Contact

astroella@gmail.com

Despre autor

Dacă aveți un siteLogo_final
și doriți să preluați 
horoscopul astroella.com
click aici pentru script!
 
   
 
 
 
        Mă numesc Gabriela Cernat și sunt astrolog profesionist, acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului. Sunt absolventă a Facultăților de pedagogie și psihologie.
        Am participat la Simpozioane de astrologie, unde am prezentat lucrări de cercetare astrologică; de asemenea am participat la Târguri de astrologie.
        Această știință, prin legătura ei cu astronomia, cu psihologia, în relația cu omul, devine o filozofie, o înțelepciune referitoare la tot ce ține de înțelegerea lumii și de arta de a trăi în lume. Astrologia este un instrument important pentru sondarea propriei persoane și pentru a putea prevedea evenimentele, dar mai ales pentru a ne ajuta să conștientizăm propriul Destin, rostul nostru în această viață. Rolul astrologiei este să ne aducă în stadiul de a ne armoniza cu Universul și cu legile naturii. Ne ajută să înțelegem în ce etapă a autodezvoltării ne aflăm.Când am înțeles aceste lucruri, am ales să aprofundez și mai mult această știință – astrologia. De la descoperirea propriului meu drum și până la a veni în ajutorul semenilor mei prin intermediul astrologiei, a fost doar un pas astfel am ales ca, împreună cu soțul meu, să înființăm acest site.    
       Timpul mi-a demonstrat că aceasta este menirea mea, că ceilalți semeni au nevoie de cunoștințele mele legate astrologie.

        Mottoul meu este: Crezi în tine!
 
     Dacă considerați că acest site vă ajută să treceți mai ușor peste încercările la care viața ne supune pe noi toți și doriți să contribuiți la menținerea lui, puteți dona orice sumă în contul:
 
        RO04 RNCB 0857 0127 5700 0001 (fără pauze),
          deschis la BCR, beneficiar Cernat Gabriela.