Zodia Sarpe

Sarpele
Născut în: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013…
Numele chinezesc: She.
Anotimpul și luna: primavara, mai.
Orele dominante: 09.00 – 11.00.
Elementul fix: focul.
Semnul clasic: Taur.
Pietre prețioase: magnetitul, malachitul, rubinul, topazul.
Țări prielnice: Arabia Saudita, Etiopia, India, Iran, Mexic, Peru, Rusia.
Trăsături definitorii: inteligență, agerime, misticism (nedeclarat).
Idealuri în viață: materializarea unui proiect important pentru el.
 
 
 
       Nativul din zodia Șarpe este intuitiv, lucid, devine uneori rezervat în conversații. Preferă să abordeze un subiect abstract, nu ezită să se exprime, uimindu-și și seducându-și audiența cu cunoștințele sale. Șarpele are sânge rece. Îi face plăcere să se implice în intrigi și combinații, dar își rezervă și perioade de timp pentru leneveală.
        Șerpii atrag privirea tuturor ca un magnet și nu pot fi ignorați. Nu sunt zgomotoși, dar sunt hotărâți să treacă prin orice pentru a merge până la capăt. Iau decizii rapide și ferme.
       Nativul Șarpe adună în preajma lui oamenii frustrați pe care este gata să îi ajute oferindu-le sfaturi. Este intelectual, filozof, o persoană cerebrală. Oamenii Șarpe se bazează pe prima impresie, pe propriile sentimente, pe propriile simpatii, mai repede pe fapte decât pe sfaturile sau opiniile altora.
        Nativii Șarpe sunt zgârciți când este vorba să împrumute bani. Tendința lor este de a exagera atunci când își ajută prietenii dar și în altă privință. Dacă a făcut o favoare devine posesiv peste măsură cu persoana respectivă.
        Nativul Șarpe este capabil de minciuni uriașe. Au obiceiul să mintă atunci când vor să scape dintr-o situație în care tot ei au provocat-o pentru a-și atinge scopul meschin.
        Șarpele trebuie să abordeze o carieră care nu implică pentru el nici un risc. Este leneș și nu dorește să se implice în munci care îl pot solicita foarte mult din punct de vedere fizic.
        Bărbatul Șarpe este sofisticat, este o persoană atrăgătoare, plină de carismă și capabil să hipnotizeze ușor persoanele din preajma lor. De obicei sunt persoane romantice, pline de senzualitate și au un foarte fin simț al umorului. Sunt capabili să judece foarte bine oamenii și situațiile, le place foarte mult să se joace cu sentimentele oamenilor din jurul lor.
        Femeia Șarpe este atrasă de ideea de a fi plăcută de oamenii din jurul ei. Dacă nu se întâmplă acest lucru, face orice îi stă în putință numai pentru a atrage atenția asupra sa. Este o persoană foarte periculoasă în momentul în care este rănită, iar când consideră că este nevoie să se răzbune, o va face. Le place să fie flatate și au nevoie să știe mai multe decât toată lumea în legătură cu toate problemele. Este gata să își ajute prietenii doar dacă consideră că are și ea ceva de câștigat din aceasta.
        Profesii: politicieni, comercianți, oameni de afaceri, savanți, scriitori, filosofi, preoți, ziariști, actori.