Săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2018

Berbec        
     Treci printr-o perioadă intensă, în ceea ce privește relația cu propriul copil sau o relație sentimentală. Acum este timpul să vezi care este, de faptul, rostul anumitor întâlniri din această viață, ce anume ai de învățat de la persoana iubită și dacă merită să mai continui drumul alături de o persoană. Este posibil ca, în această săptămână, să îți întâlnești marea iubire îți dorești un copil. Ceea ce ai gândit, ți-ai dorit foarte mult la Luna Nouă în zodia Leu, din luna august 2017, are mari șanse să se împlinească în această perioadă. Este șansa de a întâlni oameni ce vor juca un rol deosebit de important în viața ta fiind vorba despre întâlniri de natură karmică.
 
 
 
 
 
 
 
Taur                         
       Pui acum mai mult accent pe relația cu părinții, viața de familie, tot ceea ce ține de casă, patrimoniu. Este momentul adevărului, multe lucruri legate de părinți, de casă, ies acum la suprafață. Putem să vorbim și despre finalizarea unui proiect legat de casă sau o renovare, eventual o afacere imobiliară. Ies la suprafață evenimente importante din trecut, legături karmice ce vizează familia, viața profesională iar toate acestea ta vor ajuta, de fapt, să găsești răspunsuri pe care le căutai de mult timp. Este momentul să ajungi la împăcarea cu propria ființă și implicit cu oamenii dragi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gemeni      
      Primești mesaje, răspunsuri importante legate de relația cu rudele apropiate. Poate fi momentul de finalizare a unor relații neplăcute, fie că e vorba despre vecini sau frați, cert e că te poți confrunta cu neplăceri fiind predispus la certuri. În această perioadă se amplifică tot ceea ce ține de comerț, călătorii, studii, negocieri, conversații la telefon, luarea unor decizii legate de proiecte importante. Tot în această perioadă primești șansa de a întâlni un ghid, mentor, cineva care să te ajute, în ceea ce privește studiile, spiritualitatea.
 
 
 
 
 
 
 
 
Rac    
         Este timpul să te bucuri de roadele muncii tale, de valorificarea abilităților și talentelor native. Este momentul potrivit să profiți din plin de oportunitățile care țin de progresul în plan financiar; pe de altă parte se poate vorbi și despre cheltuieli pe care ești nevoit să le faci. Urmeză o perioadă încărcată cu decizii importante legate de bani, taxe și impozite, bani veniți din împrumuturi bancare, moșteniri dar poate să apară și șansa de a obține o mărire de salariu sau de a semna un (nou) contract de muncă, mult mai avantajos.
 
 
 
 
 
 
 
Leu   
          Treci printr-o perioadă de profunde transformări, la nivel personal și relațional. Ești supus unor schimbări de natură karmică având sentimentul că nu te poți opune. Cel mai indicat ar fi să te lași ghidat de intuiție, fără să analizezi situațiile prea mult. Viața e plină de surprize, mai bune și mai puțin bune, trebuie doar să acorzi atenție la părerile și sentimentele celuilalt. Învăță să nu te mai pui pe primul plan, vezi ce anume ai de schimbat în propria atitudine și atunci vei observa cum, ca prin miracol, se va ridica un văl și reușești să vezi lumina care te va ghida către cele mai înalte culmi. Sunt aduse la suprafață secrete care țin de relația de cuplu. Nu este exclus să iei decizii importante legate de o afacere, de relația de mariaj sau un proces. Ceva se finalizează și îți va răscoli viața în mod profund.
 
 
 
 
Fecioară       
       Este o perioadă în care ai parte de tot felul de necazuri, obstacole venite din partea dușmanilor ascunși. Este posibil să fii mult mai atras de singurătate, în zone retrase. Simți nevoia să vii în ajutorul celorlalți, să te dezvolți mai mult în plan spiritual întâlnind acum ghizi, mentori care te vor ajuta să depășești cu bine perioada de confuzie. Tot acum ai ocazia să renunți la anumite obiceiuri nu prea sănătoase (alcool, fumat etc). Este timpul să lămurești anumite greșeli din trecut, poți întra în posesia unor informații secrete care vor lămuri anumite probleme relaționale. Este momentul să renunți la un colectiv de muncă, un mediu viciat sau descoperi cine îți „purta sâmbetele” la locul de muncă fiind timpul să faci curățenie, să renunți definitiv la relația cu anumite persoane. Atenție și la problemele de sănătate care pot recidiva.
 
 
 
 
 
 
 
Balanță     
        Este momentul în care ai ocazia să faci un bilanț serios în relația cu prietenii. A venit momentul să înveți valoarea muncii în echipă, în grupul din care faci parte, ce anume ai de învățat de la ceilalți și la ce trebuie să renunți pentru a reuși să îți duci la îndeplinire un ideal. Este o perioadă bună pentru creativitate având șansa să dezvolți un hobby sau să culegi roadele venite ca urmare a muncii și dedicării tale. Este timpul să lași deoparte orgolii, atașamente, obsesii și să te implici în relații care chiar îți aduc sentimentul de împlinire. Pleacă acum din viața ta cine trebuie să plece!
 
 
 
 
 
 
 
Scorpion
      Urmează o săptămână în care pot apărea oportunități de schimbare în carieră. Poți încheia acum cu succes un proiect la locul de muncă reușind astfel să obții o funcție de răspundere. Este important să găsești un echilibru între viața de familie și carieră întrucât există riscul să acorzi prea multă importanță obligațiilor de serviciu și să ajungi astfel la tot felul de neplăceri în relația cu cei de acasă. Pot apărea tot felul de semnale venite dinspre un superior, avertismente care nu fac decât să te pună în temă cu ce anume ai de schimbat, la ce trebuie să renunți sau ce trebuie să accepți pentru a progresa mai mult în plan profesional. Primești răspunsuri interesante ce vizează viața profesională!
 
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
     Avem de-a face cu o perioadă foarte intensă, în ceea ce privește studiile superioare, relația cu străinătatea sau schimbări pe care vrei să le faci și vizează studiile universitare, religia, probleme de natură juridică. Primești vești importante legate de eventuale probleme cu autoritatea, legea, un proces care a tot fost amânat. Este posibil să emigrezi sau vrei să faci o călătorie în străinătate. Tot acum te poți aștepta la o întâlnire sentimentală cu o persoană aflată în străinătate sau de altă naționalitate. Este o perioadă de expansiune pentru tine, în plan spiritual, având ocazia să întâlnești ghizi, mentori ce te vor ajuta să îți găsești direcția, sensul vieții.
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
        În săptămâna analizată aici vei discuta foarte mult despre bani veniți, fie din moșteniri, fie dintr-o asociere benefică, de la parteenrul de viață sau din împrumuturi. Cert este că urmează o perioadă tensionată în care, fie pierzi, fie câștigi mai mulți bani sau poate fi vorba despre luarea unor decizii importante legate de o moștenire. Cert este că treci prin transformări profunde fiind atras acum mai mult de esoterism încercând astfel să găsești răspunsuri importante despre viața personală. Este posibil să intri în posesia unor secrete ce vizează relația intimă, fidelitatea. Te poți aștepta și la o întânire de natură karmică cu o persoană de sex opus care va juca un rol important în viața ta.
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător
       În săptămâna în discuție aici există riscul să pui capăt unei relații de mariaj sau pot aparărea schimbări importante ce vizează o afacere, o relație de parteneriat importantă. Eclipsa de Lună din data de 31 ianaurie îți poate aduce șansa de a vedea ce anume ai de schimbat în atitudinea față de partenerul de viață pentru a salva relația în care ești implicat. Nu este exclus ca acum să întâlnești persoana despre care simți că face parte din destinul tău și alături de care dorești să întemeiezi o familie. Poți afla vești legate de un proces fiind momentul adevărurilor dure dar fiind menite să facă lumină în relația cu ceilalți.
 
 
 
 
 
 
 
Pești
       Va trebui să fii mult mai atent, în ceea ce privește eventuale probleme care țin de sănătate. Pot apărea răsturnări de situație în ceea ce privește relația cu colegii de muncă, ești obligat să îți schimbi programul de muncă, îți asumi noi responsabilități sau trebuie faci față unui program mult mai încărcat. Cert este că nu prea ești mulțumit în privința profesiei gândindu-te foarte serios să cauți un alt job, mult mai avantajos pentru tine. Te poți aștepta și la implicarea într-o relație sentimentală cu un coleg de muncă. Tot acum ai ocazia să intri în posesia unor secrete sau poți purta discuții de taină cu persoane în care ai încredere. Atenție însă ce și cui anume împărtășești gândurile și trăirile tale.