Horoscop anual 2019, Gemeni

Horoscop anual 2019, Gemeni
                „Cea mai nobilă plăcere este bucuria de a înțelege.” Leonardo da Vinci
             În acest an vei trece prin transformări intense în plan relațional și financiar. Este o perioadă de reconfigurare a credințelor personale, ai dorința de a-ți reconfigura relația cu ceilalți, de a face schimbări pe termen îndelungat și care vizează, fie o relație de mariaj, fie zona carierei. Cert este că în acest an ai mai mult curaj să dai curs invitației de a a-ți explora propriile frici, teama de a-ți sonda propriul suflet. Este dorința de a schimba perspectiva asupra propriei vieți. Tot ce ai de făcut este să nu îți propui obiective greu de îndeplinit. Deviza acestui an este:Ard și renasc mai puternic și mai înțelept!”
            Mercur, guvernatorul zodiei tale, retrogradează în acest an în zodiile: Pești, 5 – 28 martie; Leu, 8 – 19 iulie; Rac, 19 iulie – 1 august; Scorpion, 31 octombrie – 20 noiembrie, ceea ce aduce în vedere reevaluarea, reconfigurarea, nevoia de reorganizare a tot ceea ce ține de bani, resurse personale, relația cu colegii, proiecte profesionale, carieră și imaginea ta în plan social. Este foarte important să fii mult mai prudent la decizile pe care le iei în aceste perioade, la contractele pe care le semnezi, la călătoriile pe care le faci, la negocieri. Sunt perioade bune pentru a reanaliza anumite înțelegeri, asocieri, studii. În intervalul 31 octombrie – 20 noiembrie există riscul să ajungi la confruntări cu colegii de muncă datorită stresului, neputinței de a exprima cu adevărat ce simți, gândești sau a faptului că nu reușești să îți organizezi timpul pentru a da randament la serviciu.
             Tranzitul lui Jupiter în zodia Săgetător, până în data de 2 decembrie, aduce evenimente importante legate de viața de cuplu, asocieri, un interes sporit pentru orice formă de parteneriat (asocieri, colaborări, parteneriate profesionale), schimburi, încheierea de contracte, tratate, nevoia de dreptate în cadrul unei asocieri. Beneficiezi de resursele necesare care te vor ajuta să progresezi fiind mult mai deschis către obținerea echilibrului în cadrul relației cu ceilalți. Poți obține beneficii prin intermediul sponsorilor, a protectorilor sau a partenerului de viață. Conflictele cu adversarii te vor stimula și mai mult să progresezi putând fi vorba despre o expansiune materială dar și în plan relațional, cât timp îți urmărești realizarea idealurilor în mod onest și bine intenționat. Acordă atenție în perioada de retrogradare a lui Jupiter (10 aprilie – 11 august), atunci când se reiau anumite acțiuni în defavoarea relației de cuplu sau ești nevoit să faci față atacurilor venite din partea competitorilor. Nu trebuie să exagerezi și să îți asumi responsabilități care contravin intereselor personale, atunci când vine vorba despre relațiile de parteneriat, o eventuală afacere. În lunile ianuarie, iunie și septembrie pot apărea, în orice moment, pierderi datorate unor eventuale schimbări legislative sau ca urmare a unor alegeri greșite făcute în trecut.
            Tranzitul lui Saturn dar și al lui Pluton în semnul Capricorn poate avea un impact emoțional major, cu conotații karmice. Se poate vorbi acum despre schimbări și/sau finaluri de drum, probe de destin, incidente neprevăzute sau achitarea unor datorii karmice care vizează tot ceea ce este legat de banii veniți prin intermediul altora dar și relații intime, sexuale. Saturn vine în ajutorul tău pentru a redescoperi că nimic nu este întâmplător și că fiecare efort pe care îl faci, în sensul depășirii unor eventuale pierderi de natură materială și chiar în plan sentimental, relațional, are un rol bine definit în sensul progresului în plan spiritual. Saturn te ajută să fii mai chibuit, atunci când vine vorba despre împrumuturi, obținerea vreunui credit sau plata unor taxe și impozite dând dovadă de o mai bună organizare și chibzuință, atunci când vine vorba despre cheltuieli.
            Începutul de an te ia oarecum prin surprindere cu schimbările care se produc în grupul de prieteni. Unii pleacă, alții vin, se reiau anumite evenimente care s-au mai petrecut și în primăvara anului 2018. Uranus se află în mers retrăgrad până în data de 6 ianuarie astfel că te simți de-a dreptul răscolit, nemulțumit, dornic să faci o curățenie de amploare în cadrul grupului de amici sau pur și simplu vei să renunți la un grup, o asociație din care faci parte. Din data de 7 ianuarie și până la începutul lunii martie ar fi indicat să decizi alături de cine vrei să parcurgi noul drum, ce proiecte, idealuri merită atenție și efort.
            Odată cu revenirea lui Uranus în casa XII -a, în zodia Taur, din data de 6 martie 2019, pentru Gemeni se deschide o perioadă de 7 ani în care au tot timpul să își reconsidere filosofia de viață analizând încercările prin care au trecut și constatând care dintre ele s-au dovedit a fi de folos, în sensul propriei evoluții.
            Neptun în zodia Pești, pentru tine ca și nativ din zodia Gemeni, activează casa a X-a, a realizărilor sociale și profesionale, a carierei și succesului public. Neptun acționează în mod subtil, te îndeamnă să îți dorești mai mult având sentimentul că ceea ce obții în plan profesional vine ca un dar, o recompensă pentru credința ta, încrederea în Univers. Neptun este o energie care guvernează creativitatea, intuiția, spiritualitatea, instituțiile publice, muzica, dansul, filmul, furtunile, haosul, confuzia, înșelăciunea, este o energie idealistă. Cu Neptun în casa carierei de câțiva ani ești într-o continuă luptă cu propria persoană simțind, intuind că poți obține mai mult decât ai, că nu te ridici la înălțimea așteptărilor celorlalți. Neptun retrogradează în intervalul 21 iunie – 27 noiembrie și va aduce în vedere evaluarea obiectivelor care țin de carieră, realizările sociale. Poate face referire la situațiile confuze, la ceea ce ți-a provocat dezamăgiri, pierderi și are legătură cu superiorii și relațiile profesionale. Pot fi aduse la suprafață aspecte mai puțin plăcute fiind momentul de găsire a unor răspunsuri despre ce ai vrea, de fapt, să faci și nu ai făcut până acum, în domeniul profesional.
            Prezența lui Pluton în semnul Capricorn, care se află în această zodie încă din anul 2008 și mai are de străbătut un drum lung până în 2024, pentru tine, reprezintă casa a VIII-a (a  resurselor partenerului, a împrumuturilor, moștenirilor, relațiilor intime) și te predispune la tot felul de renunțări, transformări. Ești pus, în continuare, în fața unor circumstanțe urgente, termene limită confruntându-te cu tot felul de obstacole, limitări din zona financiară. Este șansa de a privi și observa viața în profunzime, de a deveni mai înțelept, organizat, de a te redescoperi așa cum ești alegând să te implici în relații sau în activități care îți sunt de folos.
            Eclipsele din acest an au loc pe axa Rac – Capricorn, în casele II – VIII pentru tine, axa  posesiunilor, ceea ce aduce îndemnul către economie, redescoperirea propriilor talente, a resurselor de care dispui, valorile materiale pe care pui preț, ai șansa de a acumula mai mult în plan financiar sau chiar de a pierde. Redescoperi un nou sens la iubirii, sexualității, a lucrurilor care îți fac plăcere și care se leagă mai mult de planul material. Experiențele aduse de eclipsele din acest an pot provoca schimbări în modul în care privești banii, câștigurile personale, valorile materiale dar și cele personale. Este timpul să îți stabilești noi obiective financiare, să încerci să găsești noi surse de venit și să cauți metode de a-ți gestiona mai eficient resursele.
            Eclipsa totală de Lună din zodia Leu, din data de 21 ianuarie, poate aduce finalizări, renunțări legate de anumite negocieri sau în relația cu rudele apropiate. Se poate face lumină în anumite relații care au legătură cu vecinii, frați, verișori, un curs, un examen. Este posibil să te simți confuz, nehotărât asupra direcției de urmat, ce atitudine trebuie să adopți.
            Este un an în care ai ocazia să treci prin transformări profunde, ai sentimentul că ești cu totul alt om, că ai reușit să treci de un prag, să îți învingi propriile frici, să îți sondezi propria conștiință. Este șansa de a renaște din propria cenușă!

Dragoste, relatia de cuplu
Sentimental – relațional
        Avem de-a face cu un an în care tranzitul lui Jupiter prin zodia Săgetător, până în data de 2 decembrie 2019, în casa parteneriatelor Gemenilor astfel că, pentru tine, relația cu ceilalți devine deosebit de importantă reușind să obții beneficii de pe urma unor asocieri, revenirea asupra unor colaborări, parteneriate sau chiar asupra unei foste relații de mariaj. Jupiter poate să readucă încrederea în partenerul de viață sau de afaceri.
            Este un an în care și cele mai încurcate situații ce vizează relația de cuplu tind să se clarifice. Tranzitul lui Jupiter prin casa parteneriatelor aduce, fie oficializarea unei relații de dragoste, șansa de a găsi marea iubire, fie redresarea unei relații de mariaj deja existentă. Pot exista și situații în care se poate pune capăt definitiv unei relații de cuplu nefuncțională, în cadrul căreia sunt tensiuni, certuri astfel că tranzitul lui Jupiter ar putea să aducă un deznodămând benefic. Jupiter dă curajul necesar pentru a pune punct unei situații și de a o lua de la capăt cu mai mult curaj, încredere, optimism.
            În perioadele de retrogradare a lui Jupiter în zodia Săgetător (10 aprilie – 11 august) dar și a lui Mercur, guvernatorul zodiei tale (5 – 28 martie); 8 – 19 iulie (Mercur retrograd în semnul Leu); 19 iulie – 1 august (în zodia Rac); 31 octombrie – 20 noiembrie (în zodia Scorpion) se cere o serioasă revizuire apropriei atitudini față de partenerului de viață, a modului în care îți exprimi propriile dorințe, așteptări, gânduri fiind foarte important să îți revizuiești atitudinea în relația de cuplu.
            În a doua parte a lunii ianuarie există riscul de a intra în competiție cu partenerul de viață consumându-se astfel multă energie datorită certurilor, reproșurilor sau chiar în urma aflării unor secrete care țin de o relație extraconjugală în care este implicat de ceva timp partenerul de viață.
            În preajma datelor de 6 ianuarie, 16 iulie și 26 decembrie este bine să te gândești foarte serios să îți revizuiești comportamentul în ceea ce privește sexualitatea dar și bunurile comune din cadrul relației de mariaj. Sunt perioade de testare a ceea ce vrei, de fapt, în cadrul unei relații, care sunt adevăratele tale dorințe dar și ale partenerului de viață fiind perioade în care poate ieși mult mai ușor în evidență ce se poate repara și ce nu se poate, care sunt posibilitățile, din punct de vedere financiar, în relația de mariaj. Sunt perioade deosebite în ceea ce privește relația intimă, sexualitatea având ocazia să trăiești adevărate momente de pasiune, de descoperire a adevăratului sens în cadrul unei relații de amor.
            În a doua parte a lunii ianuarie, iunie, la început de mai și în prima parte a lunii septembrie te poți aștepta la tot felul de conflicte în relația de mariaj, separări existând riscul să pierzi de sub control situația cu care te confrunți de ceva timp. Pe de altă parte ai șansa de a reaprinde pasiunea în relația de cuplu, cât timp vei conștientiza că iubirea înseamnă dedicare, respect, atenție față de nevoile celuilalt. Sunt luni importante, în care ai șansa să te trezești dintr-o iluzie, să fie aduse la suprafață adevăratele intenții ale partenerului de viață.
            Saturn prezent în zodia Capricorn și bine susținut de către Neptun (în ianuarie, iunie și noiembie) aduce șansa de a vedea adevărul, cât timp privești lucrurile de deasupra, cu oarecare detașare și compasiune. Ești readus cu picioarele pe pământ, dacă ții cont de ceea ce îți spune sufletul sau de sfaturile venite din partea unui  mentor,  duhovnic. Orice ar fi, în aceast an este foarte improtant pentru tine să nu te izolezi de oameni, ci să cauți răspunsuri, să socializezi, să discuți despre propriile frici, pierderi, traume din trecut.
            Tranzitul planetelor prin casa a V-a, respectiv prin zodia Balanță, din a doua parte a lunii septembrie și toată luna octombrie îi poate avantaja, din punct de vedere sentimental, atât pe cei aflați deja într-o relație de mariaj cât și pe cei care nu și-au găsit încă jumătatea. Sunt perioade numai bune pentru a te implica într-o nouă relație de amor, pentru flirt fiind vorba despre trezirea unor pasiuni, exprimarea propriilor dorințe și exprimarea propriei sexualități. Pe de altă parte există riscul de a da startul unei relații care se va dovedi că nu corespunde cu așteptările tale.
            Luni favorabile  din punct de vedere sentimental sunt: februarie, iunie, a doua parte a lunii septembrie.
            Încă de la începutul lunii decembrie, mai exact în data de 2, Jupiter intră în zodia Capricorn anunțând șansa de redresare, de vindecare, renaștere, eliberare de acel sentiment de blocaj, vis-a-vis de un proiect la care lucrezi de mulți ani. Apare șansa de a o lua de la capăt, alături de un partener din trecut sau ocazia de a găsi un partener cu care te simți compatibil. Se anunță schimbări de destin!
            Este un an ideal de dărâmare a unor bariere autoimpuse, șansa de a renunța la ceva iluzoriu în plan relațional pentru a reuși astfel să clădești ceva mult mai statornic.

Cariera si baniCarieră, bani, locul de muncă  
         Începutul de an pare avantajos, în ceea ce privește relația cu colegii de muncă iar această stare de confort te ajută să duci la îndeplinire cu mai multă ușurință sarcinile de lucru. Atenție însă în a doua parte a lunii ianuarie, atunci când există riscul de a te confrunta cu unele pierderi care țin de imaginea ta, modul în care se folosesc alții de ideile tale, de capacitățile tale iar acest lucru te va bulversa. Există riscul să renunți la o asociere, o colaborare, un parteneriat despre care descoperi că nu este ceea ce părea a fi. Totul depinde de tine, cât de hotărât ești să pui capăt definitiv unei situații care vizează domeniul profesional și nu te lași păcălit de promisiuni deșarte.
            În această perioadă ai ocazia să te bucuri de creșterea veniturilor din muncă personală dar, pe de altă parte, ți se cere să fii chibzuit și să nu te hazardezi acceptând orice propunere de colaborare, de schimbare a unui job, până când nu îți creezi condiții cu adevărat favorabile pentru tine, din punct de vedere profesional și financiar. Perioade mai puțin norocoase, din punct de vedere financiar sunt: luna ianuarie, iulie și la sfârșitul lunii decembrie. Ți se cere mai multă atenție la modul în care îți gestionezi veniturile, cheltuielile pe care le faci. Evită să amâni plata unor taxe, impozite, credite, împrumuturi pe care le ai și nu te baza pe veniturile partenerului de viață sau de pe urma unei asocieri, o afacere. Nu este un an tocmai potrivit pentru a face investiții sau pentru a semna contracte de muncă sau de colaborare, îndeosebi în perioada de retrogradare a lui Mercur (în Pești, 5 – 28 martie; în  Leu 8 – 19 iulie; în Rac, 19 iulie – 1 august; în Scorpion, 31 octombrie – 20 noiembrie).
            Tranzitul lui Lilith în semnul Pești, din data de 3 mai, declanșează tot felul de frici, vis-à-vis de carieră, de imaginea ta în societate, posibil chiar de relația cu șefii, de felul în care te percep aceștia. Ai tendința să dai înapoi când ți se propune un anumit post de răspundere sau să faci compromisuri pentru a obține un anumit job. Este recomandat să nu te lași dominat de pesimism, de neîncredere, ci să consideri că e vorba doar despre o perioadă trecătoare și că vor veni alternativele pentru a reclădi, reconstrui, pentru a te echilibra, din punct de vedere profesional. Nu te lăsa ispitit de valuri trecătoare altfel riști să pierzi o carieră pe care ai construit-o cu foarte multă trudă.
            În a doua parte a lunii ianuarie se recomandă înscrierea la cursuri de perfecționare care te vor ajuta pe parcursul întregului an. Ești nevoit să faci călătorii în interes de serviciu sau folosești în avantaj personal informații legate de noi posibilități de câștig financiar.
            În lunile ianuarie, iunie și septembrie, datorită aspectului mai puțin benefic dintre Jupiter și Neptun (aflat în casa carierei) se anunță perioade destul de tensionate, în plan profesional, fiind timpul să îți amintești că a venit momentul să renunți la anumite idealuri, proiecte care nu sunt tocmai ceea ce îți doreai. Pot fi perioade de reconfigurare a unor relații de parteneriat dar și de sancțiuni venite ca urmare a nerespectării unor înțelegeri, contracte, principii, legi. Evită să îți proprui acum demararea unei activități care vizează cariera, până când nu te consulți cu persoane de încredere, experți, oameni foarte bine pregătiți.
            Este un an foarte solicitant la capitolul parteneriate, asocieri, colaborări dar și la capitolul finanțe cerându-se din partea ta multă atenție, maturitate, asumarea responsabilităților și mai ales să nu ai așteptări de la ceilalți sau să îți propui idealuri greu de concretizat. Muncești mult și cu spor dar, pe de altă parte, există riscul să cheltui mai mult decât ți-ai propus datorită imprevizibilului, a situațiilor de viață care se cer a fi rezolvate cât mai urgent, de obicei folosindu-te de resursele financiare pe care le deții.

3D Character and Success

Sănătate       
             Avem în față un an foarte solicitant, în ceea ce privește cariera, relația cu ceilalți oameni ceea te va obosi peste măsură, din punct de vedere psihic-emoțional și să apară chiar dereglări ale sistemului imunitar, îndeosebi în a doua parte a lunii ianuarie, în iunie și septembrie. 
            Stresul de la locul de muncă, datorat tendinței de a-ți asuma mai mult decât poți duce, te vor predispune la impulsivitate, probleme legate de zona capului, dureri de spate, probleme care țin de membrele superioare, alternarea tensiunii arteriale, îndeosebi la jumătatea lunii februarie și prima jumătate a lunii martie. Nu este exclus să recidiveze anumite probleme de sănătate, afecțiuni ale sistemului digestiv, ficat, pancreas, infecții renale, cu deosebire în lunile martie și septembrie.
            În lunile iunie, iulie și august va trebui să te îngrijești mai mult de ce anume și cât mănânci existând riscul să exagerezi, în ceea ce privește alimentația. Nu respecți orele de masă și de odihnă și astfel poți să declanșezi dezechilibre în întregul organismul.
            În a doua parte a lunii noiembrie se recomandă mult mai multă atenție în ceea ce privește propria sănătate întrucât ești predispus la accidente, probleme care țin de intestinul gros, infecții ale sângelui, eventual o intervenție chirurgicală.

Traffic

LOADING...