Săptămâna 1 – 7 ianuarie 2018

Berbec        
     La începutul acestei săptămâni ești mult mai preocupat de casă, familie, obligațiile care țin de gospodărie. Cu toate acestea, ai timp și pentru a face anumite drumuri, vizite, petreci alături de copii și propria familie. Spre sfârșitul acestei perioade ai sentimentul că timpul zboară și chiar trebuie să pui la punct strategii importante care vizeaă o societate pe acțiuni, o firmă cu sediul peste hotare sau cu capital străin.


 
 
 
 
 
 
 
Taur                         
       Chiar dacă este începutul anului și al săptămânii sufletul tău este la studiu, la modul în care ai putea să profiți de timpul liber pentru a acumula mai multe informații, din domenii diferite. Este posibil să fii mult mai atras de ocultism, poți să dai startul acum unui hobby care îți va aduce și beneficii financiare. Nu vei duce lipsă de creativitate, ai idei și imaginație reușind să accesezi informațiile cu ușurință, pătrunzi în profunzimea lucrurilor, spre sfârșitul acestei perioade.
 
 
 
 
 
 
 
 
Gemeni      
      Începutul acestei perioade este favorabil, în ceea ce privește primirea de cadouri, atenții. Nu vei duce lipsă de voie bună, poți să primești acum unele mesaje neașteptate, venite din partea persoanelor dragi. Este o perioadă favorabilă pentru demararea unor colaborări, parteneriate, călătorii făcute alături de partenerul de viață. Tot acum este favorizată obținerea de împrumuturi sau achitatrea unui credit. La sfârșitul acestei săptămâni ești mai preocupat de casă, proprietate astfel că vei purta discuții intense despre o eventuală moștenire sau despre niște acte, documente care vizează casa.
 
 
 
 
 
 
Rac    
         Ești în plină formă, chiar dacă ai sentimentul că, uneori, dai înapoi „ca racul”. Totul depinde de prespectiva din care privești lucrurile! Este bine să nu te lași agitat, ci să adopți o atitudine oarecum detașată, atunci când ai de-a face cu unele neplăceri în cadrul unei afaceri sau în relația de mariaj. Ești nemulțumit că va trebui să faci anumite cheltuieli care țin de un proces, partaj. Va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când scoți bani din portofel, mai ales după data de 4 ianuarie. La sfârșitul perioadei analizate ai ocazia să faci o călătorie, alături de partenerul de viață sau un fost partener.  
 
 
 
 
 
 
Leu   
          Începutul de an te găsește oarecum obosit dar și cu sentimentul profund de împlinire. Este o perioadă de introspecție, de cercetare a propriului suflet încercând să te înarmezi cu multă răbdare și energie pentru a putea să faci față cu bine la schimbările care se conturează, în zona carierei. La sfârșitul acestei săptămâni ești preocupat de modul în care ai putea să aduni mai mulți bani în contul personal. Ai ocazia să-ți valorifici abilitățile și talentele de care dispui.
 
 
 
 
 
 
 
 
Fecioară       
       Putem să vorbim despre un început de săptămână în care ai ocazia să porți discuții interesante și intense cu prietenii, fie că este vorba despre bani, fie despre casă sau schimbările din viața personală pe care vrei să le faci. Pe la mijlocul acestei perioade îți prinde bine starea de solitudine pentru a lămuri unele aspecte care țin de o relație sentimentală sau în relația cu propriul copil. La sfârșitul săptămânii te simți bine în propria piele alegând să faci ceea ce vrea sufletul tău, să privești viața cu mai multă seninătate.
 
 
 
 
 
 
 
Balanță     
        Ai acum ocazia să primești susținere venită din partea unui prieten pentru a duce la bun sfârșit un vis frumos, legat de casă, gospodărie, o renovare masivă. Nu vei duce lipsă de bani având capacitatea de a atrage mai multe finanțe la bugetul familiei. Va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre cheltuielile pe care le faci cu prietenii sau cu ocazia unor petreceri. La sfârșitul acestei săptămâni preferi să te retragi „departe de lumea dezlănțuită” fiind timpul pentru odihnă, te pregătești să dai startul unui an care îți va aduce câștiguri consistente, dacă vei reuși să folosești oportunitățile de progres.  
 
 
 
 
 
 
 
Scorpion
      Ești plin de energie și într-o continuă agitație, mereu în mișcare. Este posibil să te afli deja la drum lung, la începutul acestui an sau poți lua decizia de a pleca într-o excursie de câteva zile. Va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre relația cu un superior, pe la mijlocul perioadei în discuție. Spre sfârșitul acestei săptămâni te simți bine, alături de prieteni. Este posibil să vină acum spre tine unele oportunități pentru a obține un job mai bine plătit.
 
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
     Urmează o perioadă favorabilă, în ceea ce privește călătoriile în străinătate sau relația cu persoane de peste hotare. Nu este exclus nici să primești acum o ofertă de muncă în străinătate. Ești preocupat de beneficiile pe care le poți obține de pe urma lansării unor proiecte, inițiative demarate în toamna lui 2017 și care îți pot aduce acum câștiguri financiare, popularitate, creșterea prestigiului personal. La sfârșitul perioadei analizate poți avea discuții interesante cu un șef, despre carieră.
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
        Putem să spunem cu certitudine că urmează o perioadă în care ești plin de ambiție și hotărârea de a merge pe o cale aleasă cu grijă de tine. Pe la mijlocul acestei săptămâni te poți aștepta la primirea de sancțiuni, amenzi. Spre finalul perioadei ai șansa de a pleca într-o excursie și astfel să ajungi în locuri unde nu ai mai fost de mult timp dar care reușeșsc să te încarce energetic. Este posibil ca, la sfârșitul perioadei în analiză aici, unele planuri, idei să îți fie date peste cap de către partenerul de viață.   
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător
       Începi această săptămână acordând mai multă atenție la sănătatea proprie. Este posibil să nu te simți în cea mai bună formă acum, mai ales după perioada de sărbători fiind posibil să fii întrecut măsura, în privința consumului de dulciuri și grăsimi. Pe la mijlocul acestei săptămâni vei acorda mai multă atenție la relația de cuplu. Dacă nu ești implicat într-o relație de mariaj atunci este o perioadă favorabilă pentru a da startul unei relații de dragoste pe care preferi să o păstrezi secretă. La sfârșitul săptămânii analizate nu este exclus să faci o escapadă departe de casă, alături de persoana iubită.
 
 
 
 
 
 
 
Pești
        La începutul perioadei ești cu gândul și sufletul la persoana iubită. Ceva parcă nu se derulează chiar așa cum ți-ai propus. Vei avea însă ocazia să cunoști pe cineva, să dai startul unei prietenii cu o persoană de sex opus, de care te simți foarte atras. La sfârșitul acestei săptămâni te poți bucura de favoruri venite din partea unui superior sau ai șansa de a obține o avansare profesională. Sunt favorizate acum parteneriatele, demararea unei afaceri personale.