Horoscop anual 2019, Vărsător

Horoscop anual 2019, Vărsător
            „Partea cea mai dulce a iubirii este iertarea.” John Shefield
            Este un an de pierdere și de regăsire a propriului echilibru emoțional, de sacrificiu dar și de compasiune, de iertare și de renaștere prin credință. Momentele de introspecție vor fi cu adevărat revelatoare iar evenimentele, de-a dreptul tulburătoare, îți vor aduce adevărate momente de revelație. Deviza acestui an este: „Să fiu în slujba celorlalți mă face să mă simt cu adevărat împlinit!”  
            Tranzitul lui Jupiter în zodia Săgetător, în casa a XI-a (casa prietenilor și a protectorilor, a grupurilor și organizațiilor, a speranțelor, proiectelor de viitor) te simți foarte bine alături de prieteni, să faci parte dintr-un grup, organizație cu care rezonezi, din punct de vedere intelectual și emoțional. Este ocazia de a atrage oameni pe care te poți baza în momentele critice. Te remarci printr-o viață socială activă, îți faci mulți prieteni, amici, mergi mai des la petreceri, plimbări cu prietenii. Îți vine mult mai ușor să concretizezi anumite proiecte, idei, te faci remarcat în cadrul grupului de amici. Atenție însă în lunile ianuarie, iunie și septembrie, atunci când există pericolul să fii folosit de către prieteni, să fii dezamăgit, trădat, să ai parte de pierderi de bani datorită poate unei prea mari încrederi acordate unor amici. Cert este că ai ocazia să vezi adevărata față a unor relații de prietenie.
            Începând cu data de 2 decembrie 2019 Jupiter intră în casa XII-a, a zodiei Vărsătorului, o casă ce are legătură cu spiritualitatea, casa sacrificiilor și izolării, a dușmanilor ascunși, a subconștientului, a presimțirilor, viselor favorizând astfel convingerile și credințele, capacitatea de a oferi sprijin și compasiune celor care au nevoie de ajutorul tău, ești atras mai mult de singurătate preferând să meditezi. Este o perioadă de derută, oboseală dar și de cercetare a propriului subconștient, de a explora propria viață sufletească și spirituală.
            Retrogradarea lui Uranus în zodia Berbec, până în data de 6 ianuarie, îți poate aduce tot felul de surprize, mai mult sau mai puțin plăcute, legate de călătorii, comerț, studii, negocieri, relația cu rudele apropiate.
            Prezența lui Uranus în semnul Berbec, în casa a III-a (a comunicării, gândirii și călătoriilor scurte), până în data de 6 martie, îți aduce și în acest an (dacă ești născut în decanul trei, 9 – 18 februarie) nevoia de a progresa prin intermediul studiului și al comunicării, prin frecventarea cursurilor de dezvoltare personală, astrologie, domenii care necesită tehnologie modernă, cercetare, psihologie, aviație, informatică. Ești spontan în comunicare, foarte deschis către ceilalți apelând la umor în situațiile critice. Ești stimulat de noi idei dând dovadă de originalitate, inițiative pe care ai șansa să le concretizezi mult mai ușor, îndeosebi în intervalul 7 ianuarie – 14 februarie, atunci când Marte va tranzita și el zodia Berbec, alături de Uranus.  
            Odată cu revenirea lui Uranus în zodia Taur, din data de 6 martie, în casa a IV-a (casa începutului și a sfârșitului, casa părintească, relația cu părinții, patrimoniul) se anunță schimbări importante care vizează domiciliul, relația cu părinții, reîntoarcerea în locul sau țara natală. Se declanșează acum nevoia de schimbare în profunzime a propriei ființe, necesitatea de a te elibera de trecut și de a porni, cu mai mult avânt, către o nouă viață experimentând trăiri interioare deosebite, oarecum neobișnuite. Nu este exclus să te confrunți acum cu o oarecare criză de identitate, să nu mai știi ce vrei, cum ai putea să îți ajuți familia, părinții și, în același timp, să îți iei și tu porția de libertate, de independență. Te simți oarecum constrâns de către responsabilitățile familiale.
            În perioada de retrogradare a lui Uranus în zodia Taur (12 august – 31 decembrie) te avertizează că mai ai ceva de lămurit, vis-a-vis de relația cu părinții, ai unele schimbări de făcut prin casă, o eventuală renovare sau vrei să revii brusc în locurile natale, țara unde te-ai născut.
            Cu Saturn, Pluton și Nodul Sud Lunar, în tranzit prin Capricorn, prin casa sacrificiilor și izolării, a dușmanilor ascunși, a subconștientului, vindecării amplifică și mai mult eventuale probleme de sănătate, pesimismul, tot felul de limitări și obstacole care te pot determina să te retragi mai frecvent din tumultul cotidian punând mai mult accent pe munca în singurătate, pe solitudine. Nu este exclus să te confrunți cu depresii, senzația că nu ești înțeles, că ai pierdut orice speranță de a mai avea pe cineva drag alături. Vor exista perioade în care ești greu de înțeles de către ceilalți preferând să îți ascunzi intențiile, gândurile, dorințele și chiar propriile idealuri de viață. Nu de puține ori te vei confrunta cu sentimentul de neputință, de marginalizare, de neînțelegere din partea celorlalți. Lucrurile nu sunt chiar așa, ci modul în care alegi tu să privești oamenii, viața te îndepărtează de oameni cărora chiar le pasă de tine. Caută să te plimbi mai mult în natură, să te joci, să ai în preajma ta oameni veseli, plini de viață, să porți discuții constructive, eventual cu un prieten de încredere, un mentor. Din data de 2 decembrie se mai îmbunătățesc oarecum lucrurile și reușești să faci „haz de necaz” încercând să transformări anumite situații de viață în ceva constructiv reușind să vezi partea frumoasă a vieții. Este un an de consolidare interioară, de zbatere, ai capacitatea de a te redescoperi în urma unor căderi de natură psihic-emoțională.
            Neptun se află în zodia Pești, în casa a II-a pentru tine (a valorilor, bani sau venituri din muncă proprie dar și valori personale sub formă de aptitudini, abilități) astfel că este posibil ca, de ceva ani, să fii mult mai preocupat de resursele de care dispui, banii din muncă proprie și să ai sentimentul că nu ești recompensat pe măsura valorii tale. Evită să te implici în acțiuni financiare riscante, confuze căci se poate ajunge destul de ușor la pierderi greu de remediat.
            Eclipsele din acest an loc pe axa Rac – Capricorn, în casele VI, XII (axa sănătății și a limitărilor) și îți oferă lecții interesante care vizează, de fapt, purificarea fizică și spirituală. Sunt aduse la lumină probleme ascunse de multă vreme, necesitatea de a le conștientiza și rezolva. Sunt posibile probleme de sănătate, simți nevoia de a te retrage în singurătate, de a medita, apropia mai mult de Dumnezu, de latura spirituală a vieții. Te vei întâlni cu situații de viață care te vor determina să apreciezi valorile spirituale ale lumii și să le utilizezi pentru a-i ajuta pe ceilalți. Eclipsele se Soare și de Lună pe axa Rac – Capricorn îți poate aduce nevoia de a-ți schimba regimul alimentar și de  viață, găsirea unui nou tratament mult mai eficient sau depistarea unei probleme de sănătate căreia trebuie să îi acorzi o atenție sporită.

Dragoste, relatia de cuplu
Sentimental – relațional        
              Avem în față un început de an oarecum contradictoriu în plan amoros. Mai sunt lucruri de descoperit, vis-à-vis de ceea ce înseamnă viața ta sentimentală sau relația de mariaj. În luna ianuarie te va ajuta foarte mult să reiei discuțiile cu o persoană de sex opus care a jucat un rol important în viața ta sentimentală în trecut.
            După un an destul de agitat la capitolul relație de cuplu în 2018, iată că încă se reiau anumite discuții, sunt răscolite răni vechi, îndeosebi în preajma datei de 21 ianuarie 2019, ceea ce înseamnă că mai ai încă de învățat la capitolul relație de cuplu. Poate aduce schimbări importante eliminând ceea ce nu mai este necesar. Este vremea deciziilor sau angajamente majore legate de relația de mariaj fiind necesar să conștientizezi că problemele dintr-o relație nu țin doar de o persoană și că sunteți doi în relație și numai printr-o comunicare sinceră, de la suflet la suflet, vei reuși să ajungi la o situație de echilibru. Această eclipsă aduce, de fapt, rezultatul acțiunilor demarate în vara anului 2018, mai exact la Eclipsa de Soare din zodia Leului, din data de 11 august 2018.
            Prezența lui Lilith în zodia ta, până în data de 3 mai, îți va crea starea de derută, teamă, ai sentimentul că ești copleșit de probleme care țin de relația cu ceilalți, implicit cea sentimentală sau de mariaj. Atmosfera din familie este neliniștită lăsându-te mult mai frecvent cuprins de gelozie, tot felul de obsesii, temeri greu de stăpânit. Lilith este neîncrederea, în tine dar și în partenerul de viață, este ispita, confuzia, te face să devii mai vulnerabil în fața celorlalți având stări emoționale contradictorii, greu de controlat, te subestimezi, nu reușești să înțelegi anumite trăiri cu care te confrunți. Se cere foarte mult calm, răbdare, îndeosebi până la începutul lunii mai. Totul este să nu exagerezi și să te lași copleșit de orice eventuală problemă apărută în relația de mariaj sau de dragoste.
             Se recomandă mare atenție, în plan sentimental, în perioadele de retrogradare ale lui Mercur (stăpânul casei a V-a, a iubirii, creativității, copiilor):  5 – 28 martie;  8 – 19 iulie; 19 iulie – 1 august; 31 octombrie – 20 noiembrie, atunci când se pot ivi tot felul de neplăceri care vizează relația de dragoste sau tot felul de confuzii, neînțelegeri în relația de cuplu.
             Cu Mercur, stăpânul casei iubirii Vărsătorului, aflat în casa mariajului, în mers aparent retrograd în intervalul 8 – 19 iulie, comunicarea lasă de dorit în relația de cuplu. Te poți aștepta ca perechea să ia atitudine și să îți aducă tot felul de acuzații referitoare la infidelitățile tale de-a lungul timpului. Nu este exclus să afle acum un secret, vis-a-vis de imprudențele tale amoroase și să se amplifice astfel tensiunea din relația de mariaj.
            În a doua parte a lunii august și în luna septembrie, atât Marte, Venus, Soare și Yunnona în tranzit prin casa a VIII-a, cât și Mercur, guvernatorul caselor V și VIII (iubire, aventuri, sexualitate, viața intimă) tranzitează semnul Vărsătorului ceea ce te predispune la o viață amoroasă plină de neprevăzut și de freamăt. Nu vor lipsi intrigile, relațiile secrete fiind  recomandat să te gândești bine, înainte să-ți pui în pericol căsnicia sau relația amoroasă în care ești deja implicat.
            În lunile octombrie și noiembrie se anunță o perioadă foarte agitată în carieră precum și predispoziția la imprudențe sentimentale existând riscul de a avea atracții bruște, pasionale, provocatoare dar cu expunere neplăcută la bârfe, aflarea unor secrete care vizează viața ta intimă. Mare atenție, îndeosebi în intervalul 31 octombrie – 20 noiembrie, atunci când este posibil să revină în viața ta o iubire din trecut și care să îți creeze tot felul de probleme în relația de mariaj sau relația amoroasă în care ești deja implicat. De evitat implicarea în relații extraconjugale!
            În ceea ce privește celibatarii, îndeosebi în a doua parte a lunii octombrie, este o perioadă favorabilă pentru romantism, pasiune, să îți exersezi puterea de seducție.
            În lunile noiembrie și decembrie se creează conjuncturi favorabile pentru a face cunoștință cu o persoană care merită toată atenție ta din punct de vedere sentimental și cu care ai șansa să legi o relație pe termen lung.
            Se recomandă mai multă prudență în ultimul decan al lunii decembrie, atunci când pot să apară complicații, iluzii, decepții în relația cu persoana iubită, cel mai probabil legate de bani sau contribuția în relația de cuplu.
            Lunile august, septembrie și octombrie sunt favorabile călătoriilor și petrecerii timpului liber, alături de persoana iubită.
            În prima parte a lunii noiembrie te poți aștepta la surprize legate de o relație de dragoste cu cineva aflat la distanță eventual peste hotare. Poate fi vorba despre reluarea unei relații cu o iubire din trecut, cineva care reapare acum pentru a te răscoli, din punct de vedere emoțional, sufletește. Poate fi o perioadă de trezire din iluzia unei iubiri simțind nevoia de a avea alături de tine o persoană cu care să rezonezi la nivel intelectual, să aveți aspirații spirituale comune.
            Perioade favorabile din punct de vedere sentimental sunt: martie, iunie, august, septembrie și noiembrie. 

Cariera si baniCarieră, bani, locul de muncă
             În luna ianuarie ești preocupat să finalizezi anumite sarcini de lucru începute deja la sfârșitul anului 2018.
            Lunile februarie și martie sunt deosebite pentru a fi susținut în demersurile tale de a progresa la locul de muncă. Perioade bune pentru a urma cursuri de perfecționare, a preda, scrie, a ține o prezentare iar drumurile pe care le faci în interes de serviciu pot fi cu profit dar și cu tot felul de întâmplări neașteptate.
            În intervalul 5 – 28 martie va trebui să fii mult mai prudent, dacă vrei să iei decizii referitoare la bani și la modul în care îi cheltui. Evită achizițiile majore, examinează-ți cu atenție bonurile de cumpărături, facturile, putem să vorbim despre o recalculare sau renegociere a propriului buget. Ai șansa de a intra în posesia unor informații secrete ce vizează banii veniți din muncă proprie.
            Mare atenție în lunile iunie, iulie și septembrie întrucât ești predipus la pierderi, înșelăciuni, dezamăgiri legate de anumite colaborări care implică și finanțe, în cadrul unei organizații sau un grup din care faci parte. Nu sunt perioade favorabile pentru a da startul vreunui proiect de la care să ai așteptări în plan financiar.
            Luna mai este deosebit de favorabilă pentru a face investiții în domeniul imobiliar, eventual pentru a renova o casă sau pentru a investi în obiecte de valoare pentru propria gospodărie. Poate fi șansa de a da startul vreunei afaceri personale ce vizează domeniul imobiliar, eventual agricultura.
            Eclipsa de Soare din zodia Rac, din data de 2 iulie 2019, pentru tine în casa a VI-a (casa locului de muncă, relația cu colegii și subalternii, casa bolilor acute), anunță eventuale schimbări legate de locul de muncă, modificări ale programului de lucru, ești nevoit să abordezi un nou mod de relaționare cu colegii, subalternii, posibilitatea de a da startul unui proiect important ce vizează locul de muncă, transformarea sau schimbarea condițiilor de la locul de muncă. Această eclipsă te poate forța să iei decizii care țin de organizarea timpului de lucru sau ești nevoit să faci o schimbare datorită unor evenimente independente de tine. Este important să dai dovadă de înțelegere față de colegi, să îți asumi responsabilități, să dai dovadă de spirit de echipă.
            De evitat semnarea vreunui contract de colaborare sau să susții un interviu de angajare, să accepți o nouă ofertă de a-ți schimba locul de muncă, îndeosebi în intervalul 19 iulie – 1 august.
            În luna august ai șansa să dai startul unei relații de asociere, un parteneriat important care te va avantaja oarecum și în plan financiar. Poate fi vorba despre avantaje materiale sau financiare venite prin intermediul partenerului de viață sau al unui asociat. Nu este exclus să primești vestea unei moșteniri.
            Atenție în luna septembrie, atunci când există riscul să te confrunți cu plata unei amenzi, a unor sancțiuni, plata unor taxe și impozite sau cheltuieli datorate unor prieteni care s-au folosit de încrederea și bunăvoința ta. Evită să dai startul vreunei colaborări sau asocieri, parteneriat. Este posibil ca partenerul de viață să se confrunte cu probleme financiare destul de serioase și să fie nevoie de susținere din partea ta.
            În a doua parte a lunii octombrie și în luna decembrie este de așteptat să apară oportunități deosebite care necesită din partea ta răbdare, tact și diplomație fiind șansa de a pune bazele unei noi afaceri sau a unei relații de parteneriat. Este important să rămâi oarecum rezervat în ceea ce privește relațiile cu străinătatea, îndeosebi dacă desfășori activități de import-export sau dacă colaborezi cu firme cu capital străin. În prima parte a lunii noiembrie ești predispus la probleme de relaționare cu șefii dând astfel naștere la o rivalitate profesională dură, în dezavantajul tău în plan profesional.
            În ultima decadă a lunii noiembrie ai putea să constați că lucrurile se complică, în ceea ce privește un proiect imobiliar și ești nevoit să scoți mai mulți bani din buzunar. Se recomandă să te consulți un expert și să nu te grăbești să iei decizii la nervi. Fii prudent în tot ceea ce înseamnă semnarea de documente, acte oficiale, îndeosebi în intervalul 31 octombrie – 20 noiembrie.
            În decembrie te avantajează colaborările, munca în echipă, efortul colectiv, de grup fiind într-o activitate febrilă, capabil să impresionezi prin umorul, jovialitatea și siguranța de sine. Poți beneficia de unele oportunități de progres profesional datorită conștiinciozității de care dai dovadă.
            Lunile favorabile pentru a lua un nou start în plan profesional sunt: februarie, mai, octombrie și decembrie.
            Evită să semnezi vreun contract de muncă, să susții interviuri pentru angajare sau să dai startul vreunei asocieri profesionale, a unui proiect profesional, în perioadele: 5 – 28 martie;  8 -19 iulie; 19 iulie – 1 august; 31 octombrie – 20 noiembrie.

3D Character and Success

Sănătate      
             Este un an în care se recomandă o atenție sporită, în ceea ce privește propria sănătate. În acest an este indicat să reformezi cam tot ceea ce ține de sănătate, alimentație, regim de viață fiind necesar să fii mult mai atent la eventuale probleme care țin de sistemul digestiv, modul în care te hrănești și alimentele pe care le consumi.
            În luna ianuarie pericolele la care te expui te predispun la infecții, migrene, nevralgii, accidentări în timpul unei eventuale călătorii, migrene, probleme stomatologice, dureri oculare, lovituri în zona capului, există și predispoziția la accident vascular, inflamații.
            În lunile iunie și iulie este bine să nu exagerezi cu munca, efortul fizic și intelectual și să îți acorzi mai multe momente de relaxare. Este o perioadă în care ești predispus la dezechilibre de natură psihică, emoțională, insomnii pe fondul stresului, agitației, slăbirea sistemului imunitar, pericol de infecții.
            Eclipsa de Soare din zodia Rac, din data de 2 iulie, pentru tine în casa a VI-a (casa bolilor acute și minore, a locului de muncă și relația cu colegii), aduce posibilitatea să reformezi tot ceea ce ține de regimul de viață și alimentar, ești mult mai atent la eventualele probleme care țin de sistemul digestiv, modul în care te hrănești și alimentele pe care le consumi.
            Retrogradarea lui Mercur în zodia Rac, în intervalul 19 iulie – 1 august, aduce o perioadă în care se recomandă să o lași mai ușor cu încăpățânarea și să renunți la critică, la certurile cu cei din jur. Este o perioadă importantă, în care ai șansa să aduci o nouă perspectivă la o veche problemă de sănătate. Există riscul să îți scadă imunitatea organismului datorat, în mare parte, stresului, efortului susținut.    
            La jumătatea lunii iulie ești predispus la operație chirugicală, hipertensiune arterială, diverse inflamații de origine infecțioasă.
            Lunile mai, august, a doua parte a lunii noiembrie și luna decembrie sunt perioade favorabile pentru a-ți întrema propriul organism prin exerciții fizice, plimbări în natură, cauți remedii, eventual apelezi la tratamente alternative.

Traffic

LOADING...