Horoscop anual 2020, Săgetător

Horoscop anual 2020, Săgetător
           
          „Încrederea în sine este prima cerinţă a marilor realizări”
          Este un an în care muncești din greu dar, în egală măsură, încerci să aduci schimbări importante în plan material având ocazia să concretizezi idei, proiecte profesionale menite să îți aducă și succesul pe care ți-l dorești de ceva timp.
          Aglomerarea de planete din zodia Capricorn, pentru nativii din zodia Săgetător reprezentând casa a II-a (a banilor veniți din muncă proprie, resursele și valorile personale), Jupiter (până în data de 19 decembrie), Saturn, Pluton, Nodul Sud (până în data de 5 mai), Marte  (16 februarie – 30 martie) anunță un an în care vei pune mai mult accent pe valoarea personală, pe noi posibilități de a câștiga mai mulți bani, de a face schimbările (în carieră) care să te avantajeze și din punct de vedere financiar. Indică o perioadă de muncă asiduă, de renunțări, sarcificii, transformări la nivel personal și profesional, de dezvoltare a abilităților dar și șansa de a pune în practică ceea ce ai acumulat de-a lungul timpului. Poți descoperi, îndeosebi în a doua parte a anului, noi resurse de venit, eventual un al doilea job sau unul care să te împlinească. Saturn vine cu organizare, limitări, te îndeamnă să te rupi de tradiții, de trecut, să te cunoști mai bine, să te pui în valoare. Este posibil ca, până la începutul lunii mai, să fii perceput ca fiind oarecum egoist punându-te în prim plan pe tine, fără să mai ții cont și de nevoile celorlalți.
            Prezența lui Uranus în zodia Taur aduce schimbări neașteptate în sectorul muncii. Ai mai mult curaj pentru a schimba un anumit job fiind favorizate domeniile care țin de agricultură, știință și tehnică, munca de cercetare, comerț având abilități practice care te vor ajuta să rezolvi cu succes orice problemă.
Neptun în zodia Pești (din 2011 până în 2026) pentru nativii din zodia Săgetător în casa a IV-a (familia de origine, patrimoniul, locuința și gospodăria) ar putea să-ți creeze o oarecare stare de confuzie, aduce neliniști, contradicții legate de casă, familie, îndeosebi în doua parte a lunii februarie dar și în a doua parte a lunii noiembrie precum și în prima parte a lunii decembrie. Perioade favorabile schimbării domiciliului, achiziției sau vânzării unei proprietăți, bunuri imobiliare dar și demarării unor acțiuni importante ce au legătură cu casa, familia ar fi în a doua parte a lunii februarie, a doua parte a lunii iulie și în luna octombrie.  
            Eclipsele din acest an loc pe axa Rac – Capricorn (10 ianuarie, eclipsa de Lună în semnul Rac; 21 iunie eclipsa de Soare în semnul Rac; 5 iulie eclipsa de Luna în zodia Capricorn), în casele II-VIII-a, axa posesiunilor astfel că putem vorbi despre un an în care ești ghidat să îți reformezi modul în care folosești valorile, posesiunile, banii partenerului de viață, ale asociatului. Poți avea parte de oportunități financiare, câștiguri dar și pierderi, succes dar și ghinion. Este timpul să îți fie testate propriile nevoi de securitate, de confort, pot apărea tot felul de răsturnări de situație, sentimentul de neputință care te poate conduce la nevoia de transformare profundă a ființei devenind mult mai atras de preocupări spirituale, oculte, de metafizică.
            Eclipsele de pe axa I-VII-a, axa relațională pentru nativii din zodia Săgetător, eclipsa de Lună din zodia Săgetător (5 iunie); eclipsa de Lună din semnul Gemeni (30 noiembrie); eclipsa de Soare din zodia Săgetător (14 decembrie) amplifică revoia de reconfigurare a propriei vieți, redefinirea nevoilor personale, pot apărea schimbări importante în relația cu ceilalți, relația de parteneriat, mariaj, decizia de a te căsători sau de a finaliza relația de cuplu actuală.
            În perioadele de retrogradare ale lui Mercur (17 februarie – 10 martie; 18 iunie – 12 iulie; 14 octombrie – 3 noiembrie) va trebui să fii mult mai atent la asocierile, contractele pe care vrei să le semnezi, la relația de mariaj dar și la șansa de a clarifica aspecte din trecut.

Dragoste, relatia de cuplu
Sentimental – relațional         
          Este un an în care ai ocazia să relaționezi mai mult decât ai fi crezut. Dacă începutul de an nu pare a fi prea promițător la capitolul relație de dragoste având sentimentul că bați pasul pe loc, ei bine, din a doua parte a anului „ți se aprind călâiele” fiind mai tot timpul cu „inima pusă pe jar”, mocnind de pasiune, nevoia de iubire.
          Nativii din zodia Săgetător care încă nu sunt încă implicați într-o relație de căsătorie sunt mult mai deschiși către nou, atunci când vine vorba despre iubire, încă din prima parte a lunii februarie. Ai ocazia să te simți apreciat, observat, primești declarații de dragoste, te bucuri de conversații interminabile cu o persoană care își face apariția în viața ta. Poți cunoaște pe cineva prin intermdiul unor amici sau cu ocazia participării la o petrecere și astfel ești luat oarecum prin surprindere de o persoană de sex opus.
          Prezența lui Marte în zodia ta, în intervalul 3 ianuarie – 16 februarie, predispune la pasiune, o atitudine mult mai libertinistă în relația de amor, nevoia de a cuceri atenția sexului opus, de a pune mai mult accent pe sexualitate. Nu este exclus să contribuie și la tensionarea relației de mariaj, să aducă tot felul de certuri, agresivitate verbală și fizică, depinde de felul în care folosești această energie marțiană. Poate fi și pasiunea generatoare a unei iubiri intense dar poate fi o atitudine dinamică, agresivă în relația cu partenerul de viață.
         Intrarea lui Marte în zodia Berbec (28 iunie – 10 septembrie; 14 noiembrie – 31 decembrie) te avertizează asupra faptului că ești predispus la stări de dispoziție extreme, reacții impulsive trecând destul de ușor de la starea de bună dispoziție, la starea de tensiune, de răzgândiri, reproșuri și chiar la ruperea bruscă, fără explicații, a relației de iubire. În perioada de retrogradare a lui Marte prin zodia Berbec (10 septembrie – 14 noiembrie) pot apărea răsturnări de situație, certuri, atitudine mult mai impulsivă, agresivitate în relația cu persoana iubită. Este o perioadă în care există posibilitatea să te implici într-o relație de amor inedită, care te fascinează dar care îți poate crea probleme, în plan social sau profesional. Este posibil să ajungi la probleme în relația de dragoste, să nu-ți mai convină brusc ceva la relația cu persoana iubită preferând să te desprinzi dintr-o relație care îți provoacă o stare de nemulțumire profundă. Pe de altă parte, există posibilitatea să revină în viața ta o iubire din trecut, peste care nu poți trece cu una cu două și o primești cu brațele deschise, fără să te gândești prea mult la consecințe.
         Intrarea lui Venus în zodia Gemeni (3 aprilie – 13 mai; 25 iunie – 7 august) poate aduce o perioadă de restabilire a echilibrului în relația de cuplu, nevoia de afecțiune, romantism, ocazii de a petrece momente pline de afecțiune și romantism în doi. Se cere multă atenție în ceea ce privește relația de mariaj, îndeosebi în intervalul 13 mai – 25 iunie dar și în preajma datei de 30 noiembrie, atunci când cei care sunt deja implicați într-o relație de căsătorie sunt testați de tot felul de evenimente contradictorii, apăsătoare, menite să le pună răbdarea la încercare. Pentru cei care nu sunt implicați într-o relație de cuplu este posibil să încerce împăcarea cu un fost partener.
          Nu se recomandă implicarea într-o relație de dragoste sau startul unei relații de mariaj, îndeosebi în perioadele: 13 mai – 25 iunie; 10 septembrie – 15 noiembrie, atunci când este momentul să îți pui întrebări care vizează relația cu sexul opus, dacă merită să mai stai într-o relație în care ai sentimentul că pierzi vremea și nu are rost să parcurgi un drum alături de cineva care nu te iubește sau pe care nu îl poți iubi.
          În ultima parte a lunii octombrie, ai ocazia să intri în posesia unor secrete ce vizează relația de cuplu ceea ce te va ajuta să găsești răspunsurile pe care le cauți de mult timp, vis-a-vis de relație. Este timpul să clarifici unele probleme din cadrul relației care au condus la situația tensionată dintre voi doi.
          În a doua parte a lunii decembrie ai de luat decizii, de lămurit aspecte în relația de mariaj, explicații de dat. Profită de această perioadă pentru a aduce la suprafață secrete, informații care ți-au fost tăinuite de partenerul de viață, poate de prea mult timp. Este posibil să treci printr-o transformare profundă la nivel prihic-emoțional, înainte de a decide încotro o iei, în plan relațional și/sau sentimental. Ai toate șansele să cunoști o persoană de sex opus care să îți redea încrederea în tine.    
          Pentru Săgetătorii care sunt deja într-o relație stabilă anul 2020 le poate aduce tot felul de surprize, mai mult sau mai puțin plăcute. Poate fi vorba despre o sarcină neașteptată, dorința de a readuce pasiunea în relația de cuplu sau pur și simplu vor să facă o schimbare de direcție, vis-a-vis de mariaj și să dea curs unui divorț. Pe tot parcursul anului sunt predispuși la aventuri, implicarea într-o relație extraconjugală.
         Pentru celibatari este un an pe care îl vor trăi cu intensitate și dinamism încercând să trăiască din plin momentele de pasiune, flirt, aventuri exersându-și capacitatea de seducție.

Cariera si baniCarieră, bani, locul de muncă        
          Încă de la începutul anului ești foarte serios pus pe treabă încercând să te concentrezi pe muncă, tot ceea ce înseamnă concretizarea ideilor menite să îți aducă bani în contul personal. Este un an de schimbări semnificative, neașteptate dar și de reușite pe măsura așteptărilor. Totul este să nu te lași copleșit de responsabilități și să accepți că în fiecare zi mai ai ceva nou de învățat care te poate ajuta să progresezi în plan profesional.
          În prima parte a lunii ianuarie apar multe idei și proiecte în mintea ta reușind să le concretizezi ceea ce îți va aduce și mai mulți bani în contul personal. Va trebui să fii mult mai atent la modul în care negociezi, atunci când vine vorba despre job dar și bani, programul de lucru, îndeosebi în perioadele: 17 februarie – 10 martie; 18 iunie – 12 iulie; 14 octombrie – 3 noiembrie, atunci când este absolut necesar să nu te grăbești să semnezi un contract de colaborare sau să schimbi direcția în plan profesional.
          Între 13 mai și 15 iunie este o perioadă tensionată în relația cu colegii, pe tema banilor, salariului, cât merită fiecare,fiind posibil să reiei discuții care vizează o fostă colaborare, probleme din trecut care te epuizează peste măsură, din punct de vedere psihic.
          Perioada 5 martie – 5 aprilie îți va aduce o reușită, vis-a-vis de locul de muncă. Poate fi ocazia de a găsi un loc de muncă mult mai avantajos prin intermediul unor prieteni sau ești suținut de șefi să ocupi un post de răspundere. Cert este că ai ocazia să semnezi un contract de muncă avantajos, din punct de vedere financiar.
          Perioade favorabile pentru a demara o relație de colaborare, parteneriat, o afacere personală sunt: 3 aprilie – 13 mai; 25 iunie – 7 august. Ai ocazia să te bucuri de susținerea partenerului de viață în demersurile tale profesional fiind vorba de  ajutor moral și/sau financiar.
          Perioade  benefice, în privința carierei: 25 martie – 15 aprilie; 5 – 20 noiembrie, atunci când ai ocazia să semnezi un contract care te va avantaja, îndeosebi în plan financiar.
          O perioadă bună, în care ai șansa să achiziționezi o casă, o nouă proprietate, banii pe care îi câștigi din munca ta pot fi reinvestiți în domeniul imobiliar este 14 – 28 octombrie. Ai ocazia să dobândești recunoașterea propriei valori în plan profesional, reputația și statutul putând fi șansa ta de afirmare și de împlinire, de evoluție, noi responsabilități, prin angajamente asumate, prin eforturi investite cu succes în carieră. Vor exista și momente de derută, de confuzie, de neplăceri, venite din partea dușmanilor ascunși, persoane invidioase pe capacitățile tale creative, pe spontaneitatea ta, pe ambiția de a învăța și de a te face remarcat în colectivul de muncă. Vor apărea obstacole venite din partea rivalilor dar merită să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut întrucât ai toate șansele să culegi roadele unei munci susținute. Implică-te în orice fel de acțiune în care este nevoie de ambiție, inspirație beneficiind acum de instrumentele necesare pentru a duce la capăt ce ți-ai propus.  
          În preajma datelor de 10 ianuarie, 21 iunie și 5 iulie va trebui să fii mult mai atent la tot ce înseamnă bani din muncă personală, salariul dar și bani proveniți din munca partenerului de viață, moștenire. Sunt perioade de reconfigurare, de schimbări, vis-a-vis de bani, de modul în care gestionezi banii de care dispui.
O perioadă riscantă în ceea ce privește investițiile, speculațiile financiare, jocurile de noroc, ar fi în intervalul 10 septembrie – 14 noiembrie, atunci când ești predispus la pierderi bruște de bani, cheltuieli neașteptate cu propriul copil. Poate fi vorba și despre câștiguri neașteptate, bani care însă se vor cheltui destul de repede.
            Pe tot parcursul anului planul profesional poate fi supus unor schimbări neașteptate, răsturnări de situație menite să te bucure sau să te bulverseze, să te forțeze oarecum să schimbi direcția. Prezența lui Uranus în zodia Taurului, pentru tine reprezentând casa a VI-a (a locului de muncă și sănătății) îți poate aduce oportunități deosebite pentru a învăța lucruri noi, interesante ceea ce nu făcea parte din proiectele tale dar care te ajută însă să progresezi, să vezi și o altă latură a ta, să descoperi noi abilități, talente pe care să le folosești în sensul progresului în carieră și în plan material, financiar.
             În intervalul 2 iulie – 29 septembrie te poți aștepta la tot felul de surprize neplăcute, obstacole, limitări, reconfigurări care țin de un eventual contract de muncă, salariu. Se poate vorbi despre o perioadă tensionată, de crize și răsturnări de situație în plan financiar. Poate exista tentația de a investi bani într-un proiect care ți-ar putea aduce mai multe pierderi decât câștiguri. Fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre bani pe care intenționezi să-i dai cu împrumut sau la credite, plata unor taxe, amenzi. Trebuie să fii mult mai atent în zona achizițiilor, a cumpărăturilor fiind predispus la tot felul de pierderi, furt, probleme care țin de obiectul cumpărat.
          În perioada 22 martie – 2 iulie, va trebui să fii mult mai prudent când vine vorba despre negocieri, acte, documente oficiale, aspecte de natură juridică, relația cu șefii. Te înscrii la un curs de perfecționare fiind nevoie de o anumită diplomă de studii pentru funcția pe care o deții deja sau dacă te-ai decis să găsești un loc de muncă mai bine plătit. Abia spre sfârșitul anului reușești să te lămurești ce vrei de fapt, ce direcție alegi în plan profesional.
          În perioadele: 15 – 27 februarie, 1 – 20 octombrie ai șanse mult mai mari să obții banii de care ai nevoie, șansa de a demara o afacere personală sau de a găsi jobul care să îți aducă beneficii financiare.
          Este un an contradictoriu, la capitolul bani și loc de muncă, îndeosebi în prima parte a perioadei, în care va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre cheltuieli. În luna decembrie  se mai detensionează oarecum lucrurile dar tot va trebui să fii atent la ce bani vrei să dai cu împrumut prietenilor.

3D Character and Success

Sănătate              
          Este un an destul de agitat, în care ai ocazia să constați că, oricâtă voință ai avea să muncești, organismul are tendința să cedeze, să obosească și astfel ajungi la probleme de sănătate care se cer a fi rezolvate cât mai rapid.
          În primele trei luni ale anului ești plin de energie, cu chef de muncă, dornic să faci cât mai multă mișcare debordând de optimism și încredere în tine ceea ce nu face decât să favorizeze propria sănătate.
       Va trebui să fii mult mai atent la eventuale probleme care vizează căile respiratorii, eventualele viroze care trebuie tratate corespunzător, în intervalul 4 – 10 martie. În intervalul 13 mai – 25 iunie ești predispus la oboseală, schimbări bruște de dispoziție, probleme care țin de brațe, plămâni, coloana vertebrală, sistemul nervos. Se cere prudență pe parcursul călătoriilor întrucât ești predispus la accidente.
          În perioada 19 iunie – 10 iulie ești preocupat de eventuale probleme de sănătate încercând să găsești remedii, cât mai rapid posibil, poate chiar ai ocazia să apelezi la terapii alternative încercând să readuci organismul într-o stare cât mai echilibrată.
        Lunile ianuarie, februarie, martie, decembrie sunt excelente pentru a face plimbări în natură simțindu-te în plină formă, ai ocazia să găsești acele surse de energie, starea de bună dispoziție necesară pentru a te întrema, după câteva luni destul de agitate, pline de tensiune fizică și mentală.
         În perioada 10 septembrie – 15 noiembrie se recomandă mai multă odihnă și relaxare întrucât ești predispus la recidivarea unor probleme de sănătate care țin de zona renală, infecții, probleme legate de piele, cap, dinți, există predispoziția la fracturi, lovituri.    
         Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în ceea ce privește ficatul, circulația arterială având predispoziția către creșterea în greutate, probleme ale  tractului gastro-intestinal, alergii, probleme pulmonare, insomnii, stări de nervozitate, mai ales în a doua parte a lunii noiembrie.