Luna noiembrie 2017, Taur

Noiembrie 2017, Taur
002 Taur        Este o lună în care accentul va fi pus pe relația cu ceilalți fiind mult mai preocupat de planul social. Ai acum ocazia să dezvolți relațiile de parteneriat, de colaborare, care se bazează pe sinceritate, onestitate, apreciere reciprocă și respectarea unicității fiecăruia. Echilibrul va depinde de propria abilitate de a atrage atenția și chiar admirația celor din jur. Te remarci prin diplomație și sociabilitate reușind să creezi o atmosferă caldă și confortabilă, căutând frumosul și bunul gust în cadrul relațiilor tale. După data de 22 noiembrie ai ocazia să descoperi că poți construi, prin transformări continue și o înțelegere profundă a vieții. Pornești acum către o direcție îndrăzneață, fără să stai prea mult pe gânduri. Beneficiezi de o forță care te împinge înainte fiind una pozitivă și benefică pentru realizarea scopurilor tale. Deviza perioadei în analiză, pentru tine, este: „Secretul vieții este echilibrul iar absența acestuia înseamnă distrugerea vieții.” Inayat Khan
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Putem să vorbim despre o perioadă deosebit de favorabilă, în plan relațional, deci și în cadrul relației de mariaj. Este o lună de realizări, romantism, pasiune și noroc. Pot avea loc acum schimburi de idei, comunici mult mai deschis și eficient în cadrul relației. Ai ocazia acum să dai startul unei acțiuni de anvergură, alături de partenerul de viață. Va trebui să dai dovadă de mai multă încredere și să pui comunicarea pe primul plan având astfel ocazia să primești susținere din partea partenerului de viață, în momentele neplăcute. Putem vorbi și despre stimulare intelectuală, în cadrul relației de cuplu. Este o perioadă de iubire, de liniște și frumusețe iar acestea îți vor face viața mai ușoară. Dacă încă nu ești implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai acum șansa de a face un pas important, trecând de la o relație de prietenie la una de dragoste profundă. Este posibil chiar să te gândești foarte serios la întemeierea unei familii, la oficializarea unei relații de iubire. În preajma datei de 16 noiembrie putem vorbi despre apariția unor evenimente neplăcute și care vizează relația de cuplu, împlinirea unui ideal, concretizarea unui proiect comun.  
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Urmează o lună în care te vei simți destul de aglomerat, atunci când vine vorba despre serviciu și relațiile de colaborare din planul profesional. Oricât de multe sarcini de lucru ai avea de îndeplinit, pentru că muncești cu conștiinciozitate, le vei duce la îndeplinire cu bine pe toate. Îți asumi responsabilități sporite în cadrul unui proiect sau al unui parteneriat. Este momentul în care ar fi bine să „turezi motoarele” la maxim și să demarezi acțiuni curajoase care să te propulseze pe o nouă treaptă profesională, superioară. Va trebui să dai dovadă de prudență, în relația cu colegii de serviciu sau vis-a-vis de un proiect în care sunt implicați bani mulți, în preajma datei de 4 noiembrie. După data de 13 noiembrie poți găsi soluții ingenioase, concretizezi  idei ambițioase în cadrul unei afaceri sau a unui parteneriat iar toate acestea ar trebui să îți aducă recunoașterea publică dar și succesul în plan financiar. În preajma datei de 19 noiembrie lucrurile au tendința să scape de sub control, dacă vorbim despre relația cu colegii de lucru. Ești predispus la accidente de muncă, confruntări în cadrul colectivului de muncă, schimbări din funcție neașteptate, mai ales spre sfârșitul perioadei analizate.
 
SanatateSănătate
        Este o lună în care va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în privința organismului propriu. Este posibil să ai probleme de tipul infecțiilor renale sau probleme cu vezica urinară, în preajma datei de 4 noiembrie. Este recomandat să eviți excesele de orice fel, în preajma datei de 19 noiembrie. Spre sfârșitul acestei luni va trebui să fii mult mai echilibrat și răbdător pentru că ești predispus la acidente, răniri, lovituri.