Etalare octombrie 2017

Etalare octombrie 2017
Berbec – Regele de bâte
            Este o lună în care te remarci prin voință, ambiție, curaj, inițiativă și încredere de sine. Ai acum șansa de a obține recunoașterea, succesul, ești în centrul atenției datorită abilităților de care dispui. Reușești să fii un sprijin real pentru cei din mediul tău. Poți primi acum toată susțineree de care ai nevoie pentru a putea să duci la bun sfârșit un proiect important. Deviza ta, în această lună, este: „Dăruiește celor de care îți pasă dar nu te lăsa manipulat.”
            Se anunță o perioadă agitată, plină de pasiune, de revigorare a relației în care ești deja implicat. Este timpul să de desprinzi de vechile probleme, să te debarasezi de trecut și să te lași invadat de sentimente frumoase față de partenerul de viață. Ai tendința de a te enerva prea repede, dacă nu îți sunt respectate dorințele. Va trebui să dai dovadă de mai mult calm și echilibru în cadrul relației de cuplu dacă vrei să păstrezi echilibrul aici. Este posibil să vă gândiți la conceperea unui (nou) copil sau poți pune la cale un proiect comun, alături de partenerul de viață. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai acum ocazia să întâlnești persoana alături de care să clădești un viitor în doi, cât timp dai dovadă de încredere și optimism.
            În plan profesional se anunță evenimente favorabile pentru tine, cât timp ai încredere în abilitățile și resursele de care dispui din plin. Este posibil să ocupi o funcție de răspundere, să schimbi mediul de lucru sau să îți asumi noi responsabilități. Cert este că ai ocazia să primești susținere venită din partea unui superior. Este o lună în care putem să vorbim despre un salt important, o realizare, o împlinire în carieră, luarea unor decizii pozitive. Ai destul de multe idei creative și te pricepi să atragi succesul în plan financiar. Știi cum să te faci remarcat în colectivul de lucru.

 

 

Taur – Împăratul           
          Putem să vorbim despre o lună în care te remarci prin hotărâre, încredere, chiar încăpățânare pentru atingerea țelului personal dar și prin nevoia de stabilitate, dorința de ordine și responsabilitate. Te mai remarci și prin dorința și capacitatea de a obține independența personală de care ai nevoie pentru a reuși să te exprimi la adevărata valoare. Avem de-a face cu o carte de Tarot care exprimă setea de putere, dominare, impulsivitate, caracterul de neînvins. Este posibil să te confrunți cu adevărate crize de autoritate venite din partea celorlalți. Ai sentimentul că trebuie să învingi sau să te supui unei autorități manipularea fiind destul de puternică. Este timpul să te descoperi, să vezi cum ești, de fapt. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Căutam mereu putere și încredere în afara mea dar acestea vin dinăuntru. Erau acolo dintotdeauna.” Anna Freud
            Ai sentimentul că partenerul de viață încearcă să dețină controlul asupra ta, să te supună. Putem să vorbim și despre autocontrol, din dorința de a nu pierde o relație foarte importantă pentru tine, din punct de vedere sentimental. Este o perioadă de maturizare, de consolidare a unei relații dar și de revelare a unor adevăruri. Va trebui să dai dovadă de mai multă flexibilitate punând mai mult accent pe comunicare, pe asumarea de (noi) responsabilități în relația de cuplu. Dacă ești singur atunci ai acum ocazia să întâlnești o persoană mai în vârstă, mai matură, capabilă să își asume responsabilități în cadrul relației. Este o lună în care privești dragostea cu mai multă seriozitate neacceptând să te implici în relații superficiale, de scurtă durată.
            În perioada supusă analizei aici preferi să preiei conducerea la locul de muncă, să îți asumi mai multe responsabilități. Putem să vorbim despre mai multă conștiinciozitate în cadrul unei afaceri personale, mult efort dar și câștiguri obținute exclusiv prin forțe proprii. Te poți confrunta cu reacțiile unui șef autoritar, căruia trebuie să-i faci față cu diplomație. Dacă te gândești să dai acum startul unui proiect ambițios te poți aștepta la tot felul de obstacole venite din partea autorităților. Va trebui să găsești noi alternative pentru a ieși dintr-o situație stresantă, în plan profesional. Nu vei duce lipsă de prieteni, protectori care te vor ajuta să ieși din situațiile limită.

Gemeni – Șapte de cupe               
            Cartea de Tarot extrasă anunță o perioadă în care este posibil să te confrunți cu tot felul de iluzii, dezamăgiri, fuga de realitate, tendința de a-ți face speranțe deșarte. Este avertismentul că ai tendința de a te lăsa atras în capcane sperând că astfel vei obține mai multe avantaje, cu eforturi minime. Te poți lăsa condus de tot felul de gânduri care te pot îndepărta de realitate. Trebuie să conștientizezi că tot ceea ce este durabil se obține prin multă muncă și dedicare, organizare și seriozitate. Ai acum tendința de a alege calea cea mai scurtă fiind predispus la compromisuri. Deviza ta, în această lună, este: „Urmărește-ți faptele, ele vor deveni obiceiuri. Urmărește-ți obiceiurile, ele vor deveni caracter. Urmărește-ți caracterul, el va deveni destinul tău.” Lao Tzu
            Această carte de Tarot spune despre iluziile pe care ți le faci în cadrul relației de cuplu. Se poate vorbi despre un fel de trezire la realitate, de confruntare cu latura ascunsă a partenerului de viață fiind nevoit să iei acum o decizie fermă. Ai șansa de a privi relația de dragoste dintr-un cu totul alt punct de vedere. Este totuși vorba despre o stare de confuzie, amăgiri, dezechilibre în plan emoțional. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai acum tendința de a te implica într-o relație iluzorie. Te poți aștepta la minciuni, trădări, promisiuni care nu vor fi respectate.
            În plan profesional se vor întâmpla lucruri favorabile numai că te poți confrunta și cu unele pierderi pentru că te-ai bazat pe promisiuni deșarte. Nu este recomandat să te hazardezi implicându-te într-un proiect, o colaborare, până când nu deții toate datele relevante despre problema respectivă. Ai tendința de a te lăsa influențat de părerile celor din jur iar aceasta te poate conduce pe un drum profesional greșit. Ai acum tendința spre superficialitate la locul de muncă. Ești destul de confuz, atunci când vine vorba despre bani. Ești predispus la cheltuieli care îți pot da peste cap bugetul personal.

 
Rac – Îndrăgostiții        
         Această carte de Tarot anunță unele stări contradictorii, nehotărâre, o oarecare incapacitate de a alege o direcție clară. Este important să te bazezi pe ceea ce îți dictează sufletul, ce anume te face să te simți cu adevărat împlinit, dacă merită să te implici în anumite relații, acțiuni. Nu este loc pentru jumătăți de măsură! Ai ocazia să întâlnești tot felul de oportunități care te pot propulsa pe un nou drum fiind vorba aici despre evoluție, căutarea și găsirea de răspunsuri care țin de viața personală. Este nevoie de echilibru și hotărâre din partea ta. Această carte nu anunță numai ceea ce este bun și frumos ci și obstacolele pe care va trebui să le depășești și o vei face cu brio, cât timp vei ține cont și de intuiție. Deviza lunii analizate este: „Dragostea este singura modalitate în care ne putem ajuta unul pe celălalt.” Euripide
            În această lună ai ocazia să întâlnești persoana pe care ai tot așteptat-o, toată viața. Poate fi vorba despre o nouă iubire sau despre conștientizarea faptului că ești deja implicat într-o relație care îți oferă tot ceea ce ai nevoie, în plan sentimental. Este o carte de Tarot care semnifică romantismul, pasiunea, o relație de dragoste trăită cu intensitate. Ești foarte sigur pe ceea ce vrei și simți în cadrul relației de amor. Vorbim despre o alegere pe care o faci cu tot sufletul. Putem să vorbim și despre ispita de a te implica într- relație extraconjugală convins fiind că, de data aceasta, ți-ai găsit marea iubire.
            Putem să vorbim despre un proiect care te atrage foarte mult, în plan profesional, având șanse sporite de progres. Dacă ești în căutarea unui (nou) loc de muncă ai acum șansa de a găsi ceea ce căutai de mai mult timp. Ai acest sentiment că ai găsit exact ce doreai și nimeni și nimic nu te poate opri să-ți împlinești visul. Ai ocazia de a pune bazele unei (noi) profesii de succes, să primești salarizarea pe care o meriți. Cartea de Tarot semnifică trecerea cu bine peste o perioadă apăsătoare, depășirea unor obstacole, o schimbare radicală în carieră. Ești susținut financiar pentru a obține ce îți dorești.  
 

 
Leu – Șase de spade       
            Această carte de Tarot anunță schimbări în viața ta, plecarea la drum, debarasarea de trecut. Este momentul să te îndrepți către ceva nou, chiar dacă nu știi prea sigur ce anume vei găsi la destinație. Este timpul să dai startul unui nou început. Este și invitația de a renunța la o povară urmându-ți propriul țel. Ești într-o continuă mișcare fiind nevoie de curaj și ambiție pentru a pune în practică propriile idei. Te poți confrunta cu starea de incertitudine fiind nevoit să îți asumi riscul unui nou drum. Deviza lunii, pentru tine, este: „Trecutul ne salvează de prezent construind un viitor robust.” Jose Ortega
            În privința relației de cuplu cartea extrasă îți arată că a venit timpul să iei o decizie fermă. Poate semnala și despărțirea de actualul partener sau decizia de a te implica într-o nouă relație. Poți să lași acum în urmă anumite convingeri, rețineri care te-au ținut captiv într-o relație. Cartea de Tarot Șase de spade aduce experiențe noi, inedite, neobișnuite. Poate fi vorba despre experiențe cu o puternică încărcătură sexuală. Te poți aștepta la propuneri inedite, lipsite de prejudecăți. Cert este că te îndrepți spre necunoscut, în plan sentimental, relațional.
            Este posibil să iei acum decizia de a schimba locul de muncă sau de a renunța brusc la un proiect în care ai fost destul de mult implicat. Se poate vorbi și despre preluarea de noi responsabilități, schimbare a domeniului, necesitatea de a te adapta la noi condiții de muncă și colaborare. Este o perioadă în care poți beneficia de sprijinul și experiența altor persoane. Cartea extrasă este una profund pozitivă și care te ajută să treci peste traumele trecutului și să mergi mai departe. Este important să ai mai multă încredere în propria persoană și să pui mai mult accent pe comunicare, bun simț și diplomație.   

 

Fecioară – Steaua
          Putem să vorbim despre o lună octombrie în care te poți bucura de noroc, regăsire a echilibrului și împlinire personală. Această carte de Tarot este considerată cea mai norocoasă, este cartea destinului, a marilor speranțe precum și a sprijinului neașteptat. Indică și o stare de liniște și împăcare, de realizare cu succes a proiectelor propuse. Dacă ai trecut printr-o perioadă de criză, suferință acum este momentul în care te poți aduna, poți renaște spiritual și reușești să vezi și partea frumoasă a vieții. Cartea mai semnifică schimbarea în bine, succesul și inspirația, vei primi ajutor din partea unor persoane la care nu te așteptai. Deviza ta pentru luna analizată este: „Cerul i-a dăruit omului, spre a-i recompensa toate greutățile, trei lucruri: speranța, visul și zâmbetul…” Immanuel Kant
            Această carte de Tarot anunță, pentru cei care sunt deja implicați în relații de cuplu stabile, speranța că vei reveni la sentimente mai bune. Relația a trecut prin transformări profunde, obstacole diverse fiind acum timpul să observi că tot răul a fost spre bine. Relația se află sub protecție reușind să treci cu brio peste anumite încercări. Te simți mult mai încrezător că lucrurile se află pe drumul cel mai bun posibil, în cadrul relației de cuplu. Este o perioadă de mulțumire sufletească, una în care te simți iubit, apreciat. Cert este că nu te mai simți atât de descurajat având sentimentul că viața în doi are un scop, o direcție clară. Dacă ești singur atunci există acum speranța că o să apară cineva important în viața ta, debutul unei noi relații trăită cu pasiune. Te simți iubit și apreciat la adevărata valoare.
            Chiar dacă ți-a fost destul de greu ai acum șanse mari de a te relansa, de a găsi ceea ce îți doreai, în plan profesional. Putem să vorbim despre un nou început în carieră. Relațiile de afaceri se află sub protecția Stelei fiind vorba despre noroc, șansa de a demara proiecte promițătoare, care îți vor aduce succesul mult dorit. Putem să vorbim și despre ocazia de a te descurca mult mai bine, în plan profesional. Este recomandat să acționezi cu mai mult curaj și încredere în abilitățile de care dispui din plin. Planul financiar este bine aspectat reușind să primești ajutorul de care ai nevoie la momentul oportun.

 

 
Balanță – Cumpătarea
         În această perioadă putem să vorbim despre echilibru, o stare de liniște și armonie de care te bucuri. Cartea de Tarot extrasă aduce nesajul maturității în gândire, alegerile pe care le faci cu mintea, în mod rațional. În această lună ai capacitatea de a te mobiliza și de a colabora mult mai eficient pentru a merge pe drumul care duce spre reușite, pe toate planurile existenței. Prin iertare și împăcare de sine vei reuși să ajungi la echilibru în relația cu cei din jurul tău. Primești ajutor de la prieteni, exact la momentul oportun. Este momentul să-i accepți pe ceilalți așa cum sunt conștientizând că nimeni nu este perfect. Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Învață cum să fii fericit cu ceea ce ai, în timp ce urmărești ceea ce îți dorești.” Jim Rohn
            Este momentul să mai lași de la tine, în relația de cuplu, pentru a reuși să ajungi la echilibrul și liniștea de care ai nevoie. Putem să vorbim despre o perioadă favorabilă în zona mariajului, de prietenie și apropiere intimă, la nivel fizic și emoțional. Pentru cei care nu sunt încă implicați în relații de cuplu stabile putem să vorbim despre nevoia de a se accepta așa cum sunt. Este timpul să faci alegerea potrivită în plan relațional, sentimental. Totul este să nu te lași orbit de promisiuni deșarte. Această carte mai aduce și mesajul armoniei în relația cu sexul opus, manifestarea iubirii, a senzualității în relația de dragoste.
            În zona carierei putem să vorbim despre șansa de a rezolva cu bine eventualele probleme care pot să apară, cât timp dai dovadă de calm și echilibru. Te poți bucura acum de o atmosferă destul de calmă la locul de muncă. Ai ocazia să te implici în parteneriate de bun augur. Ești plin de idei și inițiative dar dai dovadă și de înțelepciune și siguranță fiind mult mai eficient în activitățile pe care le demarezi în această perioadă. Ai ocazia să acționezi cu pricepere iar aceasta te va face remarcat în rândul superiorilor. În plan financiar vei da dovadă de mai mult echilibru și chibzuință.

Scorpion – Regele de monede
           Putem vorbi despre o perioadă în care vei pune mai mult accent pe planul material. Este o perioadă de pragmatism și concentrare pe lucrurile concrete, practice. Există acum tendința spre posesivitate căutând să obții orice fel de avantaje din relațiile cu ceilalți. Această carte de Tarot semnifică echilibrarea energiei, atât în interior cât și în relația cu cei din jur. Ești destul de realist, perseverent depunând mult efort pentru propria bunăstare. Nu îți place să-ți asumi riscuri inutile cartea simbolizând, de fapt, șansa de avansare sau cîștiguri la care nu sperai. Deviza lunii în discuție este: „În bunăstare se află și o parte din libertatea nemăsurată.” Nicolae Mareș
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj ai sentimentul de bunăstare, de împlinire alături de partenerul de viață. Putem să vorbim și despre preocuparea comună pentru planul material, pentru câștigurile pe care le puteți obține de pe urma unei afaceri sau din vânzarea unei proprietăți. Regele de monede se manifestă ca adept al stabilității și durabilității relației punând accentul pe lucrurile concrete. Este vorba despre promisiuni care nu sunt respectate, în cadrul relației de mariaj. Dacă ești încă singur atunci vei pune mai mult accent pe planul material nefiind prea interesat să te implici într-o nouă relație. Nu este exclus să dorești totuși implicarea într-o relație urmărind, de fapt, interesul financiar, material și mai puțin sentimentul de dragoste.
            La capitolul carieră dai dovadă de conștiinciozitate și bucuria de a munci, cât timp ești recompensat corespunzător pentru eforturile depuse. Ai acum capacitatea de a profita de oportunitățile care vin acum spre tine, în plan profesional. Depui mult efort în cadrul echipei de lucru obținând astfel tot felul de avantaje. Este timpul să culegi roadele unei munci perseverente. Primești susținere din partea superiorilor pentru a obține o mărire de salariu. Este timpul să îți atingi scopul, în plan material, financiar.

Săgetător – Trei de monede
          Putem să vorbim despre o lună în care se anunță o avansare, recunoașterea meritelor personale, o evoluție care poate părea lentă dar care este, de fapt, foarte constantă și sigură. Vei obține susținerea venită din partea altor persoane reușind să profiți de oportunitățile de progres care apar acum în calea ta. Această carte de Tarot anunță o perioadă de studiu profund care ia sfârșit acum și te poți bucura de recunoașterea venită de pe urma cunoștințelor acumulate. Eforturile tale dau roade acum! Deviza, pentru această perioadă, este: „Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci.” Steve Jobs
             Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj vei pune un mai mare accent pe muncă și interesele comune. Ai câștigat dragostea și aprecierea partenerului! Putem să vorbim despre stabilitate și concentrare pe latura practică a relației. Ai acum ocazia să depășești unele divergențe din cadrul acestei relații. Poți să treci la următorul nivel de experiență, în plan relațional, abordând mult mai matur relația de mariaj. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci se poate vorbi despre trecerea de la statutul de prieteni la cel de iubiți. Ai șansa de a pune acum bazele unei familii fericite.
            În zona carierei a venit momentul recunoașterii muncii și a dedicării tale. Ai acumulat destul de multe informații, te-ai perfecționat iar acum este timpul să intri „în pâine” și să te bucuri de recunoașterea venită din partea superiorilor. Putem să vorbim despre o muncă de creație, de concretizarea unui proiect important și care vine „la pachet” cu destul de mulți bani câștigați. Cifra trei din cartea de Tarot ne spune despre necesitatea de a colabora în cadrul colectivului de muncă, de a face echipă bună cu colegii de aici pentru a ajunge la rezultate cât mai frumoase și mai fructuoase. Ești pe drumul cel bun!

Capricorn – Diavolul
              Această carte de Tarot semnifică nemulțumirea, riscul, tentația, ispita, este cartea viciilor acceptate de bunăvoie și a dependențelor asumate. Poate fi destul de dificil să îți definești identitatea lăsându-te condus de egoism și încăpățânare. Va trebui să dai dovadă de echilibru, organizare și concentare pe acțiuni care nu contravin regulilor morale și sociale. Există acum tendința de a te implica în acțiuni care te pot pune în pericol, poți ajunge la o stare de blocaj, obsesiile se pot manifesta acum. Cartea extrasă poate revela starea de plafonare sau preocuparea excesivă pentru bunăstarea materială. Există riscul de a te abate de la calea justă asumându-ți riscuri care te pot conduce către defăimare. Deviza perioadei analizate, pentru tine, este: „Înțeleptul evită excesul, evită grandoarea, evită aroganța.” Lao Tse
            În acestă lună poți fi pus în imposibilitatea de a renunța la o persoană, un partener de viață deși sunt foarte multe motive pentru a pune capăt definitiv acestei relații. Poate fi vorba și despre tentația de a te implica într-o relație extraconjugală. Cartea mai semnifică și tentațiile, pasiunea extremă, senzualitatea excesivă. Putem vorbi despre dezamăgiri, sacrificarea unei relații de durată de dragul unei aventuri amoroase. Va trebui să dai dovadă de mai multă rațiune, înțelepciune încercând astfel să vezi de unde vine blocajul din cadrul relației de mariaj. Ai acum șansa de a alege drumul pe care îl dorești, în plan relațional, sentimental, totul este să dai dovadă de sinceritate față de propria persoană și să nu faci compromisuri. Cartea semnifică și răutatea, viclenia, violența, tendința de a consuma alcool, antidepresive simțindu-te și mai neajutorat. Orice probleme ar veni acum înspre tine ai încredere că le poți depăși prin voință. Caută să ieși din cercul vicios în care te afli!
            Cartea extrasă semnifică tendința de a intra în afaceri riscante sau de face tot felul de compromisuri pentru a primi postul, jobul mult dorit. Ți se promit tot felul de câștiguri facile sau practic imposibil de realizat prin muncă cinstită. Va trebui să fii foarte atent la cei cu care dorești să te asociezi pentru că ești predispus la furt, trădări. Este posibil să ți se ofere un alt post sau poți semna un contract care nu corespunde cu ceea ce ți s-a promis inițial. Există și riscul de a acționa împotriva propriilor interese afându-te acum într-o perioadă în care ești destul de vulnerabil. Diavolul semnifică răutatea, invidia, bârfa, dorința de a distruge. Este posibil să te lași influențat de unele forțe negative și care te pot determina să faci greșeli, în plan profesional.

 
Vărsător – Cinci de bâte
         Urmează o perioadă în care vei avea parte de tot felul de provocări, stres, neliniști, confruntări fiind nevoie de multă mobilizare psihică și fizică din partea ta pentru a reuși să treci cu bine peste aceste încercări. Ai posibilitatea să te implici cu mult curaj și ambiție în tot felul de activități lucrative. Încerci să îți impui puncul de vedere în fața celor din jur dar este nevoie și de o doză mărită de tact și diplomație pentru a reuși să ajungi acolo unde ți-ai propus. Această carte de Tarot ne spune despre posibile confruntări dar și despre lucrurile făcute cu dăruire și responsabilitate. Deviza ta, pentru această lună, este: „Găsește puteri noi chiar în slăbiciunea ta! Soarta îți lasă întotdeauna o portiță, în momentele de cumpănă.” Miguel de Cervantes
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai tendința de a privi dragostea ca pe un joc preferând să nu te implici emoțional în cadrul relației. Poți astfel să ajungi la tot felul de reproșuri, răutăți în relația cu sexul opus. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj aceasta poate trece acum prin tot felul de transformări. Nu vor lipsi nici certurile, contrazicerile, conflictele menite să te agite, să te țină „în gardă”. Putem să vorbim și despre gelozie, teama de a nu fi părăsit. Este nevoie să dai dovadă de mai multă înțelepciune.
            În perioada următoare se poate vorbi despre destul de mult stres la locul de muncă fiind expus la tot felul de solicitări venite din partea superiorilor dar și a colegilor de lucru. Ai parte de multe provocări, concurență, este posibil să te lupți pentru a obține un anumit post, participi la un concurs. Ai șansa de a-ți confirma valoarea, poți dovedi că ai destule capacități profesionale și astfel vei ajunge la succesul mult sperat. Chiar dacă ai de-a face cu adversari puternici reușești să întorci situația în favoarea ta. Putem să vorbim și despre un nou job sau un alt colectiv de muncă.

Pești – Asul de cupe
          Putem vorbi despre o lună în care ai ocazia să te bucuri din plin de oportunitățile de progres în plan spiritual și sentimental. Asul de cupe este mesagerul sentimentelor puternice, profunde, al împlinirii, încrederii și inspirației. Ai acum o atitudine mult mai deschisă către nou și înspre împlinirea viselor personale. Putem să vorbim despre o lună octombrie trăită cu intensitate, inspirație, încredere, deschidere și acceptare a noului, șansa care te va conduce către împlinire. Deviza lunii analizate este: „Uneori ne întâlnim destinul chiar pe drumul pe care am luat-o ca să ne ferim de el.” La Fontaine
            Această carte de Tarot semnifică șansa de a găsi jumătatea destinată fiind vorba și despre o schimbare de domiciliu. Este șansa de a experimenta în mod profund iubirea, de a te bucura de înțelegere venită din partea persoanei iubite. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci se poate vorbi acum despre posibilitatea de a întâlni iubirea în persoana care să îți ofere ceea ce îți dorești, în plan sentimental. Este ca și cum visele devin realitate! Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj atunci putem vorbi despre o mare realizare, concretizarea unui proiect comun. Este momentul să retrăiești pasiunea și iubirea adevărată în cadrul relației. Cert este că te poți bucura acum de mai multă atenție venită din partea partenerului de viață sau tu ești mult mai dispus să oferi dragoste și apreciere în cadrul relației.
            Dacă vorbim despre un proiect derulat la locul de muncă atunci există acum toate șansele ca acesta să fie unul de mare succes. Ai ocazia să obții jobul și banii la care visai. Ai parte de intuiție și abilități diplomatice deosebite dar și de spontaneitate știind cum să profiți de șansele de expansiune, în plan profesional. Este posibil să fii promovat de către superiori sau îți asumi mai multe responsabilități la locul de muncă fiind remunerat pe măsura efortului depus. Ești pe drumul cel bun, totul este să conștientizezi că ceea ce primești acum poate fi păstrat și valorificat numai prin multă muncă, organizare și dedicare. Dacă ți-ai propus să pornești acum o (nouă) afacere te vei bucura, pe viitor, de realizări frumoase venite de pe urma acesteia.