Luna noiembrie 2017, Fecioară

Noiembrie 2017, Fecioară
006 Fecioara        Încă de la începutul acestei luni ești dedicat noilor posibilități de face mai mulți bani, de a-ți valorifica resursele de care dispui. Ai capacitatea de a recunoaște și valorifica creativitatea, în sensul acumulării în plan material, financiar. Una dintre resursele tale importante rezidă în relațiile pe care le cultivi cu foarte multă grijă punând un preț deosebit pe calitatea și armonia acestora. Ești foarte ambițios, capabil să obții ceea ce dorești. Îți asumi numai riscuri bine calculate, atunci când vorbim despre cheltuieli, mai ales în intervalul 6 – 17 noiembrie. După data de 22 noiembrie te exprimi în mod direct, autentic, prin vorbire și/sau scris. Dezvolți acum relațiile cu rudele apropiate sau cu vecinii, călătorești, studiezi mai mult, acumulezi informații, participi la cursuri, seminarii unde au loc schimburi de idei valoroase. Dai dovadă de deschidere, onestitate și generoziate în relația cu ceilalți. Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „Mulți trăiesc viața, puțini o pricep.” Goethe
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Putem să vorbim despre o perioadă favorabilă în cadrul relației de cuplu. Multe dintre confuzii, rătăciri s-au mai estompat lăsând loc acum noilor posibilități de progres în relație, prin comunicare, deschidere, stare de încredere și optimism. La mijlocul acestei luni se poate vorbi despre o perioadă favorabilă pentru discuțiile constructive, a relaționării la nivel emoțional, a exprimării celor mai frumoase emoții și sentimente, în cadrul relației de mariaj. Nu sunt excluse mici cheltuieli și un oarecare exces de zel, atunci când vine vorba despre dovezi de iubire. Este o perioadă frumoasă, în care ai ocazia să întîlnești perechea potrivită, mai ales în partea secundă a lunii noiembrie. Te poți implica într-o relație de cuplu cu o persoană de altă naționalitate. În preajma datei de 28 noiembrie va trebui să dai dovadă de flexibilitate în relația cu părinții, familia. Este bine dacă poți evita discuțiile în contradictoriu cu rudele apropiate pentru că nu vei reuși decât să destabilizezi armonia și starea de bună dispoziție din relația de cuplu. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj atunci perioada în care este recomandat să fii „în gardă” este în preajma datei de 29 noiembrie. Atunci este posibil să ai parte de unele neplăceri în relația cu sexul opus.  
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Este o lună favorabilă, din punct de vedere profesional. Te poți bucura de realizări frumoase în cadrul colectivului de lucru. Ai șansa de a participa la tot felul de cursuri, seminarii, faci acum călătorii peste hotare, în interes de serviciu, acumulezi dar și transmiți multe informații. Negocierile, semnarea de (noi) contracte cu firme străine îți vor aduce colaboratori care te vor ajuta să obții succesul social și financiar. Ești apreciat de către superiori având parte de o bună comunicare cu aceștia. Reușești să te concentrezi asupra acelor aspecte care par nesigure, legate de un proiect, o afacere. Atunci când vine vorba despre bani este recomandat să dai dovadă de prudență, mai ales în preajma datelor de 4 și 19 noiembrie. Va trebui să iei decizii bine calculate și să nu acționezi pripit. Evită achizițiile scumpe, până când nu verifici dacă merită efortul, din punct de vedere calitativ. Este posibil să apară unele certuri în relația cu rudele, vis-a-vis de bani, spre sfârșitul acestei luni. Ai șansa de a beneficia de oportunități reale de progres în plan profesional, cât timp nu te abați de la traseu.
 
SanatateSănătate
          Te simți bine, cât timp îți urmezi pas cu pas regimul de viață (auto) impus. De evitat excesele, de orice fel. În partea a doua a perioadei analizate este posibil să fii expus unor pericole, accidentări, infecții, mai ales dacă practici un sport extrem. În preajma datei de 13 noiembrie este recomandat să fii mult mai atent la consumul de medicamente, alcool, tutun precum și la alimentația neadecvată. Ești predispus la indigestii, viroze, o stare generală de disconfort fizic.