Luna noiembrie 2017, Leu

Noiembrie 2017, Leu
005 Leu           Putem să vorbim despre o lună în care te vei remarca prin curiozitate intelectuală și o mai mare nevoie de a comunica. Ai ocazia să înveți ceva nou, să urmezi niște cursuri, să te perfecționezi fiind mult mai dornic să înveți ceva nou, să inițiezi noi relații de colaborare care au ca subiect principal schimbul de informații. Ai gusturi rafinate, la nivel intelectual. Călătorești mai mult, ai putere de convingere și entuziasm în exprimare. După data de 22 noiembrie te dedici mai mult vieții de familie, casei, viața privată este pe primul plan. Te gândești foarte serios să faci unele achiziții importante legate de casă, proprietate. Este posibil să vinzi sau să cumperi o proprietate, să găsești un bun imobiliar la un preț foarte avantajos. Ai o mare nevoie de securitate în mediul tău familial. Deviza acestei luni, pentru zodia ta, este: „Într-o lume a amăgirii universale, a spune adevărul este un act de curaj.” George Orwell
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       În perioada analizată aici stai destul de bine la capitolul comunicare în relația cu sexul opus, îndeosebi după data de 5 noiembrie. Este timpul să te bucuri de beneficiile pe care le ai din zona familiei profitând din plin de armonia și dedicarea venite din partea celor dragi. Dragostea o vei găsi în cadrul familiei! Acolo este ceea ce îți înnobilează sufletul, acolo vei trăi starea de pace și înțelegere. Pui la cale, alături de partenerul de viață, construirea unui (nou) edificiu, poți pune acum bazele unei locuințe sau poți face schimbări importante de decor prin casă, eventual vei achiziționa un obiect pe care îl dorești de ceva timp. Este o lună în care concretizezi iubirea în zona casei și a familiei. Din data de 22 noiembrie strălucești în relația cu sexul opus lăsându-te invadat de pasiune, de căldura și emoțiile unei iubiri trăite cu intensitate. Va trebui să fii mult mai prudent, în preajma datei de 28 noiembrie, la modul în care comunici cu persoana iubită. În luna noiembrie pui pe primul plan comunicarea și admirația față de partenerul de viață având ocazia să te bucuri de mai multă dragoste, pasiune și afecțiune. Reușești să îmbini armonios utilul cu plăcutul, te împarți echilibrat între viața de familie și obligațiile de serviciu.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Este o lună în care muncești mult și susținut dând dovadă de o bună organizare și de seriozitate. Este posibil să aștepți acum un răspuns important și ferm, un verdict, ceva care să pună capăt unei stări de nesiguranță, în plan profesional. Te simți blocat într-o situație de ceva timp. Ai acum șansa de a primi informațiile necesare și care te vor ajuta să urci o treaptă importantă în carieră. Creativitatea și intuiția vor juca roluri importante în privința muncii pe care o desfășori. Este timpul să pregătești terenul pentru schimbările care vor urma. Te afli încă în faza de acumulare, ești la nivelul construcției unei fundații profesionale. Ceea ce dezvolți acum va avea efecte pe termen îndelungat. Ai capacitatea de a relaționa echilibrat cu șefii și colegii de lucru. Reușești să deblochezi situații greu de pus în mișcare (chiar și fizic, mașini, calculatoare, utilaje, etc.) găsind relativ ușor soluții salvatoare dintre cele mai ingenioase. Știi cum să te faci plăcut, respectat în mediul în care îți desfășori activitatea. Planul financiar este unul legat de călătorii, comerț, publicitate, investiții imobiliare. Te bucuri de susținere financiară venită din partea familiei.
 
SanatateSănătate
        Putem să vorbim despre o perioadă benefică, din punct de vedere al sănătății. Este totuși recomandat să eviți impulsivitatea, nerăbdarea care te-ar putea conduce la accidentări ușoare, lovituri, în preajma datei de 19 noiembrie. Ești predispus la infecții, viroze, probleme renale sau legate de tensiunea arterială, dureri de cap.