Horoscop anual 2019, Scorpion

Horoscop anual 2019, Scorpion
         „Dacă vrei să mergi undeva, cel mai bine este să găsești pe cineva care a fost deja acolo.” Robert Kiyosaki
            În acest an ai ocazia să înveți, să acumulezi noi informații din diferite domenii, călătorești și explorezi noi culturi, țări, îți schimbi filosofia de viață. Ai mai multă încredere, curaj să explorezi necunoscutul, adâncurile ființei tale, dintr-o nevoie profundă de depășire a propriei condiții. Este un an în care ai ocazia să te deschizi mai mult la nivel spiritual, să dai conotații mult mai profunde anumitor domenii pe care, până acum, le parcurgeai mai mult din curiozitate. Deviza acestui an este: „Învăț să mă reconstruiesc mai puternic!”
            Prezența lui Saturn, Pluton și Nodul Sud Lunar în zodia Capricorn îți aduce sentimentul de blocaj, incapacitatea de a exprima ce simți cu adevărat, ai senzația că îți sunt răstălmăcite cuvintele. Pot apărea tot felul de probleme în relația cu rudele apropiate, în tot ceea ce ține de acte, documente, studii, examinări, interviuri, redactarea de documente. O perioadă de-a dreptul epuizantă, la capitolul comunicare și învățătură, se dovedește a fi în lunile ianuarie, iulie și octombrie.
            Cu Uranus retrograd în semnul Berbec, până pe 6 ianuarie, nu îți va fi deloc ușor fiind mai tot timpul pe fugă, nevoit să te adaptezi din mers la schimbările din plan profesional. Este posibil ca, în această perioadă, să iei hotărârea bruscă de a renunța la un loc de muncă care nu corespunde nevoilor tale sau pornești o afacere pe cont propriu. Poate fi vorba despre un declic, imboldul necesar pentru a te scoate dintr-o oarecare stare de acalmie, de așteptare. Este timpul să îți iei un nou avânt, să accepți provocările ce vizează locul de muncă.
            Uranus revine în zodia Taur, din data de 6 martie, tranzitând această zodie timp de 7 ani, îți poate aduce evenimente neașteptate, schimbări bruște ce vizează relația cu ceilalți oameni, relația de cuplu sau de parteneriat. Ești pus pe schimbare astfel că va avea loc o adevărată revoluție în relația cu ceilalți, renunți la vechi colaboratori, la o relație de cuplu care trenează de prea mult timp, nu mai accepți jumătăți de măsură.
            Cu Neptun în zodia Pești (din 2011 până în 2026), pentru tine în casa a V-a, a iubirii, creativității și a copiilor îți poate aduce o mulțime de relații de scurtă durată, dezamăgiri în plan sentimental, probleme legate de copii dar și posibilitatea de a descoperi un nou hobby, îți valorifici creativitatea fiind mult mai inspirat. Dacă ești născut în decanul  2 (3 – 12 noiembrie) atragi mult mai ușor atenția sexului opus având ocazia să trăiești o experiență deosebită în plan sentimental.
            Eclipsele din acest an au loc pe axa Rac – Capricorn, în casele III-IX, axa gândirii pentru nativii din zodia Scorpion semnificând studiile înalte, idealurile, religia, filosofia, drumurile lungi, străinătatea. Se anunță un an de schimbări importante care țin de studii, relația cu persoane aflate în străinătate, ai șansa de a călători peste hotare, de a te specializa la școli de renume sau de a-ți continua studiile abandonate.
            În acest an ai ocazia să te redescoperi mai bun, mai înțelept devenind astfel un ghid, un bun îndrumător pentru ceilalți. Toate  aceste daruri le vei primi după multă zbatere, muncă asiduă cu propria persoană, după mult efort intelectual și spiritual.

Dragoste, relatia de cuplu
Sentimental – relațional  
          Tranzitul lui Uranus în zodia Taurului, casa mariajului pentru Scorpion, vine cu tot felul de surprize, răsturnări de situație, schimbări de direcție în relația de mariaj. Ești mult mai atras de parteneri nonconformiști, excentrici, care se disting de ceilalți printr-o atitudine libertină, originală. Uranus este nonconformistul, îndeamnă la independență, originalitate, simți nevoia de exprimare. Poate să aducă o trezire la viață în relația de cuplu, dorința de a te înhăma, alături de partenerul de viață la schimbări importante legate de casă și familie ceea ce nu poate decât să vă unească și mai mult sau ai dorința de a pune capăt relației de mariaj, dacă aceasta nu îți mai aduce nimic bun. Uranus te ajută să redescoperi relația în doi din cu totul altă perspectivă, adaptându-te la nou. Dacă nu ești căsătorit, Uranus îți aduce dorința de a legaliza o relație de dragoste având sentimentul că nu are rost să mai pierzi vremea și că trebuie să treci la fapte. Te poți aștepta să te îndrăgostești peste noapte și să spui: „Ea/el este aleasa/alesul!” Nu este de mirare, atunci când vorbim despre Uranus!
            În perioada 5 – 28 martie poate să reapară în viața ta o iubire din trecut, reiei anumite discuții, întâlniri, vrei să o iei de la capăt și apoi te răzgândești considerând că nu merită. Nu este o perioadă favorabilă pentru a da startul unei (noi) relații de iubire.
            Tranzitul lui Venus prin semnul Pești (26 martie – 20 aprilie) vine cu promisiunea de iubire, cu întâlniri romantice, pline de farmec având parcă mai mult curaj să faci declarații de amor și poate chiar să visezi la o eventuală cerere în căsătorie.
            Cu Lilith în zodia Pești, din data de 3 mai și până la sfârșitul anului, ai ocazia să  să trăiești iubiri pasionale la nivel fantastic degajând un puternic magnetism prin misterul pe care îl inspiri. Ai un instinct sexual foarte puternic putând să te implici cu ușurință în relații întâmplătoare punând pe  primul plan sexualitatea. Ceea ce trăiești, până la sfrâșitul anului, nu este tocmai ușor fiind chemat la transformări intense, la o adevărată metamorfozare prin intermediul unei relații de amor trăite cu pasiune, o intensitate de-a dreptul răscolitoare.
            În lunile februarie, martie și mai vei resimți nevoia de a iubi și de a fi iubit, de a-ți găsi jumătatea, de a lua un nou start în relația de cuplu.  
            În perioada de tranzit a lui Venus (8 octombrie – 1 noiembrie) și Marte prin zodia ta (19 noiembrie – 31 decembrie) reușești să te faci mult mai ușor remarcat de către sexul opus. Este vremea unor decizii, a declarațiilor de iubire, a unor angajamente pe termen lung. În perioada 3  – 31 octombrie ai ocazia să spui cu mai mult curaj ceea ce simți, gândești, ce dorințe ai de la o relație de cuplu, care sunt așteptările tale, vis-à-vis de relația de mariaj.
            În lunile ianuarie, iunie și septembrie, pentru cei care nu sunt încă într-o relație de cuplu, se pot aștepta la răsturnări de situație, vis-à-vis de relația de dragoste sau poate să fie vorba despre o trezire bruscă la realitate, renunțarea la amăgiri. Se recomandă prudență, în ceea ce privșete relația cu sexul opus, în lunile octombrie și noiembrie, atunci când este posibil ca starea ta de impulsivitate, din dorința de a deține controlul asupra persoanei dragi să riști să o pierzi definitiv. Evită să fii posesiv, gelos, să manipulezi sau chiar să te răzbuni existând această predispoziție, îndeosebi în intervalul 31 octombrie – 20 noiembrie.
            Este un an în care treci destul de ușor de la o extremă la alta, în plan amoros și relațional, ajungând în anumite momente să gândești că nu mai știi ce vrei, ce alegeri să faci, dacă merită să mai speri la dragostea vieții tale.

Cariera si baniCarieră, bani, locul de muncă
          Încă de la începutul anului te confrunți cu răsturnări de situație care vizează locul de muncă, relația cu colegii sau colaboratorii. Ai grijă să îmbini utlilul cu plăcutul și să profiți de fiecare oportunitate de atrage și mai multe resurse de partea ta. Te faci remarcat cu ușurință în mediul de lucru și chiar dacă, până în data de 6 ianuarie, ești de-a dreptul bulversat ca urmare a unor probleme venite din partea unor colaboratori, știi exact ce ai de făcut și către ce direcție trebuie să te îndrepți pentru a atrage și mai multe venituri în contul personal.
            Eclipsa de Lună din data de 21 ianuarie, în casa carierei pentru tine, (în zodia Leu) ridică multe semne de întrebare fiind în situația de a pune capăt definitiv unei colaborări, eventual renunți la un loc de muncă care ți-a creat tot felul de nemulțumiri, îndeosebi în ultimul an. Poate fi vorba acum de rezultatul acțiunilor demarate în vara anului 2018.
            Uranus pleacă din casa muncii pentru tine (din semnul Berbec) în data de 6 martie și se pare că se așează lucrurile pe un făgaș cât de cât normal, în plan profesional, nu vei mai fi atât de „plimbat”, în ceea ce privește jobul. Este șansa de a te stabiliza, de a găsi un loc în care te simți în elementul tău, ești apreciat pentru experiența în plan profesional acumulată de-a lungul timpului.
            Prezența lui Marte în zodia Berbec (1 ianuarie – 14 februarie) îți dă foarte multă energie, conștiinciozitate, inițiativă, dorința de a-ți duce la bun sfârșit proiectele profesionale. Nu vor lipsi însă confruntările directe cu colegii de muncă, certurile, contrazicerile, ai capacitatea de a-ți impune propriul punct de vedere.
            În luna ianuarie Jupiter în casa banilor (în zodia Săgetător) îl are și pe Venus și, deși ar fi trebuit să facă treabă bună împreună, să îți aducă mai multe beneficii financiare, se pare că îți  strică multe planuri iar ceea ce trebuia să primești se pare că dispare subit. Nu este exclus să primești bani din muncă personală dar ești nevoit să plătești cât mai urgent facturi, datorii, taxe și impozite, eventual un credit bancar.
            Perioade favorabile, din punct de vedere financiar, ar fi spre sfârșitul lunii ianuarie, aprilie, ultima decadă a lunii mai și în prima jumătate a lunii iunie. 
            În intervalul 17 aprilie – 6 mai sunt favorizate frecventarea cursurilor de perfecționare, călătoriile de interes profesional, schimburile de experiență, susținerea de concursuri pentru ocuparea unui loc de muncă.
            Fii mult mai prudent, în ceea ce privește relațiile de colaborare cu colegii, îndeosebi în perioada 31 octombrie – 20 noiembrie, atunci când te poți aștepta la atacuri dure venite din partea dușmanilor ascunși, urmărirea de interese obscure din partea altora care se folosesc de resursele tale, de informațiile pe care le deții. Stai cât mai departe de orice eventual compromis. Pot să apară unele probleme referitoare la un eventual parteneriat, o colaborare care ți-a fost promisă de ceva timp.
            După data de 1 noiembrie se anunță o perioadă favorabilă, din punct de vedere financiar. Poate fi vorba despre șansa despre șansa a semna un contract de muncă mult mai avantajos sau găsești un al doilea job, cu ajutorul căruia îți suplimentezi veniturile. Urmează o perioadă (până în data de 2 decembrie 2019) de prosperitate, de câștiguri venite din diverse preocupări, colaborări sau afaceri.
            Chiar dacă ai sentimentul că bați pasul pe loc sau că se repetă anumite situații neplăcute, răsturnări de situație cu care te-ai mai confruntat și în trecut, din a doua parte a anului începi să observi să lucrurile se așează pe un făgaș normal în plan profesional. Totul este să nu disperi și să nu îți pierzi încrederea în propriile abilități, în cunoștințele pe care le-au acumulat în plan profesional. În a doua parte a anului vei observa că ai ocazia să folosești munca, priceperea ta și mai ales originalitatea, inspirația în sensul propriului progres în carieră. Se poate spune că îți faci norocul cu mâna ta, cât timp nu te lași copleșit de responsabilități și de situațiile limită.
            Avem în față un an de reconstrucție, în ceea ce privește eventuale parteneriate, asocieri, de reorganizare, de finalizare a unor relații profesionale dar și de demarare a altora noi, mult mai avantajoase din punct de vedere financiar.

3D Character and Success

Sănătate
             Începutul de an te solicită peste măsură, din punct de vedere fizic, existând  riscul să te accidentezi, să ai probleme stomatologice, migrene, dureri de oase, de spate. Evită să te enervezi din orice și las-o mai ușor cu munca.
            Din 6 martie reușești să scapi de Uranus din casa sănătății și astfel nu te mai confrunți cu atât de multe probleme de sănătate care ți-au dat, practic, viața peste cap, în ultimii 7 ani. Este momentul să renaști, să te întremezi, să te relaxezi mai mult, să faci sport și să te bucuri de mai multă mișcare în aer liber.
            Perioade mai puțin favorabile, în ceea ce privește sănătatea, ar fi în lunile ianuarie, a doua parte a lunii martie și luna aprilie, atunci când este absolut necesar să urmezi sfatul medicului și să o lași mai ușor cu efortul fizic și intelectual.
            În intervalul 31 octombrie – 20 noiembrie este posibil să te confrunți cu o intervenție chirurgicală, infecții renale, probleme lombare și cu articulațiile. Ești plin de energie și încredere în forțele proprii. De evitat orice ce ar putea să te facă să irosești energia în mod inutil fiind foarte important să îți organizezi mult mai eficient timpul de muncă.
            Lunile iulie, august și septembrie sunt perioade mult mai favorabile, în ceea ce privește propria sănătate. Ai capacitatea de a te reface rapid, după ce ai depus efort fizic și/sau intelectual.
            În a doua parte a lunii noiembrie există riscul să te confrunți cu probleme ale ficatului, pancreas, ale circulației arteriale, unele probleme renale.  

Traffic

LOADING...