Horoscop anual 2019, Leu

Horoscop anual 2019, Leu
           „În fiecare problemă există o oportunitate.” Robert Kiyosaki
            Se anunță un an dinamic, în plan sentimental dar și în cel profesional, un an de provocări, schimbări neașteptate, de responsabilități, afirmare, răzgândiri, de reorientare și progres. Este un an în care ai ocazia să reînnoiești anumite contracte de colaborare, parteneriate dând startul unor proiecte pe termen lung care te vor propulsa pe o nouă treaptă, în plan social și profesional. Deviza acestui an este: „Nu mă dau niciodată învins! ”
            Tranzitul lui Jupiter prin zodia Săgetător, până în data de 2 decembrie, va aduce evenimente importante legate de iubire, creativitate, copii, hobby. Se poate vorbi despre șansa de câștiguri datorită originalității și valorificării propriului potențial creativ. Este o perioadă în care Jupiter îți dăruiește oportunități de investiții, speculații diverse, relație bună cu propriul copil. Jupiter în zodia Săgetător, în aspect benefic cu Soarele din semnul Leu, deschide noi șanse de relansare în plan social, sentimental, aduce posibilitatea rezolvării problemelor personale. Ai ocazia să tranformi un hobby într-o afacere. Urmează un an favorabil concretizării proiectelor cu bătaie lungă și care vizează iubirea, creativitatea, poate fi momentul potrivit pentru a face un copil. Din data de 2 decembrie Jupiter intră în zodia Capricorn (casa locului de muncă) având la dispoziție un an de zile pentru a îmbunătăți condițiile de muncă și relațiile profesionale.    
            Retrogradarea lui Mercur în zodia ta, în intervalul 26 iulie – 19 august, anunță o perioadă în care este posibil să te confrunți cu  neînțelegeri legate de relația cu partenerii, asociații, colegii de muncă, pierderi de bani. Atenție, dacă ai de semnat un contract! Mercur retrograd îți aduce în vedere să faci anumite schimbări care țin de propriul fizic, propria înfățișare, îți schimbi look-ul, ești mai atent la cheltuielile pe care le faci, acorzi o atenție specială relației cu prietenii, din această zonă putând să apară unele surprize neplăcute.
            Prezența lui Uranus în semnul Berbec, până în data de 6 martie, în casa a IX-a (a studiilor superioare, călătorii îndepărtate) continuă să îți aducă evenimente surpriză legate de călătorii, studii superioare, schimbări necesare care te vor propulsa pe o nouă treaptă, din punct de vedere intelectual și profesional. Nu este ușor dar provocările care vin te ambiționează, te forțează să te mobilizezi în situațiile critice și să iei deciziile potrivite. Revenirea lui Uranus în semnul Taur, din 6 martie (planeta originalității și a schimbărilor neașteptate), îți va da forță pentru a acționa în sensul progresului, a inovațiilor și schimbărilor pe care le vei aduce în carieră. Te poți bucura de stabilizarea unei noi orientări în plan profesional. Se poate vorbi despre o nouă ofertă de lucru, mult mai avantajoasă, de schimbare a unor vechi structuri, cu impact pe termen îndelungat. Schimbarea de job îți poate aduce și o schimbare de domiciliu sau mutarea într-o altă țară.
            Saturn, Pluton și Nodul Sud Lunar se află în semnul Capricorn (în casa muncii și a sănătății pentru tine) ceea ce îți spune că nu e de glumit, mai ales când este vorba de propria sănătate. Este absolut necesar să nu exagerezi și să intervii prompt, ori de câte ori propriul organism îți dă semnale că ceva nu funcționează bine. În perioada de retrogradare a lui Pluton (25 aprilie – 4 septembrie) și a lui Saturn (30 aprilie – 18 septembrie), este nevoie de mai multă atenție la tratamentul pe care te-ai hotărât să-l urmezi fiind important să nu exagerezi cu medicația sau dietele.  
            Este un an în care ești predispus la limitări dar și la transformări profunde, restructurări, reorganizare, asumarea de noi responsabilități. Ai o atitudine mult mai responsabilă, dedicată scopului de atins dând dovadă de conștiinciozitate. Ești capabil să duci treburile până la capăt, oricât de greu ar fi. Dacă încă nu ți-ai găsit un loc de muncă, ai ocazia să găsești acum un job prin intermediul căruia să redescoperi unele abilități uitate, să aprofundezi cu mai mult discernământ anumite informații, cunoștințe potrivite pentru profesdia pe care o desfășori.
            Va trebui să fii mult mai prudent în acțiunile socio-profesionale, în intervalul 12 august – 31 decembrie, atunci când Uranus va retrograda în zodia Taur. Energia acestuia poate aduce schimbări neprevăzute, răsturnari neașteptate în carieră, faimă, debutul unor proiecte profesionale importante, reputație. Este foarte important să acorzi atenție la modul în care te prezinți în societate pentru că poți fi contestat sau ești pus situații ieșite din comun, în această perioadă fiind mult mai vizibil în  public. Vrei libertate, îți displac restricțiile, ordinele, fie că sunt venite de la un superiori, fie că este vorba de părinți. Este posibil să reacționezi impulsiv regretând însă mai târziu aceste reacții.
            Cu Neptun în zodia Pești (pentru tine în casa astrologică  a VIII-a, a banilor de la partenerul de viață, moșteniri, taxe și impozite, credite dar și a sexualității) îți aduce sentimentul clar că primești banii de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini anumite obiective legate de casă  și/sau o afacere personală. Mare atenție însă în lunile ianuarie, iunie și septembrie dar și odată cu intrarea lui Lilith în zodia Pești (din data de 3 mai), atunci când este absolut necesar să fii prudent, în ceea ce privește activitățile care implică banii altora, taxe, impozite, amenzi, relație intimă. Sunt perioade solicitante, care te îndeamnă la o transformare profundă.
            Eclipsele din acest an îți activează casele VI-XII (casa locului de muncă și a sănătății) aducând șansa de a descoperi răspunsurile căutate simțind o nevoie profundă de a le fi de ajutor celorlalți, îndeosebi celor oropsiți de soartă. Este posibil să primești ghidarea de care ai nevoie, ai parte de revelații neașteptate, poți închide un capitol neplăcut din viața ta. Se pune accentul pe legăturile secrete, credință, pe vechile legături care ți-au creat tot felul de probleme dar și pe solitudine. Ar fi de preferat să nu împărtășești cu ceilalți proiectele la care lucrezi. Ești ajutat să îți sondezi străfundurile ființei tale, eventual să reactivezi zona profundă a eului tău, să accesezi informații, vise, resurse de care nu erai conștient până acum. Ai șansa să redecoperi latura spirituală a vieții.
            Eclipsa totală de Lună din zodia Leu, din data de 21 ianuarie, te predispune la schimbări în propria atitudine, este posibil să începi o nouă dietă, ești mai preocupat de felul în care arăți, te îmbraci, renunți la un viciu care îți creează, de ceva timp, probleme de sănătate. Este posibil să te găsești la sfârșitul unei relații, să finalizezi un parteneriat, o afacere.
            În acest an ai ocazia  să profiți din plin de oportunitățile de progres în plan profesional dar și financiar. Este o perioadă în care relația cu prietenii, grupul din care faci parte devine deosebit de importantă pentru tine. Ai ocazia să pui la cale proiecte ambițioase, de anvergură, înveți prin colaborare, printr-o mai mare deschidere către celălalt devenind mult mai conștient cât de important este să socializezi, să încerci să te adaptezi la un nou mediu social.

Dragoste, relatia de cuplu
Sentimental – relațional        
         Datorită prezenței lui Jupiter în zodia Săgetător (până pe 2 decembrie) dar și a lui Lilith în semnul Pești (din data de 3 mai) se poate vorbi despre un an foarte interesant, la capitolul relații sentimentale, aventuri amoroase, flirt, gândiri și răzgândiri în privința unei relații intime, momente trăite cu pasiune, trecând cu ușurință de la agonie la extaz. Perioade destul de neplăcute în plan sentimental vor fi îndeosebi în lunile ianuarie, iunie și septembrie, atunci când se va perfecta careul dintre jupiter (în zodia Săgetător) și Neptun (aflat în semnul Pești).
            În a doua parte a lunii ianuarie ești luat oarecum prin suprindere de atitudinea persoanei iubite existnd riscul de a rupe o relație de dragoste ce părea a fi bine închegată. Nu este exclus să fie vorba despre o sarcină nedorită.  
            Prezența lui Jupiter în zodia Săgetător îți aduce surprize plăcute și/sau mai puțin plăcute care țin de relația de dragoste dar și de decizia de a concepe un copil, de a-ți întemeia o familie. Cu Jupiter în casa iubirii ai ocazia să înveți cum să dăruiești, să iubești, vrei să fii iubit lăsându-te invadat de pasiune, romantism, emoții profunde. Nu este exclus să treci prin stări contradictorii, te poți implica într-o relație secretă cu cineva aflat pe alte meleaguri sau de altă naționalitate. În perioada de retrogradare a lui Jupiter (10 aprilie – 11 august) este recomandat să îți reanalizezi relația de dragoste, creativitatea, un hobby, relația cu propriul copil. O iubire din trecut poate reapărea acum în viața ta, tulburându-ți liniștea și echilibrul emoțional.  
            Este un an în care decizile pe care le iei, vis-à-vis de carieră, ar putea să influențeze în mod decisiv relația de cuplu, îndeosebi în a doua parte a perioadei. Totul este să fii sincer și să accepți și opiniile venite din partea partenerului de viață, fără să te încăpățânezi că doar tu ai dreptate în tot ce spui, referitor la relația de mariaj. Este nevoie de mai multă dedicare din partea ta, de romantism, afecțiune, pasiune acordând persoanei iubite din momentele tale libere, fără să mai gândești că este vorba de un efort deosebit din partea ta. În acest an ești încurajat să fii mult mai ancorat în concret și să pui preț pe fapte și nu doar pe vorbe.
            Lunile ianuarie, iunie și septembrie sunt perioade deosebit de interesante la capitolul relație intimă, de dragoste dar și loc de muncă având de multe ori sentimentul că „îți fuge pământul de sub picioare” și că ești în „contratimp”. Nu ai decât să conștientizezi că numai de tine depinde modul în care abordezi relația și nu doar să aștepți de la celălalt să îți ofere respect și atenție.
            Prezența lui Lilith în zodia Vărsător (până în data de 3 mai) anunță o perioadă dificilă pentru tine fiind foarte important să gestionezi cu grijă eventualele probleme cu care te confrunți în relația de mariaj. Lilith are grijă să aducă la suprafață aspectele neplăcute, secrete, infidelități, minciunile din cadrul relației. Este o perioadă de incertitudine, de confuzie, nu prea știi cum să acționezi venindu-ți destul de greu să iei o hotărâre clară, vis-à-vis de relație. Se inflitrează gelozia, neîncrederea, starea de frică, de a nu pierde o relație în care ai investit multe emoții, trăiri, iubire.  
            Odată cu intrarea lui Lilith în zodia Pești (din data de 3 mai) există riscul să te implici în relații întâmplătoare, simple aventuri, din dorința de a experimenta, situații care ar putea să îți provoace probleme în relația de mariaj, dacă ești deja căsătorit sau în relația de dragoste existentă. Poți spune că, până la sfrâșitul anului, ești într-o perioadă de derută, de confuzie, rătăcire fiind predispus să dai curs unei relații extraconjugale.
            În a doua parte a lunii noiembrie te poți aștepta la apariția unor probleme în relația de dragoste. Este posibil să iei decizia bruscă de a rupe o relație de dragoste care durează de ceva timp. Este momentul să te analizezi cu sinceritate, să vezi dacă ești mulțumit alături de persoana iubită, dacă aceasta corespunde dorințelor și așteptărilor tale oferindu-ți starea de echilibru și de siguranță de care ai nevoie.
            În luna decembrie ai ocazia să întâlnești o nouă iubire prin intermediul serviciului sau cu ocazia unei călătorii în interes profesional.

Cariera si baniCarieră, bani, locul de muncă    
             Avem de-a face cu un an de efort susținut în plan profesional dar și de recompense pe măsură! Tot ce ai de făcut este să muncești cu conștiinciozitate, să te faci remarcat în mediul tău de lucru, să îți dezvolți relațiile cu șefii dar și cu colegii și colaboratorii.
            Se recomandă mai multă prudență în luna ianuarie, atunci când ești predispus la investiții financiare neinspirate, la pierderi de bani datorate unor acțiuni din trecut. Se recomandă înscrierea la cursuri de perfecționare în prima parte a lunii ianuarie.
            În luna februarie ai șansa de a obține tot felul de favoruri, de a demara un proiect profesional menit să îți aducă recunoașterea capacităților tale profesionale în domeniul tău de lucru. Ești ajutat de către șefi să promovezi, să progresezi implicându-te în proiecte de cursă lungă. Ceea ce inițiezi la început de an îți poate aduce câștiguri pe termen îndelungat. Dezvolți acum noi relații la locul de muncă care te vor ambiționa să vrei mai mult de la tine, să studiezi, să te perfecționezi.
            La sfârșitul lunii martie dar și în luna aprilie  te bucuri de pe urma banilor primiți prin intermediul altora, fie că este vorba despre o moștenire, bani proveniți din câștigurile partenerului de viață sau dintr-un credit avantajos. Putem să vorbim despre o perioadă favorabilă pentru a rezolva anumite probleme legate de taxe și impozite, soluționarea unor probleme care țin de casă, proprietate, investiții, procese sau împrumuturi.
            Prezența lui Saturn și Pluton în zodia Capricorn dar și a lui Uranus în zodia Taur (din data de 6 martie) te va așeza pe un teren mult mai stabil, din punct de vedere profesional. Îți asumi noi responsabilități, din ce în ce mai grele, ești nevoit să te înveți, să urmezi tot felul de cursuri de perfecționare.
            Se poate ajunge la probleme în plan profesional, venite din partea unor dușmani ascunși, îndeosebi în luna iulie.  
            La jumătatea lunii septembrie va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre anumiți asociați sau parteneri de afacere care vor încerca să profite de bunăvoința ta, în plan financiar. Nu te hazarda investind acum mulți bani într-o colaborare care se pare că nu este tocmai ceea ce pare la prima vedere fiind predispus la pierderi de bani.
            Perioade favorabile din punct de vedere financiar ar fi în lunile august și septembrie, atunci când ai ocazia să te bucuri de creșterea a salariului. Se poate vorbi despre șansa de a renegocia un contract de colaborare, asociere, în intervalul 8 – 19 iulie.
            Se cere mare atenție în ceea ce privește banii, semnarea de contracte, acceptarea vreunui parteneriat sau demararea unei afaceri în perioada de retrogradare a lui Mercur (guvernatorul zodiei Fecioară, reprezintă casa banilor, a salariului pentru zodia Leu). Mercur retrogradează în aceast an în următoarele perioade: 5 – 28 martie, în semnul Pești; 8 – 19 iulie, în zodia Leu; 19 iulie – 1 august, în semnul Rac; 31 octombrie – 20 noiembrie, în zodia Scorpion. 
            Din data de 12 august și până la sfrâșitul anului, atunci când Uranus va retrograda în zodia Taur, este o perioadă în care te poți aștepta la schimbări neașteptate, răsturnări de situație în carieră putând fi pus în situații neplăcute. Va trebui să fii mult mai prudent în privința luării unor decizii în plan profesional fiind foarte important să dai dovadă de reținere în relația cu autoritățile.
            Odată cu intrarea lui Jupiter în semnul Capricorn (din data de 2 decembrie), casa locului de muncă pentru nativii din zodia Leului, apar noi oportunități de relansare în carieră, schimbări favorabile astfel că tot ce ai muncit, pregătit în ultimii aproximativ doi ani, îți aduc acum oportunitatea de a obține tot felul de avantaje la locul de muncă. Apar ocazii de călători peste hotare sau de a semna un contract de colaborare cu o firmă străină, de a accepta un job în străinătate dar și șansa de a-ți mări veniturile, ca urmare a muncii susținute.
            În a doua parte a lunii decembrie beneficiezi de noi șanse de relansare în plan profesional primind susținere din partea superiorilor în demersurile tale. Este o perioadă benefică având parte de energie fizică și mentală, idei originale, creativitate, inspirație, ai capacitatea de a folosi din plin resursele de care dispui pentru a atrage cât mai multe câștiguri de partea ta. Nu vor lipsi însă concurenții, provocările, rivalii sau poate chiar asociați care vor încerca să te destabilizeze, să te îndepărteze de la împlinirea unui obiectiv profesional important. Este o perioadă în care merită să te implici în orice acțiune în care este nevoie de efort, ambiție, curaj, asumarea de responsabilități, tocmai pentru a reuși să obții ceea ce ți-ai propus.
            De la mijlocul lunii decembrie sunt favorizate câștigurile care vin din investiții dar și de pe urma partenerului de viață sau de pe urma unei afaceri, colaborări.

3D Character and Success

Sănătate        
              Este posibil să apelezi mai frecvent la tratamente alternative, începi să practici un sport sau te plimbi mai mult în mijlocul naturii.
            În a doua parte a lunii ianuarie te poți confrunta cu un deficit energetic, activarea unor probleme de natură emoțională ar putea să îți dea peste cap sistemul imunitar, ești predispus la depresii, insomnii, tulburări de natură nervoasă. 
            În luna  iunie  ești predispus la oscilații de tensiune, probleme ale ficatului sau circulatorii, epuizare fizică, probleme ale sistemului digestiv.
         O perioadă deosebit de obositoare, stresantă la locul de muncă este  în prima parte a lunii mai, atunci când ești predispus la agitație, impulsivitate, accidente. Este important să încetinești ritmul activităților zilnice alocând mai mult timp pentru odihnă, relaxare, diverse cure, pentru vacanțe sau activități menite să echilibreze starea fizică și mentală (yoga, meditație, fitness).
            În lunile septembrie, a doua parte a lunii octombrie și în prima parte a lunii noiembrie ești plin de energie, în continuă mișcare neputând să stai locului ceea ce te predispune la lovituri, eventuale fracturi, dureri de spate, încheieturi.
            În acest context, se pare că vorbim despre un an în care, chiar dacă vor fi perioade în care  nu ești într-o formă fizică foarte bună, vei avea capacitatea de a te redresa mult mai repede. Starea de stres, munca excesivă, problemele de natură sentimentală, emoțională, te vor solicita la maxim, din punct de vedere fizic, emoțional și mental. Stresul care durează de câțiva ani, suportarea unor traume, un mediu ostil, conflictual pot constitui suficienți factori pentru declanșarea unor afecțiuni organice sau pentru recidivarea unor probleme mai vechi de sănătate. 

Traffic

LOADING...