Săptămâna 15 – 21 ianuarie 2018

Berbec   
       Ești foarte conștient că, pentru a clădi ceva de durată, este nevoie de multă muncă, dedicare, energie fizică și mentală concentrată către un scop clar. Nu este exclus nici să te confrunți cu unele pierderi, răzgândiri, dorința de a renunța la anumite strategii sau colaborări. Este o perioadă de concentrare intensă pe zona carierei. Te poți aștepta la unele reacții neașteptate venite din partea unui superior. Spre sfârșitul acestei săptămâni îți prinde bine starea de solitudine, de introspecție sau poți face drumuri prin locuri în care simți că te pot încărca energetic, la nivel sufletesc. Acordă atenție la eventualele mesaje venite prin intermediul viselor. Ascultă-ți intuiția, înainte de a lua orice decizie importantă.
 
 
 
 
 
 
 
Taur
        Ai sentimentul că este timpul potrivit pentru a da startul unei schimbări importante în viața ta vizând, în primul rând, studiile și relația cu persoane aflate la distanță, eventual în altă țară. Ești pusă în postura de a da, nu numai sfaturi și de ajuca rolul de ghid dar și de a primi îndrumare, de a fi însoțit pe un nou drum care vizează, în mod deosebit, domeniul spiritual. Este și o perioadă de pierderi, renunțări, de revizuire a propriei atitudini, în cadrul relației de mariaj sau în cea de afaceri dar este și un timp al relansării într-un nou domeniu, unul pe care l-ai neglijat, de ceva timp. La sfârșitul acestei săptămâni putem să vorbim despre discuții, întâlniri cu prietenii. Este o perioadă de revelații, un nou start în privința relației pe care o ai cu cei din jur.
 
 
 
 
 
Gemeni
      Este posibil să te confrunți cu starea de confuzie, atunci când vine vorba despre relațiile intime. Îți sunt date peste cap anumite idei, strategii fiind nevoit să reconfigurezi un proiect care vizează relația în doi. Ai sentimentul că nu te poți baza prea mult pe rațiune neștiind ce direcție să alegi. Este o perioadă favorabilă pentru câștiguri, primirea de cadouri, susținere financiară venită din partea partenerului de viață. Nu este exclus nici să comunici mai mult pe tema unei moșteniri sau a unui credit bancar. La sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să îți faci planuri pe termen îndelungat și care vizează cariera. Ești susținut de astre pentru a obține recunoașterea valorii tale, în plan profesional.
 
 

 
 
 
 
Rac
     Putem să vorbim despre o perioadă destul de agitată, în ceea ce privește relația de cuplu sau parteneriatele de afaceri. Investești mult efort fizic și mental fiind momentul în care te dedici, trup și suflet, unei relații sentimentale. Ca în oricare situație în care ai și așteptări, poți avea parte și de pierderi, dezamăgiri fiind gata să lași definitiv în urmă o relație de lungă durată pentru a face loc alteia, mult mai promițătoare. În această săptămână ai sentimentul că trebuie să lași ceva important în urmă, vrei să închei un capitol care ți-a adus destul de multe probleme, în plan relațional. La sfârșitul acestei perioade poți primi vești de departe, iei legătura cu o persoană, o iubire din trecut, cineva care a jucat, cândva, un rol important în viața ta. Nu este exclus nici să pleci la drum lung și astfel să întâlnești iubirea la care visezi.
 
 
 
 
 
 
 
Leu
        Îți dedici o mare parte din timp și multă energie pentru rezolvarea sarcinilor de serviciu punând conștiinciozitatea la loc de cinste. Ai ocazia să țintești foarte sus, să urmezi pas cu pas anumite etape, obiective care te vor propulsa pe o treaptă superioară. Studiezi mult, muncești și peste program, ești de un real folos pentru colegi. Ceea ce clădești acum, startul pe care îl iei în această perioadă va avea impact pe termen foarte lung. Te poți aștepta și la unele evenimente neprevăzute, venite dinspre persoane aflate în străinătate. Reușești să te mobilizezi foarte rapid fiind inspirat. La sfârșitul acestei săptămâni te poți bucura de câștiguri financiare, fie că este vorba despre o investiție făcută în trecut, fie dintr-o moștenire sau câștigarea unui proces.


 
 
 
 

 
Fecioară   
         Putem vorbi despre o perioadă agitată, dinamică, în plan amoros dar și în relația cu propriul copil. Nu este exclus nici să apară unele surprize neplăcute care țin de relația cu persoana iubită. Cert este că nu te poți baza acum pe promisiuni. Te confrunți cu o stare de neîncredere, confuzie, nu prea știi ce alegeri să faci. Nu este simplu dar nici imposibil să rezolvi situația cu care te confrunți. Așteaptă măcar câteva zile, până te vei lămuri ce anume vrei, de fapt. La sfârșitul acestei săptămâni reușești să ajungi la un oarecare echilibru în relația de cuplu sau în cadrul parteneriatelor de afaceri. Ajungi în punctul în care empatizezi mult mai ușor, înțelegi dorințele și așteptările celui de lângă tine.  
 
 
 
 
 
 
Balanță
        Ești foarte concentrat pe relația cu familia, schimbările care țin de casă, domiciliu, pui acum la cale o renovare, o vânzare-cumpărare de proprietăți. Este o perioadă pe care o trăiești cu intensitate, la nivel emoțional. Este recomandat să conștientizezi că numai de tine depinde starea de fericire, de împlinire, modul în care percepi viața, relația cu cei din jur. Este nevoie de o analiză sinceră, directă pentru a vedea ce anume vrei, de fapt, de la viață, dacă merită să faci schimbări importante, legate de casă, familie. Porți discuții, analizezi situațiile apărute în profunzime dar, oricât ai vrea ca totul să se desfășoare așa cum ți-ai propus, parcă tot mai rămâne ceva de corectat, de revizuit.
 
 
 
 
 
 
Scorpion
    În perioada supusă analizei aici vei pune un foarte mare accent pe planul intelectual dar și pe cel relațional. Va trebui să dai dovadă de mai multă flexibilitate, mobilitate și înțelegere în relația pe care o ai cu rudele apropiate. Este timpul potrivit pentru a citi, a studia mai mult, ba chiar te poți concentra pe explorarea unui nou domeniu. Nu este exclus să te înscrii la un (nou) curs de perfecționare care te va ajuta, pe termen îndelungat. La sfârșitul acestei săptămâni ai toate șansele să petreci momente magice, alături de o persoană care simți că te completează, din punct de vedere fizic și emoțional.
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
    Ai forța necesară pentru a răzbate printre problemele de zi cu zi. Totul este să nu te victimizezi fiind important să privești cu mai multă încredere în viitor. Ai ocazia să pui în practică un (nou) proiect, nu vis mai vechi, fără a mai ține cont de reacția adversarilor, a celor care te invidiază. Este șansa ta de a da startul unor proiecte secrete, la care ai muncit cu dedicare. Evită cheltuielile inutile, numai pentru a-ți satisface anumite pofte, este important să reziști tentației de a „arunca cu banii” pe obiecte care nu îți sunt, neapărat, de folos. Este o perioadă în care ai ocazia să valorifici anumite abilități, talente pe care le ai bucurându-te de câștiguri financiare venite prin muncă proprie. Este posibil să te gândești serios la o investiție pe termen lung.
 
 
 
 
 

 
Capricorn
      Chiar dacă te simți destul de obosit pentru că ai acumulat tot felul de poveri fiind nevoit să le păstrezi în suflet, din teama că nu vei fi înțeles și doar judecat de către cei din jur. Este timpul să te eliberezi, să îți tragi sufletul, să te odihnești puțin. Duci cu tine tot felul de regrete, traume, dezamăgiri, suferințe sau atașamente. Este necesar să eliberezi de toate! Învață să te debarasezi de trecut și să trăiești viața cu bucurie în suflet. Parcă îți este teamă să râzi că cine știe ce necazuri se mai întâmplă mâine. Este recomandat să renunți la pesimism și să îți iei un nou avânt. Mergi la plimbare cu prietenii, joacă-te mai mult cu copiii, cântă și dansează, schimbă-ți lookul. Sunt atât de multe moduri în care poți descoperi frumusețea vieții!
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător             
      Ai fost vesel, bine dispus și parcă ceilalți nu prea au apreciat acest lucru. Acum preferi să adopți o atitudine mai rezervată meditând mai mult la ce anume ai de făcut, de schimbat în viața ta. Este destul de multă zbatere în sufletul tău având sentimentul că nimeni nu trebuie să observe problemele cu care te confrunți. Preferi să păstrezi toată această suferință pentru tine. Este timpul să te detașezi, să nu te mai lamentezi privind doar la pierderile din viața ta. Ai ocazia unui nou început, în plan profesional, poți primi unele recompense financiare. Este necesar să îți analizezi propriul comportament, modul de a gândi fiind momentul să te eliberezi de balastul emoțional acumulat. Acordă o mai mare atenție la eventualele probleme de sănătate.
 
 
 
 
 
Pești
    Putem să vorbim despre o perioadă trăită cu intensitate, în zona relațiilor de prietenie sau în cadrul relației pe care o ai cu un grup, o asociație din care faci parte. Este posibil să ai alături de tine persoane care au un comportament nu tocmai echilibrat. Te poți aștepta la primirea de promisiuni care nu vor fi respectate dar și la unele trădări, dezamăgiri venite din partea prietenilor. Ai grijă la modul în care cheltuiești banii cu amicii tăi sau investițiile pe care le faci în petreceri extravagante. Evită să dai bani cu împrumut! Este timpul să faci o curățenie temeinică în cercul de prieteni. Ai acum ocazia să faci o schimbare importantă și care vizează grupul din care faci parte.