Zodia Tigru

Tigrul
Anii Tigrului: 1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998
Numele chinezesc: Hu.
Anotimpul și luna: iarna, februarie.
Orele dominante: 03.00 – 05.00.
Elementul fix: lemnul.
Semnul clasic: Vărsător.
Pietre prețioase: diamantul, granatul, rubinul.
Țări prielnice: Chile, Coreea de Sud, Cuba, Franța, Italia, Uganda.
Trăsături definitorii: agresivitate și spirit de luptă.
Idealul de viată: să fie mulțumit de sine și stimat de ceilalți.
 
 
 
       Persoanele din această zodie sunt încrezătoare în propriile forțe, pline de neprevăzut, carismatice, generoase, ambițioase. Le place foarte mult să-și asume riscuri având tendința de a fi prea idealiste. Sunt persoane capabile să își urmărească foarte bine drumurile.
        Nativul Tigru este foarte generos, vesel plăcându-i foarte mult petrecerile și fiind capabil să te facă să râzi foarte mult în momentul în care este lângă tine. Este un bun cuceritor fiind dispus să depună multă energie până în momentul în care a reușit să își atingă scopul pe care și l-a propus. Are aer autoritar și magnetic ceea ce poate să îi aducă prestigiu. Este o persoană violentă chiar dacă îi este frică, devine curajos în fața pericolului.
        Acești nativi iubesc aventura fiind înnebuniți după senzații tari, ceea ce spune despre ei că nu le place să fie provocați fiind gata oricând de atac. Sunt persoane perseverente și întotdeauna grăbiți să facă lucrurile așa cum trebuie, de obicei preferând să acționeze singuri.
       Le place să muncească, le place să facă bani, chiar dacă nu par a fi interesați în mod direct de acest aspect.
        Tigrul este o persoană sensibilă, emotivă. Este capabil de mari iubiri trăind totul cu mare intensitate. Ca și iubiți, Tigrii sunt persoane pasionale și romantice, dar adevărata provocare pentru tigru este de a controla adevăratul sens al măsurii.
        Bărbatul Tigru este cel mai pasional din tot zodiacul, fiind șarmant și seducător. Este foarte puternic și ambițios, reușind foarte bine să își inspire partenera în momentul în care se implică serios în iubire. Are în general un spirit rebel, fiind capabil să fie necruțător în momentul în care i s-a făcut o nedreptate. Acestor nativi le plac foarte mult provocările fiind foarte dezamăgiți în momentul în care nu au parte de multă aventură.
        Femeia Tigru este capabilă să fie foarte devotată și sinceră cu partenerul de viață, fiind dispusă să depună foarte multă energie pentru aceasta. Îi plac noile experiențe neputând suporta nicicum rutina. Este tentată să își aleagă partenerul foarte repede de aceea este posibil să schimbe mai mulți parteneri până când va considera că l-a găsit pe cel care corespunde așteptărilor ei.
        Profesii: medic, agricultor, zootehnist, dresor; are inclinatii pentru scris și muzică.