Horoscop anual 2021, Fecioară

           „Dimensiunea succesului tău este măsurata de puterea dorinței tale, de mărimea visului tău și de modul în care gestionezi dezamăgirile pe drumul către succes.” Robert Kiyosaki
            Este un an în care vei pune accent pe muncă, pe efortul care ține de valorificarea experienței din domeniul profesional. Este o perioadă de schimbări neașteptate în zona carierei care nu poate decât să îți schimbe sistemul de valori fiind nevoit să vezi oamenii cu care relaționezi dintr-o nouă perspectivă. Conștientizezi că viața nu trebuie să fie doar muncă, ci să crezi în propriile talente, abilități, valori și principii și să le valorifici din plin pentru a reuși să ajungi la succes. Deviza acestui an este: „Numai cine nu muncește nu greșește!” Anonim
            Prezența lui Jupiter și a lui Saturn în semnul Vărsător îți va aduce lecții de viață serioase, în zona domeniului profesional. Ești forțat de împrejurări să schimbi direcția profesională, atitudinea în relația cu colegii, este posibil chiar angajatorii să treacă prin schimbări neplăcute ceea ce te-ar putea afecta și pe tine și eventual renunți la jobul actual. Cert este că nu te poți bucura prea mult de beneficiile lui Jupiter în semnul Vărsător, având în vedere că Uranus pândește din zodia Taur la modul în care îți folosești originalitatea, ideille, eventualele inovații, în sensul progresului grupului din care faci parte, a colectivului de muncă și, de ce nu, a întregii umanități. Este un an în care primești lecția răbdării, a organizării timpului astfel încâ să muncești mult mai eficient. Va trebui să acorzi atenție la perioadele de retrogradare ale lui Jupiter în zodia Vărsător ( 28 iulie – 18 octombrie), ale lui Saturn în semnul Vărsător (23 mai – 11 octombrie), perioade în care este absolut necesar să îți revizuiești contractele de colaborare, proiectele profesionale, relația cu colegii de muncă, poți fii nevoit să revii la un vechi loc de muncă sau asupra unor situații care au marcat o colaborare din trecut și acum să repari ceea ce… ai stricat atunci.
            Tranzitul lui Jupiter în semnul Pești (14 mai – 28 iulie) aduce evenimente importante în zona relației cu ceilalți, în tot ce vizează asocierile, colaborările, paretenriatele, relația cu competitorii, dușmanii pe față. Poate fi o perioadă trăită cu intensitate în relația de cuplu sau te bucuri de suținerea partenerului de viață. Este posibil să te muți într-o casă nouă, să îți întemeiezi o familie. Va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre semnarea unor acte, a unui contract de muncă sau de colaborare, în perioada de retrogradare a lui Mercur, pe tot parcursul acestui an (30 ianuarie – 21 februarie, în semnul Vărsător; 30 mai – 22 iunie, în zodia Gemeni; 27 septembrie – 18 octombrie, în semnul Balanță). Este posibil să rupi o relație de afaceri sau descoperi unele secrete care țin de finanțele partenerului de viață. Prezența lui Uranus în semnul Taur, în casa a IX-a (a studiilor superioare, călătorii îndepărtate) continuă să îți aducă evenimente surpriză legate de călătorii, studii superioare, schimbări necesare, care te vor propulsa pe o nouă treaptă, din punct de vedere intelectual și profesional. Nu este ușor dar provocările care vin te ambiționează, te forțează să te mobilizezi în situațiile critice și să iei deciziile potrivite. Poate fi vorba despre reluarea studiilor superioare, implicarea în activități care vizează scrisul, limbile străine, schimburile de experiență. Explorezi noi domenii de activitate care îți aduc un progres real în viața personală și profesională. Ai ocazia să constați că îți vine mult mai ușor să scrii, să duci la bun sfârșit un proiect care ține de publicistică și că beneficiezi din plin de inspirație, creativitate.
            Intrarea lui Uranus în mers retrograd, în perioada 14 ianuarie – 20 august, aduce schimbări neprevăzute în cadrul unei călătorii sau legate de studiile superioare, astrologie fiind posibil să te înscrii la cursuri universitare în străinătate. Ai șansa să înveți lucruri noi, interesante, să abordezi lumea dintr-o nouă perspectivă. Pluton se află încă semnul Capricorn, în casa a V-a, și aduce o perioadă îndelungată în care ai ocazia să te transformi, în mod profund, la capitolul relație de iubire, creativitate, relația cu propriul copil, hobby. Îți spune că, pentru a obține ceea ce îți dorești cu adevărat în plan sentimental, este nevoie să te transformi, să te cunoști, să îți cercetezi propriul suflet, aspirațiile, dorințele, să accepți că, pentru a primi, este nevoie să oferi iubire. Este timpul să dai dovadă de altruism, generozitate, să înveți cum să iubești sincer, profund. Pluton scoate din tine tot ce e mai bun și frumos și, cu cât te vei opune mai mult transformării, cu atât îți va fi mai greu.
             Eclipsele de pe axa Gemeni- Săgetător (26 mai, eclipsa de Lună în zodia Săgetător; 10 iunie, eclipsa de Soare în semnul Gemeni; 4 decembrie, eclipsa de Soare în zodia Săgetător) îți vor aduce și în acest an posibile schimbări care țin de casă, propriul domiciliu, este posibil să apară neplăceri, vis-a-vis de părinți, ești nevoit să faci schimbări prin casă, să renovezi. Pot ieși la lumină aspecte care vizează un bun imobiliar, o proprietate.
            Eclipsa de Lună din semnul Taur, din data de 19 noiembrie, pe axa evoluției personale și creșterii spirituale, a comunicării și studiilor, studii academice poate aduce ceva din trecut, legat de studii, de călătorii în străinătate, de persoane de altă naționalitate, procese. Poate fi un final de drum legat de studii, de relația cu persoane aflate la mare distanță, schimbări bruște care te-ar putea afecta pe termen îndelungat. Se cere atenție la eventuale probleme cu autoritățile, cu legea și tot ce are legătură cu studiile, domeniul spiritual, religia.

Dragoste, relatia de cuplu
Sentimental – relațional
         Tranzitul lui Venus în zodia Capricorn, în perioada 8 ianuarie – 1 februarie, anunță o perioadă favorabilă în plan sentimental. Este posibil să dai startul unei relații cu o persoană de altă naționalitate sau cunoscută prin intermediul internetului, cineva aflat la mare distanță. Cert este că, în ciuda problemelor de la locul de muncă, reușești să vezi partea frumoasă a vieții, cât timp te lași invadat de sentimente frumoase de iubire. Poate fi vorba despre conceperea unui copil sau îți faci planuri de viitor cu persoana iubită.  Prezența lui  Pluton în casa iubirii, a copiilor, creativității (în zodia Capricorn) nu poate decât să îți aducă transformări intense, revelații, nevoia de a face ordine în viața sentimentală, de a deveni mai atent la propriile nevoi emoționale. Este șansa de a te redescoperi prin iubire, de a găsi ceea ce cauți de mult timp și chiar ai sentimentul de sacrificiu, de dăruire, așa cum poate că nu ai trăit niciodată până acum, în plan sentimental. Este un an în care ai marea șansă de a face „curățenie” în viața ta sentimentală și să te așezi la casa ta sau să reconfigurezi în profunzime propriul sistem de valori care vizează relația cu sexul opus.
            Lucrurile devin și mai tensionate, complicate dacă ești implicat într-o relație de mariaj, în perioadele de retrogradare a lui Mercur: (30 ianuarie – 21 februarie, în semnul Vărsător; 30 mai – 22 iunie, în zodia Gemeni; 27 septembrie – 18 octombrie, în semnul Balanță). Sunt perioade de reevaluare a aspectelor care vizează relația de cuplu. Este posibil să nu reușești să fii pe acceași lungime de undă cu partenerul de viață, ești preocuat de carieră și lași în plan secund relația de mariaj. Va trebui să găsești un echilibru între carieră și relație altfel vei ajunge la certuri, reproșuri, ba chiar îți pui foarte serios întrebarea dacă merită să continui această relație. A doua parte a lunii mai precum și în intervalul 20 iunie – 28 iulie sunt perioade neplăcute în relația de mariaj fiind pus în situația să iei decizii ferme, să acționezi, să spui clar ce nu îți place la jumătatea ta, să iei inițiativa sau poate chiar partenerul de viață poate fi nemulțumit de tine și ia decizia de a rupe relația. Este posibil ca neînțelegerile din relația de cuplu să se datoreze părinților așa că evită să împărtășești problemele din relația de cuplu cu aceștia.   
            În intervalul 14 aprilie – 9 mai este o perioadă favorabilă, din punct de vedere sentimental. Poate să fie vorba despre dragoste la prima vedere, cu ocazia unei călătorii îndepărtate în interes de serviciu sau cu ocazia unei scurte vacanțe. Dacă ți-ai găsit deja perechea ai ocazia să faci o călătorie, să pleci într-o vacanță alături de persoana iubită. Este șansa de a aduce un suflu nou în relația de iubire. Tranzitul lui Jupiter prin zodia Pești (14 mai – 28 iulie) poate trezi în tine dorința de a-ți întemeia o familie, de a oficializa relația în care ești de ceva timp. În perioada de retrogradare (20 iunie – 28 iulie) poate reveni în viața ta un fost partener și astfel renunți la relația actuală pentru a continua o relație de iubire veche. Este o perioadă de reroganizare a vieții de cuplu.
                La sfârșitul anului Venus retrogradează în semnul Capricorn (19 – 31 decembrie) astfel că se amplifică manifestarea pătimașă a sentimentelor, a romantismului, sexualității, devii mai dornic să te implici în relații superficiale, de scurtă durată. Simți nevoia de a experimenta, de a te distra, ceea ce poate provoca necazuri în relația cu ceilalți. Viața amoroasă devine excentrică, riscantă cerându-se mai multă atenție la implicarea într-o relație sentimentală. Te poți aștepta la revenirea unei foste iubite. Pe de altă parte poți face curățenie în viața sentimentală îndepărtând persoanele care tind să profite de tine.
            Este un an în care ai curajul să faci schimbări importante în viața sentimentală. Nu mai accepți jumătăți de măsură, oferi și primești, ești gata să o iei de la capăt, indiferent de dezamăgirile cu care te-ai confruntat.

Cariera si baniCarieră, bani, locul de muncă 
        În a doua parte a lunii ianuarie este recomadat să eviți acceptarea unui credit de la bancă sau implicarea într-un proiect la nivel internațional și care necesită primirea unei sume mari de bani. Tot atunci este posibil să apară pierderi financiare ale partenerului de viață. Realizezi că nu te poți baza pe sprijinul financiar venit din partea unui asociat, poți fi înșelat în cadrul unei relații de afaceri. Un parteneriat cu o firmă străină ar putea să îți creeze probleme financiare și chiar legislative. Nu este o perioadă bună pentru a lua decizii importante legate de finanțe, o moștenire, un partaj, taxe și impozite întrucât ești predispus la pierderi, furt, trădare.   
            În luna inuarie, prima parte a lunii februarie, prima parte a lunii iunie, a doua parte a lunii decembrie sunt perioade în care este posibil să apară dorința profundă de a schimba locul de muncă. Pot apărea modificări ale programului de lucru, ai sentimentul că nu îți găsești locul sau că nu ești apreciat la adevărata valoare. Este posibil ca firma unde lucrezi să fie nevoită să facă disponibilizări și astfel îți pierzi locul de muncă. Totul depinde de tine, de modul cum gestionezi eventualele pierderi și de felul în care te mobilizezi să găsești un loc de muncă care să corespundă așteptărilor tale. O perioadă favorabilă pentru a atrage succesul profesional, respectul și aprecierea colegilor și a șefilor este în prima parte a lunii mai. Nu sunt deloc de neglijat călătoriile de  interes profesional, în perioada 4 – 30 mai. Ai ocazia să te înscrii la cursuri de perfecționare, folosești din plin schimbul de experiență sau pui la cale un proiect profesional, poate fi vorba și despre susținerea un interviu pentru ocuparea unui post mai bine plătit. Evită să semnezi contracte importante, să dai startul unui parteneriat, a unei afaceri personale sau să iei decizii majore care vizează cariera, relația cu autoritățile, șefii, cu colegii și/sau colaboratorii, decizii legate de bani, investiții, semnarea de contracte în perioadele de retrogradare a lui Mercur:  30 ianuarie – 21 februarie, în zodia Vărsător; 30 mai – 22 iunie, în semnul Gemeni;  27 septembrie – 18 octombrie, în zodia Balanță).
             Prima parte a lunii aprilie și prima parte a lunii mai te bucuri de avantaje venite de pe urma unor colaborări cu firme străine, activități publicistice succesul tău depinzând de creativitate, originalitate, capacitatea de a accepta provocările care pot veni din afara țării, ca urmare a unor asocieri cu persoane de altă naționalitate cunoscute prin intermediul internetului. Prietenii te susțin în demersurile tale profesionale având astfel mai mult curaj să faci o schimbare importantă în domeniul profesional. Se recomandă are atenție la tot ceea ce înseamnă relație cu firme străine sau deplasări în străinătate în interes de serviciu, în a doua parte a lunii aprilie!
            Eclipsa de Soare din semnul Gemeni, din data de 10 iunie, spune că ambițiile profesionale sunt în centrul atenției tale. Este posibil să primești o promovare sau schimbi domeniul de activitate. Regulile jocului se schimbă alegând acum să dedici mai mult timp și energie într-o nouă profesie sau încerci să faci o selecție în tot ce înseamnă colaborări, relații în domeniul socio-profesional. În a doua parte a lunii iulie ești predispus la schimbări neașteptate la locul de muncă, relația cu colegii, în încercarea de a obține un job mult mai avantajos, din punct de vdere financiar.  În  intervalul 1 iulie – 18 octombrie este posibil să ajungi la concluzia că ai ales un drum greșit și ești forțat de împrejurări să revii de unde ai plecat. Este posibil să te confrunți cu tot felul de răsturnări de situație care te forțează să revii la o colaborare veche sau să reiei un proiect profesional.
            În luna septembrie și prima parte a lunii octombrie sunt perioade tensionată, cu tot felul de probleme care amplifică provocările care țin de bani, este posibil să nu primești banii la timp. Sume importante de bani pot fi cheltuite pe vacanțe, petrecerea timpului liber, pentru întreținere personală sau pentru educația copilului. În a doua parte a lunii noiembrie stimulezi competiția la locul de muncă, ești pus pe treabă, capabil să negociezi în favoarea ta, în scopuri constructive. Lucrezi mult și eficient reușind să faci față cu bine muncilor solicitante muncind fără probleme, chiar și peste programul de lucru. Ești exigent cu propria persoană căutând să te achiți de sarcinile de lucru la timp. Ești direct, deschis în relația cu colegii de muncă și/sau colaboratorii reușind să joci rolul de bun  mediator în mediul de lucru.
            La sfârșitul anului, mai exact în perioada 19 – 31 decembrie, te poți aștepta la primirea unor bani din urmă, o primă restantă, fie din câștigarea unui proces, dintr-o eventuală moștenire sau a unei investiții făcute în trecut.

3D Character and Success

Sănătate           
         Este un an în care vei pune mai mult accent pe serviciu, de multe ori neglijând să îți iei pauză, ba chiar vei rămâne și peste orele de program pentru a reuși să finalizezi sarcinile de lucru. Ei bine, este absolut necesar să te odihnești mai mult. În luna ianuarie și prima parte a lunii februarie te poți aștepta la recidivarea unei probleme de sănătate fiind foarte important să intervii căt mai promt apelând la sfatul medicului pentru a găsi un tratament eficient. În lunile iunie și octombrie nu te simți într-o formă prea grozavă fiind nevoie de mai multă mișcare, relaxare, eventual apelezi la tratamente alternative. De evitat analizele medicale în aceste perioade. În lunile aprilie și mai ești plin de energie fiind într-o formă maximă, la capitolul vitalitate. Este recomandat să îți temperezi tendința către excese de orice fel fiind important să profiți din plin de momentele de relaxare.
            În lunile de vară ai ocazia să te întremezi, după o perioadă foarte aglomerată. Este timpul prielnic în care te preocupi mai mult de propria sănătate având șansa să găsești noi remedii, un tratament mult mai eficient pentru o eventuală problemă de sănătate. În luna iulie este posibil să te confrunți cu nervozitate, insomnii, acțiuni riscante, decizii pripite fiind nevoie de mai multă precauție, în ceea ce privește deplasările și mijloacele de transport. În a prima parte a lunii octombrie va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre intervenții chirurgicale, probleme oculare, insomnie. Este o perioadă în care devine foarte important să adopți o dietă echilibrată, să respecți orele de masă și de somn, în caz contrar te expui la accidente, infecții, probleme ale ficatului și stomacului. La sfârșitul lunii decembrie există riscul să recidiveze o problemă de sănătate care ține de tractul uro-genital, infecție renală, astfel că te așteaptă un an nu prea grozav, la capitolul sănătate, cerându-se mai multă atenție asupra propriului organism. Poți face progrese reale în rezolvarea unor probleme mai vechi de sănătate, totul depinde de ambiția ta, de atenția acordată regimului alimentar și de viață pe care îl vei adopta pe tot parcursul anului.