Horoscop anual 2019, Pești

Horoscop anual 2019, Pești
             „Oportunitatea dansează cu cei care sunt pregătiți pe ringul de dans.” H. Jackson Brown Jr.
            Avem de-a face cu an în care se vorbește despre șansa de intra în posesia unor informații noi, originale care te ajută să progresezi în multe domenii ale vieții. Este momentul să îți redefinești principiile care țin de dragoste, relația cu propriul copil, creativitate, prietenie. Se amplifică dorința de studiu, de a cunoaște oameni noi, interesanți, să acumulezi informații din domenii diverse având ocazia să participi la dezbateri, conferințe, cursuri menite să te ajute să progresezi, să exploatezi o nouă dimensiune a existenței. Deviza acestui an este:  „Pot obține ceea ce mi-am propus, cât timp cred în mine și în Dumnezeu!”  
            Tranzitul lui Jupiter (guvernatorul tradițional al zodiei tale) se află în zodia Săgetător, până în data de 2 decembrie, și aduce un an de progres în carieră, susținere din partea superiorilor, promovare, realizări, recunoaștere a valorii tale, asumarea de noi responsabilități în carireră dar și de ambiție, răsplătirea muncii tale pe măsura efortului depus. Te simți norocos, susținut în momentele critice. Întâlnești oameni care te vor ajuta să obții ceea ce ai nevoie în plan profesional
            Intrarea lui Jupiter în semnul Capricorn, din data de 2 decembrie, (în casa prietenilor și a protectorilor, a grupurilor și organizațiilor) anunță o perioadă în care ai ocazia să legi relații sociale benefice, să îți faci noi cunoștințe care îți vor fi de folos pe viitor. Îți faci mai mulți prieteni peste hotare sau ai ocazia să călătorești peste hotare. Ești invitat să faci parte dintr-un nou grup de interese (fundație, partid, asociație) care te va ajuta să câștigi renume sau te susțin în demersurile tale, în plan socio-profesional. Reușești să lansezi proiecte și multe din realizările tale în următorul an se datorează prietenilor, colaboratorilor, persoanelor de încredere. Devii mult mai popular, optimist fiind atras de petrecerea timpului liber alături de prieteni, dornic să te distrezi, să mergi la tot felul de spectacole. Este oportunitatea ca idealurile tale să prindă contur.
            Cu Saturn, Pluton și Nodul Sud Lunar în zodia Capricorn, în casa a XI-a (a prietenilor și protectorilor, a grupurilor și organizațiilor), ai sentimentul că nu poți face chiar tot ceea ce îți dorești și că îți este oarecum limitată libertatea de mișcare, de acțiune, că forțe invizibile se opun unor acțiuni care țin de relațiile de prietenie, apartanența la un grup, o asociație. Poate fi vorba și despre nevoia de transformare, de conștientizare a ceea ce ești, înainte de a vedea cine sunt ceilalți și ce vor de la tine. Este nevoia de a-ți aparține ție cu adevărat, înainte de a te integra în cadrul unui nou grup. Relațiile de prietenie trec prin tot felul de reevaluări, testări, adevăratul rost fiind să reziste prieteniile care merită cu adevărat să fie alături de tine, oameni de valoare, oameni care să te ajute în drumul tău. Poate fi vorba despre întâlniri de destin, ai acel sentiment de deja-vu („Ah, da! Chiar l-am mai văzut undeva, cândva!”) De fapt, se reeditează anumite situații de viață, vis-à-vis de prieteni, tocmai pentru că mai ai de lucrat la propria atitudine, în privința relației de prietenie, de iubire sau credință. Este un an al dezamăgirilor dar și al progresului, a eliberării de persoane care te sufocă, te fac să te simți neîmplinit.
            Prezența lui Uranus retrograd în semnul Berbec, în casa a II-a (a banilor din muncă personală, a resurselor personale), până în data de 6 ianuarie, și în mers direct, în perioada 7 ianuarie – 6 martie, te predispune la răsturnări de situație, vis-à-vis de banii veniți din muncă proprie. Este posibil să primești bani din urmă, de la un fost loc de muncă sau să pierzi bani în mod neașteptat. Ești tentat să exagerezi cu investițiile financiare iar aceasta ar putea avea repercursiuni neplăcute asupra bugetului personal.
Revenirea lui Uranus în semnul Taur, casa a III-a, (a comunicării,  studiului, comerțului, relației cu rudele apropiate și a călătoriilor scurte), din data de 6 martie, te pune într-o permanentă agitație, participi la tot felul de cursuri, seminarii, workshop-uri, ai idei constructive, șansa de a progresa foarte mult prin intermediul studiului și comunicării. Ești un adevărat vizionar, gata în orice moment să aduci inovații, îndeosebi dacă este vorba despre abordarea unor domenii care țin de știință și tehnică, astrologie. Au loc schimbări neașteptate care țin de relația cu rudele apropiate. Viața de zi cu zi este mult mai trepidantă având loc reîntâlniri, apeluri telefonice mai frecvente, cu persoane cu care nu ai mai conversat de ceva timp.
            Neptun se află în zodia Pești, în casa I-a pentru tine (a personalității) și îți conferă o sensibilitate deosebită fiind mult mai receptiv empatizând destul de ușor. Se amplifică capacitățile extrasenzoriale, înclinația către parapsihologie, psihologie, astrologie, esoterism, se dezvoltă atracția către artă, muzică, simți nevoia de a aprofunda noi domenii care te aduc mai aproape de spiritualitate. Ai tendința să stabilești rapid conexiuni sufletești cu persoanele pe care le cunoști reușind să uimești prin dezinvoltură, dispui acum de capacitatea de a înțelege mult mai rapid emoțiile și trăirile celorlalți. Nu este exclus să se dezvolte capacitățile bioenergoterapeutice simțind nevoia profundă de a veni în ajutorul celor din jur prin capacitățile de vindecător. Se cere mare precauție în felul în care îți folosești propria intuiție, îndeosebi în perioada de retrogradare a lui Neptun  (21 iunie – 31 decembrie). Ai tendința să idealizezi anumite aspecte care țin de carieră, îndeosebi în lunile ianuarie, iunie și septembrie.  
            Eclipsele din acest an loc pe axa Rac – Capricorn, în casele V și XI (axa afectivă și a prieteniei, pentru nativii din zodia Pești), ceea ce te poate ajuta să faci schimbări importante, în plan sentimental sau în relația cu prietenii.  Este timpul să schimbi, corectezi sau îmbunătățești atitudinea față de iubire, față de propriul copil sau modul în care folosești creativitatea.

Dragoste, relatia de cuplu
Sentimental – relațional    
            Se anunță un început de an oarecum tumultos în plan sentimental fiind foarte hotărât să aduci o schimbare importantă în viața ta amoroasă. Tot ce ai de făcut este să nu te grăbești, ci să cercetezi șansele care apar, de a cunoaște persoane de sex opus interesante, cu care să simți că rezonezi, din mai multe puncte de vedere.
            Eclipsa de Soare din data de 6 ianuarie în semnul Capricorn, pentru tine în casa XI-a, (a prietenilor și protectorilor, a grupurilor sociale) anunță schimbări importante în ceea ce privește relațiile de prietenie. Ai ocazia să cunoști oameni noi, interesanți care vor juca un rol important în destinul tău.
            În intervalul 5 – 28 martie se recomandă revizuirea modului în care comunici, îți exprimi propriile așteptări față de partenerul de viață. Mercur retrograd în zodia ta îți aduce în vedere reluarea unor discuții care au mai avut loc și în trecut. Pot apărea acum reevaluări ale unei situații de viață în doi, pot ieși la suprafață secrete ce vizează relația de cuplu.
            Ar fi bine să îți revizuiești modul în care îți exprimi efecțiunea și așteptările pe care le ai de la persoana iubită fiind indicat să dobândești o viziune mai realistă asupra situației tale amoroase, îndeosebi în lunile ianuarie, iunie și septembrie.
            Din data de 5 mai, odată cu intrarea lui Lilith în zodia ta, unde se află deja Neptun de ceva ani, nu face decât să amplifice și mai mult starea de confuzie în relația cu ceilalți, îndeosebi în relația de mariaj. Ești tentat să te lași furat de iluzii, devii obsedat de o relație care nu mai corespunde realității și astfel te minți dingur. Îți este destul de greu să faci o alegere clară, obiectivă, vis-à-vis de relația de cuplu ceea ce te va conduce, nu de puține ori, la tot felul de conflicte, răsturnări  de situație în plan amoros, care mai de care mai ciudate. Nici măcar intuiția nu te mai poate ajuta, în ceea ce privește alegerile pe care vrei să le faci, îndeosebi în relațiile de dragoste și prietenie.
            În intervalul 19 iulie – 1 august ai tendința să fii excesiv de neîncrezător, gelos, posesiv în relația cu persoana iubită. Este îndemnul de a fii mai responsabil în relația amoroasă și să îți gestionezi cu maturitate propria atitudine față de persoana iubită. Este o perioadă în care ai sentimentul că nu reușești să exprimi ceea ce simți.
            Luna iulie se poate dovedi a fi deosebit de intensă, din punct de vedere amoros, putând aduce șansa de a da startul unei relații de iubire pe care o trăiești cu intensitate, ai sentimentul că este o întâlnire de destin. Nu este o perioadă favorabilă pentru a-ți face speranțe sau de a pune la cale planuri, vis-à-vis de o eventuală oficializare a unei relații de dragoste.
            În intervalul 8 – 19 iulie dar și în prima parte a lunii august putem să vorbim despre stres, certuri, contraziceri cu persoana iubită, mai ales dacă lucrezi în același colectiv de muncă cu aceasta. Subiectul principal ar putea fi banii sau ai sentimentul că nu ești apreciat la adevărata valoare de către persoana iubită. Se recomandă mai mare atenție și, dacă te simți atras din punct de vedere sentimental sau erotic, de vreun coleg de muncă întrucât riști să provoci tot felul de discuții, bârfe sau chiar să fii refuzat de către persoana vizată.
            În luna septembrie diferențele de principii și convingeri dintre tine și perechea ta par să umbrească viitorul comun sau proiectele pe termen lung. Gândește-te că nu este decât o perioadă trecătoare și că ai de învățat din toate aceste confruntări, chiar dacă te simți epuizat, din punct de vedere psihic-emoțional.
            Eclipsa de Soare din data de 2 iulie, din semnul Rac (în casa iubirii, a creativității, aventurilor), poate fi o perioadă de provocări în plan sentimental, îți asumi responsabilități sau te implici într-o nouă relație de dragoste. Luna iulie se poate dovedi foarte fierbinte, pasională, plină de romantism. Poate fi vorba despre decizia bruscă de a concepe un copil.
            Mare atenție la angajamentele pe care ți le iei acum, îndeosebi în intervalul 8 – 19 iulie, atunci când Mercur (guvernatorul casei mariajului pentru tine) te avertizează că nu este o perioadă benefică pentru a oficializa o relație sau pentru a crede în promisiunile ce ți se fac și vizează o relație sentimentală sau de cuplu.
            Acordă o atenție deosebită în intervalul 19 iulie – 1 august, atunci când este posibil să fii pus în fața unei alegeri, poate să revină în viața ta o iubire din trecut, o relație în care s-a pus mai mult accent pe sexualitate și bani.
            Prima parte a lunii septembrie nu este foarte promițătoare, din punct de vedere amoros, chiar dacă unii nativi Pești sunt preocupați de situația mariajului sau viitorul unei relații amoroase neoficializate. Mai sunt de depășit unele obstacole sau pur și simplu de așteptat până primești un răspuns clar și poți discuta clar, sincer despre ceea ce se vrea, de fapt, în cadrul relației.
            În a doua parte a lunii octombrie este posibil să ia naștere o relație de dragoste la distanță sau cu o persoană de altă naționalitate sau să se îmbunătățească vizibil dialogul în relația de cuplu, să te simți apreciat de persoana iubită și astfel să fii mult mai motivat să depui efort pentru ca relația să devină mai armonioasă.
            În luna decembrie sunt favorizate legarea unor noi relații de prietenie și lăgirea grupului de amici. Simți imboldul de a experimenta și altceva în plan amoros decât ai făcut până acum. Este timpul să îți faci curaj și să te debarasezi de trecut, să renunți la o relație care te-a epuizat, din punct de vedere psihic-emoțional, o relație care te-a făcut să te simți constrâns, neîmplinit.
            În intervalul 31 octombrie – 20 noiembrie ar putea să apară tot felul de încurcături, neînțelegeri, vis-à-vis de relația de dragoste cu o persoană aflată la distanță sau de altă naționalitate. Pe de altă parte poate fi șansa de a reveni în atenția ta un partener din trecut și despre care să nu mai știut nimic. Poate fi și ocazia de a relua o legătură mai veche.
            Mercur guvernează casa mariajului a zodiei Pești iar în perioada de retrogradare a acestuia se recomandă să nu fie luate angajamente, să nu se oficializeze relații, să nu se facă promisiuni în relația de dragoste întrucât acestea riscă să nu fie respectate. Mercur retrogradează în aceast an în următoarele perioade:  în semnul Pești, 5 – 28 martie; în zodia Leu, 8 – 19 iulie; în semnul Rac, 19 iulie – 1 august; în zodia Scorpion, 31 octombrie – 20 noiembrie.

Cariera si baniCarieră, bani, locul de muncă
         Uranus în mers aparent retrograd, până în data de 6 ianuarie, anunță nesiguranță în plan financiar, pierderi de bani, schimbări neplăcute legate de salariu, pierderi surprinzătoare. Trebuie să fii foarte atent la modul în care îți gestionezi bugetul personal, la achizițiile pe care le faci. 
        În intervalul 1 ianuarie – 14 februarie este o perioadă de dinamism, curaj, ambiție, inițiativă ceea ce te ajută să câștigi banii de care ai nevoie dar și să risipești în mod nechibzuit.
            Atenție în lunile ianuarie, iunie și septembrie, atunci când ai tendința să concretizezi proiecte nerealiste, vis-à-vis de propria carieră, în încercarea de a porni o afacere pe cont propriu care nu face decât să îți creeze și mai multe probleme legate de un parteneriat.
            Evită să semnezi vreun contract de muncă sau de parteneriat în perioadele de retrogradare a lui Mercur: 5 – 28 martie;  8 – 19 iulie; 19 iulie – 1 august; 31 octombrie – 20 noiembrie.
            În adoua parte a lunii februarie și în luna martie există riscul să ajungi la tot felul de controverse în relația cu superiorii și să pierzi oportunități de progres în domeniul tău de activitate. Este posibil să renunți la un post sau la anumite responsabilități. În intervalul 3 – 28 martie lucrurile sunt neclare, în ceea ce privește relațiile de colaborare, parteneriat având tendința să gândești ceva și să exprimi cu totul altceva, de obicei în defavoarea ta.
            Perioade deosebit de problematice în plan financiar ar fi în lunile aprilie și mai, atunci când ai tendința să cheltuiești nechibzuit sau te grăbești să investești în ceea ce nu îți este de folos. Luna iulie îți poate aduce câștiguri nesperate în plan financiar, obținerea unui job mai bine plătit sau șansa de a da startul unei colaborări care te va ajuta foarte mult, din punct de vedere financiar.
            În luna octombrie și prima parte din noiembrie este bine să nu te bazezi pe resursele financiare ale partenerului de viață sau să apelezi la vreun credit bancar. Ești nevoit să plătești amenzi, sancțiuni, taxe și impozite care îți dau peste cap planurile legate de bugetul personal.
            În a doua parte a lunii noiembrie dar și în luna decembrie se pare că astrele te susțin în demersurile legate de carieră, o eventuală schimbare a domeniului de activitae, o avansare pe un post mai bine plătit. Cert este că lucrurile se derulează destul de rapid, totul depinde de ambiția și flerul tău dar, mai ales, de încrederea în propriile capacități de a face alegerile cele mai bune, care să te avantajeze în plan profesional și financiar.

3D Character and Success

Sănătate        
             În luna ianuarie poți să resimți o scădere de tonus, ai nevoie de mai multă odihnă iar imunitatea este destul de scăzută. Este important să te protejezi, să nu te expui unor condiții de viață inadecvate, evită excesele alimentare și de medicamente.  
            La eclipsa totală de Lună în zodia Leu, din data de 21 ianuarie, este recomandat să îți supraveghezi îndeaproape eventualele probleme de sănătate. Poate fi vorba despre avertismente pe care ți le-a dat organismul, încă din vara anului trecut. Este timpul să iei o decizie importantă, vis-à-vis de o eventuală problemă de sănătate și, dacă este nevoie, de schimbarea tratamentului sau să ceri și părerea altui medic.
            În luna februarie vitalitatea rămâne la cote înalte fiind o perioadă benefică pentru rezolvarea unor eventuale probleme medicale. Mare atenție în prima decadă a acestei luni, atunci când ești predispus la accidente, lovituri, evenimente neașteptate ce ar putea să îți pună sănătatea în pericol.
            În prima parte a lunii iulie și prima parte a lunii august este posibil să apară unele probleme de sănătate sau manifești un interes mai mare pentru sănătatea propriului organism, ai contacte cu mediul medical, faci un control, te decizi să începi un tratament. Este recomandat să ai grijă de tine, să eviți riscurile și excesele alimentare și efortul fizic.
            În intervalul 8 – 19 iulie este momentul potrivit pentru a reveni asupra unui tratament medical. Este o perioadă în care va trebui să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește călătoriile întrucât există predispoziția la accidente în timpul unor excursii, probleme de natură nervoasă, insomnii, stări febrile, insolație, arsuri.
            În lunile septembrie și octombrie este bine să fii mult mai atent la starea de sănătate. Nu este exclus să te confrunți cu o afecțiune mai veche sau poate să apară ceva cu totul neașteptat, îndeosebi spre sfârșitul lunii octombrie dar și în ultima decadă a lunii noiembrie. În a doua jumătate a lunii noiembrie deplasările se pot solda cu accidentări.
            În prima decadă a lunii decembrie se resimte o vitalitate scăzută a organismului. Se va observa o ameliorare a organismului după data de 12 decembrie, atunci când vei fi într-o formă deosebită și de aici și tendința de a face excese. Spre sfârșitul anului ești predispus la viroze respiratorii, dureri de spate, încheieturi.

Traffic

LOADING...