Luna noiembrie 2017, Gemeni

Noiembrie 2017, Gemeni
003 Gemeni        În această lună se pare că urmează o perioadă de creativitate intensă, o mai mare nevoie de a te exprima prin intermediul scrisului, artei, a unui hobby sau chiar prin ceea ce iubești, prin grija și educația dăruite propriului copil. Distracțiile, plăcerile și relațiile sentimentale vor juca un rol important acum. Prin încredere și optimism reușești să ajuți pe cei din jur și, implicit, te ajuți pe tine. Poți avea succes acum la jocurile de noroc sau alt gen de speculații financiare. Teatrul și activitățile sportive sunt niște domenii cărora le acorzi atenție în această perioadă. După data de 22 noiembrie te poți bucura de recunoaștere și respect venite din partea superiorilor. Ești conștiincios, amabil, dedicat activităților de la locul de muncă. Dai dovadă de interes pentru tot ceea ce înseamnă relația cu colegii de lucru, igienă, alimentație, sănătate, terapii alternative. Deviza perioadei, pentru tine, este: „Mergi în viață cu o licărire în ochi, cu un zâmbet pe față și cu un scop măreț în inimă.” William Jones
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
          În perioada supusă analizei aici pui pe primul plan comunicarea, schimbul de informații în cadrul relației de cuplu. Chiar dacă ai avut parte de tot felul de restricții, limitări, obstacole în cadrul relației (în ultimii doi ani) ei bine, încet dar sigur simți o stare de eliberare, ai capacitatea de a te exprima mult mai direct și mai sincer în cadrul relației de mariaj. Niciodată nu este prea târziu să te redescoperi prin intermediul partenerului de viață, prin ceea ce împărtășiți împreună. Din data de 22 noiembrie lucrurile încep să capete chiar mai mult contur, claritate putând avea parte de o relație deosebită, admirată, în plan social. Preocuparea față de propriul partener capătă acum conotații mult mai profunde. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai acum șansa de a găsi dragostea printre colegii din colectivul de lucru. Atenție la avertismentul care vine în preajma datei de 4 dar și 19 noiembrie, atunci când te poți aștepta la un comportament impulsiv, la ruperea unei relații de dragoste, la gelozie și posesivitate care îți pot răsturna sistemul de valori și principii morale. În preajma datei de 25 a lunii analizate aici ai șansa de a da startul unei (noi) relații, o idilă romantică reușind să îți exprimi cu mai multă ușurință sentimentele, dorințele.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Putem să vorbim despre o perioadă în care este recomandat să te bucuri de susținerea astrelor în ceea ce privește (re)lansarea, promovarea proprie, publicitatea, oportunitățile de progres în plan profesional. Relația cu colegii de serviciu se desfășoară în armonie iar aceasta va favoriza proiectele de muncă în echipă. Știi cum să ajuți colegii, în momentele cheie. Ai multe idei pe care vrei să le concretizezi astfel că vei putea primi la timp ajutorul de care ai nevoie. Ești preocupat, trup și suflet, pentru a îndeplini cu succes sarcinile de lucru. Te concentrezi acum asupra listei de obligații amânate din lipsă de timp sau de resurse. Ai acum șansa de a pune bazele unei colaborări fructuoase, de a găsi un (nou) job care te va propulsa pe o nouă treaptă, superioară, în carieră. Putem să vorbim și despre schimbări neașteptate, pot fi aduse la suprafață lucruri de care nu erai conștient, în relația cu colegii de serviciu. Este adus la suprafață acum adevăratul potențial, capacitățile tale creatoare, profesionale. Nu îți fie teamă să țintești cât mai sus, să îți asumi noi responsabilități în carieră. Planul financiar este destul de bine aspectat, mai ales dacă ești implicat într-o afacere. Este posibil să vorbim și despre o mărire de salariu, prime, cadouri în bani.
 
SanatateSănătate
        Stai destul de bine la capitolul energie, capacitate de refacere. Putem să vorbim despre șansa de a găsi remediul pentru o problemă de sănătate mai veche sau vei apela cu mai multă deschidere la terapiile alternative. Va trebui să dai dovadă de prudență, în preajma datei de 19 noiembrie, atunci când ești predispus la infecții, răniri, accidentări.