Luna decembrie 2016, Fecioara

Decembrie 2016, Fecioară
006 Fecioara        În luna supusă analizei aici se pare că îți dedici mai mult timp familiei, casei, părinților și pentru tot ceea ce înseamnă propria gospodărie. Ești preocupat de felul în care poți să fii de un real suport pentru cei dragi, să-ți asiguri confortul în plan emoțional, sufletesc. Este momentul să te reîntorci în locurile dragi, în țara natală, locul în care ai copilărit, să te reîntâlnești cu prieteni din copilărie. Cert este că te așteaptă o lună în care vei trăi cu intensitate punând mai mult accent pe relațiile de suflet, pe tradiții. După data de 21 decembrie nu vei duce lipsă de creativitate, dorința de a petrece mai mult timp alături de prieteni, copii. Atenție însă la eventualele probleme care pot să apară în zona investițiilor. Este recomandat să-ți controlezi impulsivitatea, tendința de a critica, de a da o prea mare importantă unor evenimente sau relații. Deviza lunii în discuție, este: „Există doar două forțe pe lume: sabia și sufletul. În perspectiva îndepărtată, sabia va fi întotdeauna cucerită de suflet.” Napoleon Bonaparte
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
    Se pare că lucrurile încep să se agite în relația de cuplu, după data de 19 decembrie. Vrei, cu orice preț, să ieși dintr-o oarecare stare de incertitudine, dorind să clarifici eventualele probleme cu care te confrunți în mariaj, de ceva timp. Nu va lipsi atracția fizică, pasiunea putându-se ajunge destul de ușor de la o extremă la alta, în cadrul relației de cuplu. Vei pune mai mult accent pe discuțiile care vizează latura financiară a acesteia, încercând să pui pe primul plan latura practică, pragmatică a relației de mariaj și mai puțin pe cea sentimentală, îndeosebi după data de 19 decembrie. Este recomandat să eviți replicile acide, sarcasmul la adresa partenerului de viață pentru că nu vei face decât să „torni gaz pe foc”. Se cere prudență și înțelegere față de partener pentru că există riscul ca, în orice moment, să iei decizii care pot afecta relația de cuplu, mai ales spre sfârșitul lunii decembrie. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă se pare că astrele te favorizează, din punct de vedere sentimental, în primele 7 zile din această lună. După data de 19 decembrie este momentul să ai grijă de cine te îndrăgostești, cu cine împărtășești gândurile, sentimentele. Nu este exclus să reiei o relație cu un fost iubit. Ceea ce vrei să construiești acum, în plan amoros, este supus dezamăgirii.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      Se pare că, la locul de muncă, nu vei duce lipsă de energie, ambiție, conștiinciozitate dar nici de responsabilități, termene limită. Muncești mult, cu sentimentul că lucrul bine făcut se face numai cu pasiune acordând mai multă atenție la detalii. Reușești să faci față stresului cu brio iar relația directă, deschisă cu colegii nu poate să-ți aducă decât beneficii. Pe la jumătatea perioadei este important să acorzi atenție la modul în care interacționezi cu colegii, superiorii, ce corecții ar trebui să mai faci, în anumite proiecte deja demarate. Ai ocazia să găsești răspunsuri, soluții la anumite probleme care vizează cariera sau poți relua unele negocieri, contracte de colaborare. Cert este că nu vei duce lipsă de inițiativă, curajul pentru a demara anumite activități. Planul financiar este mult mai bine aspectat, în prima parte a lunii decembrie. Acordă o atenție deosebită la eventualele contracte pe care le semnezi, investițiile pe care vrei să la faci, după data de 19 decembrie.
 
SanatateSănătate
          Ești mult mai preocupat de propria sănătate, mai ales după data de 7 decembrie. Vrei să mergi mai mult la o sală de sport, să faci mai multă mișcare în natură, eventual să începi un nou regim alimentar și de viață. Pe la jumătatea lunii analizate este posibil să te confrunți cu o oarecare stare de tensiune, agitație, oboseală la nivel mental, insomnii. Este recomandat să nu-ți mai faci atâtea griji ci să te preocupi mai mult de suflet, de tot ceea ce îți creează o stare de liniște în plan emoțional.