Horoscop anual 2019, Balanță

Horoscop anual 2019, Balanță
            „Oricine are nevoie de o casă în care să trăiască dar o familie care te sprijină clădeşte cu adevărat un cămin.” Anthony Liccione
            Acest an poate fi șansa de a-ți explora propriile rădăcini, de a-ți sonda trecutul, de a te reîntâlni cu persoane dragi. Dorul de casă, de locurile natale te va îndemna să te întorci în locurile de baștină. Este un an în care ai ocazia să clădești un nou drum în carieră. Este o perioadă de construcție, de clădire a unei fundații serioase, la propriu și la figurat, punând pe primul plan casa, familia, fără să neglijezi cariera. Deviza acestui an este: „Munca mă înnobilează!”
            Venus, guvernatoarea zodiei tale, începe anul 2019 în zodia Săgetător astfel că îți place să călătorești, să relaționezi cu persoane aflate în străinătate sau să cunoști oameni interesanți. Nu este exclus să te îndrăgostești și să dai startul unei relații de cuplu cu o persoană de altă naționalitate sau aflată în străinătate.
            Tranzitul lui Jupiter în zodia Săgetător, până în data de 2 decembrie, îți dă șansa să îți lărgești orizonturile cunoașterii prin studiu, schimb de informații, călătorii, comunicare. Ai posibilitatea să construiești o nouă filosofie de viață, să susții examene care te vor propulsa pe o nouă treaptă, în plan profesional și financiar. Se poate vorbi despre succes la examene, în comerț, ai dorința de a te informa din cât mai multe domenii. Relaționezi mult mai ușor cu rudele apropiate, cu vecinii, este posibil să ai succes editorial. Călătorești mai mult, atât în țară, cât și peste hotare iar unele dintre aceste călătorii pot avea un impact major asupra dezvoltării tale personale. Sunt favorizate vânzările, cumpărările, activitățile comerciale, obținerea de fonduri (donații, sponsorizări).
            După data de 2 decembrie, Jupiter îți întinde o mână de ajutor să găsești cele mai bune soluții ce vizează achiziția unei case. Reușești să concretizezi planuri care țin de familie, relația cu proprii părinți, te întorci la locurile natale, vrei să îți mărești familia concepând un (nou) copil. Găsești soluții pentru a amenaja propria locuință așa cum îți doreai de mult timp.
            Tranzitele lui Saturn, Pluton și Nodul Sud Lunar în zodia Capricorn, casa IV-a, în zodia Balanței (casa familiei și a căminului, dar și a inconștientului) anunță un an nu tocmai liniștit la capitolul familie, părinți, casă, tot ce ține de zona imobiliară. Este un an de responsabilități, de zbatere, efort susținut și nu de puține ori te vei simți de-a dreptul epuizat la nivel psihic-emoțional. Cert este că tot efortul depus acum te ajută să concretizezi planuri mai vechi ce vizează propria locație sau o eventuală schimbare de locuință. Cele mai tensionate luni, în acest sens, ar fi: ianuarie, iulie și decembrie, atunci când se vor produce eclipsele de Soare și de Lună pe axa Rac – Capricorn. Vorbim despre un an de maturizare în plan emoțional, afectiv, asumarea de noi responsabilități dar și de susținere venită din partea părinților. Poate fi vorba despre un dor profund de casă, de locurile natale, de reformulare a unor țeluri care vizează cariera și familia.
            Din data de 6 martie Uranus intră în zodia Taur pentru următorii 7 ani, în casa a VIII-a (a intimității, a resurselor comune, a parteneriatelor financiare, taxe și impozite, amenzi și moșteniri, investiții) astfel că sunt aduse la lumină secrete, dorințe reprimate, apare nevoia de a face schimbări în plan relațional. Manifești o nevoie acută de transformare, de schimbare personală și/sau socială. Pot apărea fluctuații care țin de banii partenerului de viață, probleme legate de taxe și impozite, o eventuală moștenire. Te poți aștepta la fluctuații financiare, răsturnări de situație legate de o moștenire, un credit bancar, o relație intimă.
            Neptun în zodia Pești, în casa astrologică a locului de muncă și a sănătății, în semnul Balanță, anunță un an în care se amplifică starea de confuzie, vis-à-vis de locul de muncă, teama de a face o schimbare având speranțe nerealiste. Fii prudent, îndeosebi în perioada de retrogradare a lui Neptun (21 iunie – 27 noiembrie). Nu este un an tocmai favorabil pentru a schimba domeniul de activitate!
            Eclipsele din acest an au loc pe axa Rac – Capricorn (în casele IV-X, axa familială, pentru nativii din zodia Balanță) și aduc o perioadă în care ești mult mai preocupat de carieră având ocazia de a-ți arăta valoarea și a te face remarcat în plan profesional. Ai posibilitatea să atragi atenția asupra ta prin ceea ce reprezinți știind ce ai de făcut pentru a obține ceea ce îți dorești cu adevărat. Eclipsele de Soare și de Lună de pe axa Rac – Capricorn pot declanșa un conflict între casă, familie și carieră, viață socială. Pot apărea răsturnări de situație care țin de propria casă, un bun imobiliar fiind nevoit să schimbi, să renunți la ceva, să te desprinzi dintr-un loc, renovezi, construiești, achiziționezi o nouă locuință. Este un an în care investești bani, timp și energie în tot ce înseamnă casă, familie, copii, relația cu părinții. Poți primi o veste neplăcută, probleme de sănătate cu unul sau ambii părinți. În acest an îți asumi mai multe responsabilități, vis-à-vis de familie, eventual concepi un (nou) copil.
            Eclipsa totală de Lună din zodia Leu, din data de 21 ianuarie, aduce o perioadă deosebită în care poți renunța la o relație de prietenie, la un grup, o asociație din care faci parte, la ceea ce nu mai prezintă interes pentru tine. Sunt aduse la suprafață minciuni, trădarea într-o relație de amiciție, sunt descoperite acum scopurile egoiste din cadrul unui grup, a unei asocieri. Este o perioadă bună, în care poți obtine anumite daruri de la prieteni, eventual o avansare datorită.

Dragoste, relatia de cuplu
Sentimental – relațional
           Prezența lui Uranus în semnul Berbec (până în data de 6 martie) și în mers retrograd (până în data de 6 ianuarie) îți aduce tot felul de provocări, vis-à-vis de relația de mariaj. Este posibil să nu faci față eventualelor tensiuni, impulsivității venite din partea partenerului de viață și să ajungi în acest fel să spui tot felul de lucruri pe care le regreți ulterior. Este destul de greu să menții o stare de echilibru. Uranus vine, de fapt, să schimbe din temelii ceea ce este de schimbat astfel că, dacă nu ai fost suficient de hotărât să renunți la partenerul de viață și să o iei pe cu totul alt drum, se pare că astrele îți mai dau o șansă acum. Sunt aduse la lumină tot felul de aspecte neplăcute din trecut, referitoare la relația de mariaj. Pe de altă parte, o influență semnificativă în destabilizarea relației tale de mariaj o vor avea și părinții. Dacă ești nativ Balanță,  din decanul al III-lea (13 – 22 octombrie), vei resimți impactul lui Uranus în opoziție la Soarele tău iar aceasta te va predispune la schimbări bruște, rupturi, despărțiri sau întâlniri oarecum ciudate, imprevizibile, menite parcă să îți strice liniștea sufletească.
            Revenirea lui Uranus în zodia Taur (pentru următorii 7 ani) aduce o oarecare liniște în relația de cuplu acesta intrând însă tot într-o casă relațională (o casă a intimității emoționale și sexuale) astfel că ești mult mai deschis către schimbare și ceea ce nu ai avut curaj să faci, să experimentezi în plan erotic, sexual o vei face de acum, pentru următorii 7 ani, din plin. Poate fi vorba și despre curajul de a pune capăt definitiv unei relații de mariaj simțindu-te pregătit să îți asumi riscuri. 
            Venus, guvernatoarea zodiei tale, începe anul 2019 în zodia Săgetător astfel că ești mai mult pe drumuri sau ai ocazia să călătorești alături de persoana iubită, eventual peste hotare. Dacă ești în căutarea iubirii, a aventurii, în luna ianuarie ai toate șansele să te bucuri de multă pasiune, poți da startul unei (noi) relații de amor menite să-ți dea viața peste cap. Este important să fii atent și să nu te lași amăgit ca să nu constați mai târziu că nu este chiar ceea ce căutai, în plan sentimental.  
            Luna Neagră se află în semnul Vărsător (casa iubirii pentru tine) până în data de 3 mai influențându-te în mod deosebit, din punct de vedere sentimental. Te poți aștepta la tot felul de trăiri, care mai de care mai intense, profund răscolitoare, îndeosebi în lunile februarie și martie, trecând de la starea de certitudine, la starea de teamă, de confuzie („Mă iubește? Nu mă iubește?”). Lilith este ispita, este tentația, cea care nu te lasă, îți pune sufletul pe jar și, vrei sau nu, chiar nu poți sta deoparte, mai ales dacă îți apare în cale o persoană de sex opus gata să cedeze avansurilor tale.
            Lunile favorabile din punct de vedere sentimental sunt: februarie, martie, septembrie, octombrie și a doua parte a lunii decembrie. Totul depinde de modul în care îți exprimi propriile dorințe, ceea ce simți, ce dorești de la persoana iubită.  
            De la jumătatea lunii aprilie și până la sfârșitul lunii mai, din 15 septembrie și în luna octombrie vei încerca să îți găsești perechea, indiferent de opoziția venită din partea părinților. Sunt perioade norocoase în plan sentimental și chiar în relația de cuplu având acum șansa de a schimba ceva în bine. Te poți bucura de romantism, pasiune, zile de vacanță agreabile, petrecute alături de persoana iubită.

Cariera si baniCarieră, bani, locul de muncă       
          Începutul de an se anunță interesant, din punct de vedere profesional. Cu ajutorul perechii de viață sau al unei rude apropiate poți să ai realizări nesperate, poate chiar îți reorganizezi complet activitatea sau programul de lucru și astfel dai mai mult randament. Este important să nu te agiți pentru lucruri lipsite de importanță, ci să îți urmezi concretizarea ideilor pas cu pas. 
            Venus, guvernatoarea Balanței, alăturându-se lui Jupiter din zodia Săgetător, indică dorința de a călători, de a face cadouri rudelor apropiate sau chiar tu să fii răsfățat cu cadouri din partea rudelor.
            În preajma datei de 21 ianuarie este posibil să apară discuții cu partenerul de viață având ca subiect principal banii, cheltuielile pe care le faci. Este recomandat să te consulți cu partenerul de viață în ceea ce privește achizițiile, îndeosebi dacă acestea sunt scumpe.
            Spre sfârșitul lunii te poți aștepta la neplăceri venite din partea unei instituții care te forțează să plătești taxe, impozite sau din partea unei bănci care insistă să îți achiți restanțele. Evită să ajungi la situații limită și fii mult mai atent la modul în care îți gestionezi bugetul personal. Ai tendința să exagerezi cu cheltuielile, să consideri că totul ți-e permis, oricât de scump.
            În lunile ianuarie, iunie și septembrie se recomandă mai multă prudență, îndeosebi dacă te-ai gândit să faci schimbări importante în plan profesional. Nu prea știi încotro să mergi, ce riscuri să îți asumi și dacă merită să „lași vrabia din mână pentru cea de pe gard”. Frica ta este justificată, îndeosebi după data de 3 mai, atunci când Lilith va intra și ea în zodia Pești, unde se află deja Neptun care îți tot creează starea de nemulțumire, dezamăgire, iluzii, vis-à-vis de locul de muncă. Aspectul tensionat dintre Jupiter (în zodia Săgetător) și Neptun (în semnul Pești) te face să trăiești într-o stare de confuzie, de nemulțumire, în zona carierei, a profesiei pe care o practici. Vrei o schimbare de direcție, te simți deja epuizat de atâta zbatere, de atâtea căutări. Poate că nu este chiar timpul marilor schimbări în carieră dar cel puțin acest plan, de a pleca într-un alt loc, un alt mediu de lucru prinde tot mai clar contur în sufletul tău.
            În luna februarie ai sentimentul că lucrurile se derulează în favoarea ta, în cadrul unui proiect profesional. Știi cum să te faci mult mai ușor remarcat de către colegi, colaboratori sau superiori având putere de convingere. Legi noi relații de prietenie, câștigi încrederea celor cu care lucrezi. Profesia îți poate aduce acum unele beneficii, nu doar morale ci și financiare.
            În intervalul 5 – 28 martie este posibil să te confrunți cu reluarea unor discuții legate de contractul de muncă, eventual de niște plăți restante sau vrei să revii la un fost loc de muncă.  Este o perioadă în care îți recomand să eviți semnarea de contracte, documente importante și, mai ales, evită să iei de bună ce ți se promite, îndeosebi legat de profesie.
            În luna iulie, odată cu producerea eclipselor de Soare și de Lună (în zodia Rac), pe casa carierei pentru tine, este posibil să ai parte de recunoașterea meritelor, de autoritate, îți asumi mai multe resposnabilități, ți se recunoaște valoarea de către superiori, știi cum să joci rolul de lider, ești bun în meseria pe care o practici. Nu vor lipsi însă nici atacurile venite din partea competitorilor, a invidioșilor. Tu știi cel mai bine să echilibrezi situațiile mai puțin plăcute și să te descurci în orice împrejurare. Avem de-a face cu un an în care se nasc noi proiecte legate de carieră, ai parte un nou avânt, șansa de a primi noi propuneri de colaborare, cărora nu te grăbești să le dai curs.
            Acordă atenție la eventualele probleme de comunicare în relația cu șefii sau autoritățile, în intervalul 19 iulie – 1 august, atunci când se reiau discuții neplăcute, fie legate de aflarea  unor secrete ce ar putea să compromită imaginea ta în plan profesional, fie afli ceva și iei decizia de a schimba brusc direcția în plan profesional. Se recomandă mai multă atenție și calm în situațiile critice! Este o perioadă agitată în care încerci să afli care este, de fapt, misiunea ta, ce ți se potrivește, încotro vrei să pornești?
            Evită să dai bani cu împrumut prietenilor, colegilor de muncă sau chiar unui șef în luna iulie, atunci când te poți aștepta la pierderi de bani, furt. Fii atent cu cine te ascoiezi întrucât există posibilitatea să atragi tot felul de profitori în jurul tău care să nu aprecieze efortul depus pentru fiecare ban câștigat de tine.
            În luna octombrie și a doua parte a lunii noiembrie se poate vorbi despre șansa de a obține mai mulți bani din muncă proprie. Apar planuri noi, interesante în mintea ta reușind să le concretizezi cu mai multă ușurință. Nu vor lipsi însă obstacolele, neplăcerile venite din partea dușmanilor ascunși, oameni care vor cu orice chip să te destabilizeze, să îți creeze tot felul de probleme ce-ar putea să îți provoace pierderi financiare greu de remediat, îndeosebi în perioada 31 octombrie – 20 noiembrie, atunci când este bine să eviți semnarea oricărui contract de colaborare sau să faci achiziții importante.
            Din punct de vedere financiar, în acest an te bucuri de mai multe câștiguri financiare, îndeosebi prin intermediul altora, eventual al partenerului de viață.
            Sunt avantajați nativii Balanță care lucrează în domeniul imobiliar, a celor care se ocupă de amenajări interioare, comerț, relația cu publicul, cu condiția să se adapteze cerințelor actuale de pe piață și să nu se avânte să investească foarte mulți bani, până când nu se asigură că merită. Poate fi șansa de a câștiga de pe urma unor investiții făcute în trecut.
            În aceast an, din data de 6 martie, Uranus se instalează pentru aproximativ 7 ani în zodia Taurului, pentru nativii din zodia Balanță reprezentând casa a VIII-a (casa resurselor comune, a veniturilor perechii de viață, a taxelor și impozitelor, a creditelor și investițiilor). Este posibil să fi simțit deja influențele acestuia încă de anul trecut, atunci când a tranzitat acest semn câteva luni de zile. Acest tranzit îți aduce câștiguri bruște, nesperate, susținere financiară de unde nici nu te aștepți putând fi vorba și despre o moștenire. În același timp te poți aștepta la pierderi bruște de bani astfel că este bine să eviți să investești la jocuri de noroc sau să te implici în tot felul de colaborări cu risc mare de pierderi financiare, îndeosebi în luna octombrie dar și la sfârșitul lunii noiembrie.
            Spre sfârșitul lunii decembrie ai tendința să risipești banii munciți cu trudă pe distracții, excursii extravagante pentru petrecerea timpului liber alături de prieteni, de persoana iubită. Relațiile se pot baza acum mai mult pe finanțe decât pe sentimente. 

3D Character and Success

Sănătate       
           Dacă nu ai copii dar ți-ai dori, în anul 2019 planificarea nu este simplă și se recomandă mare atenție la starea de sănătate. Până la începutul lunii mai există riscul ca o sarcină neplanificată să îți dea peste cap anumite proiecte. În partea a doua a lunii mai putem spune că ai ocazia să te întremezi, după o perioadă foarte aglomerată, în plan profesional.
            În luna septembrie este posibil să fii copleșit de stres, oboseală fizică și la nivel mental, insomnii. De evitat alcoolul, tutunul și cafeaua sau măcar încearcă să fii mult mai echilibrat și nu exagera cu dulciurile și grăsimile. Este o perioadă în care devine foarte important să adopți o dietă echilibrată, să respecți orele de masă și de somn, în caz contrar te expui la accidente, infecții, probleme ale ficatului și ale circulației sângelui.
            În prima parte a lunii octombrie te poți confrunta cu o stare de nervozitate, insomnii, acțiuni riscante, decizii pripite fiind nevoie de mai multă precauție, în ceea ce privește deplasările și mijloacele de transport. În a doua jumătate a lunii noiembrie ești predispus la accidente, operație chirurgicală, probleme care țin de sistemul endocrin, intestine .
            În a doua parte a lunii decembrie este recomandat să îți temperezi tendința către excese de orice fel (muncă și/sau alimentație) fiind important să profiți din plin de momentele de relaxare.

Traffic

LOADING...