, în relația cu colegii. Știi cum să te faci mult mai ușor remarcat de către colegi, colaboratori sau superiori având putere de convingere. Legi noi relații de prietenie, câștigi încrederea celor cu care lucrezi. Profesia îți poate aduce acum unele beneficii, nu doar morale ci și financiare. În a doua parte a lunii martie este timpul să demarezi colaborări curajoase cu parteneri străini. Știi cum să îți impui punctul de vedere, prin încredere și ambiție
            În intervalul 14 – 4 februarie este posibil să te confrunți cu reluarea unor discuții legate de o investiție făcută în trecut, eventual niște plăți restante sau vrei să revii la un fost loc de muncă. Este o perioadă în care îți recomand să eviți semnarea de contracte, documente importante și, mai ales, evită să iei de bună ce ți se promite, îndeosebi legat de profesie. Luna aprilie este favorabilă în plan socio-profesional, demararea unui parteneriat care îți va aduce și câștiguri financiare și nu doar recunoaștere în plan profesional.
            Marte retrograd în zodia Gemeni (30 octombrie – 31 decembrie) poate aduce provocări financiare, ca urmare a dezvoltării unor relații de colaborare în domeniul profesional cu persoane aflate la mare distanță sau cu o firmă cu capital străin. Nu sunt favorizate călătoriile peste hotare în interes de serviciu. Pot apărea tot felul de pierderi financare, este o perioadă nefavorabilă pentru a semna un contract de muncă.
            În luna iunie se recomandă mai multă atenție, în ceea ce privește parteneriatele, asocierile sau semnarea unui contract de muncă. Pot apărea probleme de comunicare în relația cu șefii sau autoritățile, se reiau discuțiile neplăcute, fie legate de aflarea unor secrete ce ar putea să compromită imaginea ta în plan profesional, fie iei decizia de a schimba brusc direcția, în plan profesional. Este o perioadă agitată, în care încerci să afli care este, de fapt, misiunea ta, ce anume ți se potrivește, încotro vrei să pornești. În luna octombrie ești derutat de evenimente neplăcute care vizează casa, familia, cheltuieli care nu erau programate și astfel ești nevoit să apelezi la un împrumut.
            În perioada 14 ianuarie – 4 februarie, 10 mai – 3 iunie, 10 septembrie-  2 octombrie, nu vor lipsi obstacolele, neplăcerile venite din partea dușmanilor ascunși, oameni care vor să te destabilizeze, să îți creeze tot felul de probleme ce-ar putea să îți provoace pierderi financiare, promisiuni menite să te abată de la traseul ales de tine, semnarea de contracte care te pot dezavantaja, din punct de vedere financiar și nu numai.
            În a doua parte a lunii februarie sunt avantajați nativii Balanță care lucrează în domeniul imobiliar, a celor care se ocupă de amenajări interioare, comerț, relația cu publicul, cu condiția să se adapteze cerințelor actuale de pe piață și să nu se avânte să investească foarte mulți bani, până când nu se asigură că merită. Poate fi șansa de a câștiga de pe urma unor investiții făcute în trecut.
             Prezența lui Jupiter în zodia Pești (1 ianuarie – 11 mai, 24 noiembrie – 20 decembrie) aduce perioade în care ai șansa să te bucuri de favoruri, oportunități de progres profesional, șansa de a obține un job mai bine plătit. Te poți bucura de extinderea și diversitatea activităților la locul demuncă, o bună colaborare cu colegii, colaboratorii, subalternii. Se recomandă prudență în ceea ce privește dezvoltarea relațiilor profesionale, schimbări care vizează domeniul profesional, îndeosebi în intervalul 28 octombrie – 24 noiembrie.
            În aceast an tranzitul lui Uranus prin zodia Taurului, în casa a VIII-a (casa resurselor comune, a veniturilor perechii de viață, a taxelor și impozitelor, a creditelor și investițiilor) poate aduce răsturnării de situație, vis-a-vis de banii obținuți prin intermediul celorlalți, împrumuturi, schimbări neașteptate care vizează o moștenire sau veniturile partenerului de viață. Acest tranzit îți aduce câștiguri bruște, nesperate, susținere financiară de unde nici nu te aștepți.

3D Character and Success

Sănătate                 
        În acest an va trebui să fii foarte atent la propria sănătate și în momentele de tensiune, de stres să apelezi la sfatul medicului sau să faci mai multă mișcare în aer liber, eventual să apelezi la tratamente naturiste. Este o perioadă în care neplăcerile se pot datora grijilor materiale și profesionale. Chiar dacă te confrunți cu unele probleme de sănătate se pare că ai șansa să revii mult mai rapid și să găsești remedii de însănătoșire cât mai rapidă. Este un an în care îți vine mult mai ușor să schimbi anumite obiceiuri alimentare nefavorabile propriei sănătăți, să renunți la vicii (fumat, alcool, tutun). Devii mult mai organizat, apelezi la medic, atunci când te confrunți cu probleme. Acordă atenție la predispoziția de fluctuație a dispoziției.            
           Se cere prudență în ceea ce privește propria sănătate, în special în luna ianuarie dar și la începutul lunii iunie, precum și în perioada 28 octombrie – 24 noiembrie, atunci când ești predispus la probleme ale ficatului, ale căilor respiratorii, probleme pulmonare, intoxicații cu diferite substanțe, medicamente.