Luna Nouă în zodia Pești, 6 martie 2019

LN in Pesti 6 martie 201„9                Luna Nouă în zodia Pești

            „Orice drum ai alege, urmează-l cu toată inima”Confucius
            Luna Nouă din zodia Pești are loc în data de 6 martie 2019, la ora 18:03’. Aspectul exact al conjuncției luminariilor se formează la 15˚47’, în zodia Pești, în casa a VII-a, în conjuncție cu Descendentul. Ascendentul acestui moment de Lună Nouă se află în zodia Fecioară.
            Luna Nouă în semnul Pești (semn mobil, de apă, guvernat de Jupiter-tradițional și Neptun) aduce în prim plan bunătatea, liniștea, retragerea, dorința de confort, diversitate, frumusețe și echilibru, imaginația, intuiția, atracția către ocultism, paranormal, receptivitatea la lucrurile misterioase. Se observă o oarecare stare de nehotărâre, de instabilitate, trecerea de la o extremă la alta. Depresiile, obsesiile sunt mult mai accentuate în această perioadă. Se manifestă acum atracția către literatură, muzică, tot ce este legat de artă, explorarea și descoperirea frumosului.
          Zodia Pești, semn de apă, reprezintă tărâmul emoțiilor profunde și a răspunsurilor venite pe căi mai puțin convenționale, este iubirea divină, călătoria către necunoscutul care ne poate copleși sau ne poate înălța. Este o zodie profund intuitivă, sensibilă, din punct de vedere al capacității de vindecare, de conectare cu unitatea întregii creații, ne dă capacitatea de a empatiza, de a ne racorda la nivel subtil cu semenii noștri.
            Luna Nouă în conjuncție cu Neptun și Descendentul ne spune despre necesitatea evoluției prin credință, spiritualitate, aduce în prim plan nevoia de a ne cunoaște, prin iubirea și compasiunea  față de ceilalți, de a descoperi ce se află dincolo de un anumit prag pe care, poate, nu am avut curajul să îl trecem. Suntem ajutați să privim dincolo de propriile convingeri, să descoperim ghidul, mentorul, să ne regăsim pacea interioară prin accesarea unor informații aflate dincolo de planul fizic, material.
            Ascendentul în zodia Fecioară subliniază dorința de stabilitate, pragmatismul, perfecționismul, nevoia de a ne sacrifica pentru bunăstarea personală prin muncă existând riscul să neglijăm latura spirituală a existenței. Se va pune mai mult accent pe sănătate, igienă, alimentație, noi modalități de a ne îmbunătăți relația cu ceilalți la locul de muncă, de a ne ancora în concret, de a da un nou sens dorințelor, emoțiilor, trăirilor pe care le exersăm odată cu evenimentele ce se declanșează din dorința de a ne redescoperi, de a ne regăsi, de a retrăi, reanaliza anumite relații ce păreau a fi pierdute definitiv. Se remarcă atenția la detalii dar și predispoziția către obsesii, fie că e vorba despre muncă, de planul relațional sau sănătatea propriului organism.
            Sextilul dintre Marte (din zodia Taur, casa a IX-a, casa spiritualității, a călătoriilor îndepărtate, a înțelepciunii și a progresului, a filosofiei și religiei) și Luna Nouă în conjuncție cu Neptun (din semnul Pești) ne dă forța necesară pentru a depăși eventualele pierderi de natură materială prin credință și iubire, redescoperind comori nebănuite, acolo unde nu aveam habar vreodată că am putea să călcăm, pe târâmuri necunoscute, neexplorate. Beneficiem acum de intuiție și încrederea că, dincolo de toate aceste pierderi care țin de planul politic, economic există lucruri mult mai înalte, de folos propriei evoluții pe care le putem accesa doar prin încredere în Divinitate. Este îndemnul de a păstra în suflet credința și lumina fapt care ne ajută să depășim orice neajuns din această existență.
            Recepția mutuală (o planetă care se află în domiciliul celeilalte) dintre Venus (în semnul Vărsător) și Uranus (în zodia Taur) ne susține pentru a redescoperi și folosi noi forme de cunoaștere apelând la intuiție, abilitățile și resursele de care dispunem, fapt care ne ajută să depășim eventualele blocaje care stau în calea relaționării cu ceilalți oameni. Suntem invitați să devenim mult mai conștienți de puterea exprimării propriilor sentimente, ne dedicăm artei, frumosului dar vom descoperire și un nou mod de a relaționa, de a investi în ceea ce ne înnobilează ființa, de a ne schimba atitudinea, în sensul progresului personal precum și a lumii întregi. Este timpul să acceptăm că, pentru a putea să ne adaptăm mai ușor la nou, este nevoie să învățăm cum să-i acceptăm pe ceilalți, cu bune și rele. Este timpul să reluăm anumite relații care ne-au ajutat cândva să progresăm, să ne întoarcem la propriile rădăcini, să accesăm informații rupându-ne de rutină, obișnuință. Uranus este nonconformist, el ne forțează să devenim originali, să acționăm cu mai multă spontaneitate.
            Cu Mercur abia intrat în mers aparent retrograd (din data de 5 martie) nu este o perioadă favorabilă pentru a demara noi proiecte. Este necesar să ne reorganizăm, să refacem anumite alianțe, parteneriate, să renegociem unele contracte, să aducem corecțiile necesare, înainte de a da startul unor proiecte ambițioase, de la care așteptăm rezultate menite să ne dea mulțumire, succes, să ne facă să ne simțim cu adevărat împliniți. Acum, în acest moment de Lună Nouă în semnul Pești, în conjuncție cu Neptun și cu Descendentul în zodia Pești, se cere o mai mare atenție la alianțe, la relația de mariaj, la tendința de a ne iluziona dar și la predispoziția de a alege greșit, de a ne lăsa purtați de fantasme, de promisiuni care nu au un suport real (Mercur în mers retrograd în casa a VII-a, casa relației de mariaj, alianțe, dușmanii pe față, parteneriate). Ceea ce se pune la cale acum se va rediscuta în preajma datei de 16 aprilie, atunci când Mercur va reveni peste gradul la care se află acum (29˚35’). Ce avem de făcut? Este important să fim atenți la nevoile sufletului, să acceptăm cu sinceritate ceea ce ne place și ce nu ne place în relația cu ceilalți, este bine să vedem dacă are rost să facem compromisuri.
            Este timpul să demarezi (noi) proiecte care necesită idei originale, curaj, ambiție, forță de convingere, echilibru, dorința de cunoaștere, o mai bună organizare, în carieră și plan social. Se va insista acum pe nevoia de dreptate, armonie, găsirea sensului vieții prin ceea ce merită să dăruim, prin iubire și credință dar și prin aducerea la suprafață a unor traume, suferințe care vizează relația cu oamenii care au jucat și mai joacă încă un rol important în viața noastră. 
            Luna Nouă în zodia Pești ne pune în fața unor situații inedite având șansa de scufundare în propria ființă, oportunitatea de a sonda propriile traume, frici și de a ne ridica mai presus de dorințele ce vizează, în primul rând, materialitatea, câștigul imediat. Este o perioadă de suspans, de revelație și de înălțare pe aripi de credință și iubire Divină. Este momentul de conștientizare, de trezire și de eliberare pentru a face loc unor experiențe de viață care ne vor conduce către un progres major în plan spiritual. Este timpul să analizăm („a analiza”- zodia Fecioară) cu seriozitate ceea ce ne dorim cu adevărat și de a crede că Universul ne dăruiește ceea ce ne este cu adevărat de folos. („a crede”- zodia  Pești).
            Mesajul acestei Luni Noi în zodia Pești este: „Mă eliberez de orice formă de limitare, dezvoltând  încredere nelimitată în mine și în potențialul meu intuitiv, inspirat și creator.”
           Îndemnul Lunii Noi din data de 6 martie 2019 se adresează, în primul rând, nativilor semnelor mobile: Pești, Fecioară, Gemeni, Săgetător, în special asupra celor născuți în preajma datei de 6 (± 3 zile) dar și pentru cei care au planete personale (Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte), dar și ascendent, descendent, în preajma 16˚(± 3 grade).

            Mesajul transmis de Luna Nouă în semnul Pești pentru fiecare semn zodiacal

            Berbec – în următoarea perioadă ai parte de revelații, intuiția este accentuată. Sunt potențate capacitățile extrasenzoriale putând învăța cum să le folosești, în avantajul tău sau al celor din jur. Este posibil să găsești acum un nou tratament, mult mai eficient, la o problemă mai veche de sănătate. Evită să iei decizii legate de carieră, dacă nu ești sigur pe tine sau intuiția îți spune că nu este momentul să acționezi.

            Taur – poți avea parte de surprize venite din partea prietenilor, unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Nu te grăbi să acorzi susținerea ta, fie că este vorba de bani sau sfaturi, te poți aștepta la răsturnări de situație, la reproșuri, dezamăgiri venite din partea unor prieteni sau a unui grup din care faci parte. Atenție la banii pe care intenționezi să îi dai pentru a participa la o petrecere sau pentru a face o călătorie cu prietenii. Este posibil să revină în viața ta prieteni din trecut, persoane cu care nu te-ai mai întâlnit de foarte mulți ani.

            Gemeni – este activat sectorul carierei și al statutului social. Pot să apară acum noi provocări, responsabilități, proiecte profesionale care te pot relansa în carieră. Este important să renunți la felul tău confortabil de a vedea lucrurile. Ai grijă cu cine te asociezi și la informațiile pe care le împărtășești șefilor! Nu te grăbi să semnezi vreun contract de colaborare!

            Rac – acorzi mai multă importanță studiilor și călătoriilor îndepărtate. Simți nevoia să explorezi noi teritorii, să cunoști oameni interesanți, ești atras de spiritualitate. Este posibil să dai startul unei relații sentimentale cu cineva aflat în străinătate sau departe de casă. Mare atenție la eventuale răzgândiri sau planificări legate de o vacanță în străinătate. Nu te grăbi la pleci la drum, până când nu te asiguri că este totul în regulă cu mijlocul de transport. Atenție și la bagaje întrucât ești predispus la furt.

            Leu – urmează o perioadă în care ești mult mai atras de ocultism, esoterism, domenii abstracte reușind să descoperi adevărata față a lucrurilor. Nu este exclus să te confrunți cu crize de natură emoțională sau financiară. Este momentul unui proces interior profund având ocazia să descoperi de unde vin, de fapt, adevăratele blocaje. Atenție la plata unor taxe și impozite, la o eventuală moștenire, un partaj pe care l-ai tot amânat.

            Fecioară – treci printr-o perioadă de reconfigurare a relației de mariaj sau de rediscutare a unui contract de asociere, parteneriat. Nu te grăbi să dai startul vreunei asocieri. Poate reveni în viața ta un fost partener, asociat și să ți se impună tot felul de lucruri sau renegociezi un contract mai vechi. Această Lună Nouă îți aduce avertismentul să fii mult mai prudent la modul în care relaționezi cu ceilalți întrucât ești predispus la dezamăgire, tot felul de pierderi datorate, poate, a încrederii pe care ai tendința să o acorzi unor persoane lipsite de scrupule.

            Balanță – este o perioadă în care îți îndrepți atenția spre curățenia sufletului și a trupului. Ești preocupat să urmezi un nou regim alimentar sau de viață. Poți să reiei un tratament, mult mai eficient, pentru o anumită problemă de sănătate. Te dedici sarcinilor de serviciu fiind mult mai conștiincios, ai ocazia să preiei noi sarcini de lucru. Este posibil să îți fie schimbat programul de lucru sau ești nevoit să te adaptezi unui nou colectiv de muncă. Totul este să nu îți pierzi răbdarea și să fii mult mai precaut la modul în care vorbești cu colegii. De evitat investigațiile medicale!

            Scorpion – ești plin de energie, dornic să te implici în aventuri, relații de amor. Nu vei duce lipsă de creativitate, joc și voie bună, alături de copii și prieteni. Viața sentimentală cunoaște o amplificare fiind mult mai deschis să te implici într-o (nouă) relație sentimentală. Poate fi vorba și despre reluarea unei relații de dragoste având speranța că, de data asta, nu o să mai fii dezamăgit. Fii sincer cu tine și vezi dacă chiar merită să îți mai faci speranțe!

            Săgetător – urmează o perioadă în care relația cu părinții, familia se intensifică. Poți lua decizia să schimbi decorul prin casă sau vrei să faci o achiziție importantă care vizează casa, proprietatea. Cert este că ești mult mai preocupat de gospodărie. Atenție însă la posibilitatea apariției unor probleme care țin de planul sentimental, de relația cu copiii, eventual probleme de sănătate ale acestora.

            Capricorn – este o perioadă favorabilă studiului, călătoriilor, relaționării cu rudele, vecinii. Ești mult mai comunicativ, dornic să acumulezi noi informații. Atenție la eventuale probleme care țin de casă, gospodăriie, este posibil să se strice un obiect electrocasnic sau faci cheltuieli care nu erau programate. Nu este exclus să fie vorba și despre un accident, tăieturi, lovituri, căzături prin gospodărie, la bucătărie.

            Vărsător – urmează o perioadă în care valorifici abilitățile și talentele de care dispui pentru a atrage mai mulți bani în cont. Ai ocazia să pornești o nouă afacere, faci achiziții care se pot dovedi a fi nerentabile. Atenție la problemele care pot apărea în relația cu rudele, vecinii și nu te grăbi să scoți bani din buzunar pentru a-i ajuta pe alții. Evită să te implici în polemici, certuri care te pot destabiliza, din punct de vedere psihic-emoțional.

            Pești – este momentul să te preocupi mai mult de felul în care arăți, poate chiar vei lua hotărârea bruscă să îți creezi un nou look, să mergi la spectacole, teatru, expoziții, dans. Ești preocupat de propria imagine, de modul în care te percep cei din jur. Ai ocazia să îți reînnoiești garderoba, eventual mergi mai des la sala de sport, la un salon de cosmetică. Atenție la problemele care pot să apară în relația cu prietenii.