Luna noiembrie 2017, Rac

Noiembrie 2017, Rac
004 Rac            Luna aceasta este destul de solicitantă, în ceea ce privește familia, gospodăria proprie, relația cu rudele apropiate, te preocupă mai mult problemele care țin de alimentație dar și viața privată. Chiar dacă vei avea parte și de nemulțumiri, de răscoliri ale unor amintiri, în prima parte a acestei luni, vei reuși să găsești resursele necesare pentru a te ridica deasupra încercărilor, de orice fel. Dacă ai tot amânat anumite treburi gospodărești ai acum ocazia să le finalizezi beneficiind de inspirație și de susținere din partea familiei. Din data de 22 noiembrie îți vei concentra atenția și energia mai mult în zona relațiilor sentimentale precum și în relația cu propriul copil. Ai posibilitatea de a-ți exprima viziunea asupra vieții prin intermediul creativității. Nu vei rata oportunitatea de a evada din cotidian, de a relaționa mai frecvent cu cei din jur. Deviza ta, în această lună, este: „Învață cum să fii fericit cu ceea ce ai, în timp ce urmărești ceea ce îți dorești.” Jim Roth    
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Este o perioadă în care vei cuceri cu mai multă ușurință atenția sexului opus, prin starea de încredere și optimism. Este o lună favorabilă pentru întâlnirile romantice și implicarea, trup și suflet, într-o relație de dragoste. În timpul liber ești preocupat să socializezi mai mult, să legi noi relații de prietenie și astfel să faci loc, în viața și sufletul tău, unei persoane care merită afecțiunea și dragostea ta. Putem vorbi despre o perioadă bună pentru a concepe un cpoil. Ai ocazia să trăiești cu intensitate o idilă romantică, să descoperi trăiri noi, senzații pe care, poate, nu le-ai mai experimentat, până acum. Este posibil să ai tot felul de trăiri ciudate, să treci de la agonie la extaz venindu-ți foarte greu să faci față la acest asalt sentimental.  Putem să vorbim și despre posibilitatea luării unei decizii bruște privind întemeierea unei familii, dorința de a te implica într-o relație de mariaj. Sunt aduse acum la suprafață unele dorințe contradictorii, greu de ținut în frâu dar care te vor ajuta să te ridici deasupra vicisitudinilor vieții. Relația de cuplu poate să treacă prin transformări intense și chiar nu mai ai chef să îți bați capul pentru a înțelege de ce, uneori, lucrurile evoluează într-o anumită direcție. Este timpul să înțelegi, să conștientizezi că Universul face alegerile potrivite pentru tine. Nu te grăbi să tragi concluzii, atunci când vine vorba despre mariaj. În ultimii nouă ani ai crescut, te-ai maturizat, ai trecut prin tot felul de pierderi și reconstrucții, vis-a-vis de relația de cuplu. Acum știi exact ce anume ai de făcut pentru a putea să te bucuri de viață, alături de partenerul tău.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Este o lună în care informațiile, studiile, perfecționarea și călătoriile în interes de serviciu vor juca rolul principal. Ai avut ocazia ca, până acum, să construiești anumite strategii care țin de serviciu, carieră dar acum este momentul să treci la treabă și să folosești în avantaj personal efortul susținut pe care l-ai depus la locul de muncă. Te bucuri de o bună colaborare cu șefii și colegii dând dovadă de bun simț și capacitate de organizare. Folosești cu succes creativitatea, ideile originale în activitățile profesionale. Publicitatea joacă nu rol destul de important pentru a te face văzut și apreciat iar aceasta îți va aduce succesul la locul de muncă. Ai șansa de a semna un contract de colaborare foarte avantajos, în preajma datei de 5 noiembrie. Este o lună în care te poți bucura de câștiguri care vin din zona imobiliară, a educației și/sau a divertismentului. Va trebui să dai dovadă de mai mult calm, înțelegere și bunăvoință în relația cu colegii de lucru, la sfârșitul perioadei analizate.
 
SanatateSănătate
        În această perioadă te bucuri de susținerea astrelor pentru a putea să te recuperezi după o problemă de sănătate, o operație, o suferință sau o problemă de natură emoțională. Ești mult mai optimist iar aceasta nu va lăsa oboseala sau oricare alte probleme să te epuizeze energetic. Este o lună favorabilă practicării sportului, a excursiilor în natură sau a călătoriilor.