Luna noiembrie 2017, Berbec

Noiembrie 2017, Berbec
001 Berbec         În această lună ai ocazia să treci prin transformări intense reușind să ajungi la o înțelegere profundă a fenomenelor vieții. Pui multă pasiune în ceea ce faci acum iar aceasta te va ajuta să finalizezi anumite activități pe care le-ai tot amânat. Este o perioadă în care va trebui să faci față provocărilor care țin de planul relațional. Din data de 22 noiembrie ai o chemare interioară către cunoaștere dar și o dorință de a călători, de a explora noi orizonturi. Relaționezi cu oameni interesanți, de la care ai de învățat lucruri noi, incitante. Primești îndrumări spirituale fiind în contact cu propriile emoții. Este posibil chiar să iei decizia de a urma anumite cursuri de dezvoltare personală. Nu te mulțumești doar cu informații generale preferând să realizezi propriile căutări filozofice sau spirituale. Deviza ta, pentru luna noiembrie, este: „Dacă trecutul te nemulțumește, uită-l pe loc. Alcătuiește-ți o nouă viață în care să crezi.” Paulo Coelho
      
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu
          Putem să vorbim despre o lună destul de provocatoare, la capitolul relație de cuplu. Urmează o perioadă tensionată, îndeosebi în prima parte a lunii noiembrie. Va trebui să dai dovadă de prudență, să îți temperezi comportamentul și să fii ceva mai detașat, atunci când vine vorba despre eventualele probleme din relația de cuplu. Ai ocazia să primești mai multe răspunsuri la întrebările care te frământă: încotro ar trebui să mergi, la ce trebuie să renunți, ce anume este de schimbat în propria atitudine pentru a reuși să păstrezi relația în care ești implicat. Este recomandat să încerci menținerea unui echilibru și să acorzi o mai mare atenție la necesitățile partenerului de viață. Înainte de a avea pretenții de la celălalt este bine să te privești în oglindă și să observi cât anume ești dispus să dăruiești, la ce ești în stare să renunți pentru a te putea face ascultat și respectat. Nu este exclus nici să ai parte de o atitudine agresivă în cadrul relației de mariaj, în preajma datei de 4 noiembrie dar și spre sfârșitul perioadei analizate. Este o lună în care pot fi aduse la suprafață lucruri nespuse, sentimente contradictorii, mai ales în jurul datei de 19 noiembrie. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci vei privi dragostea dintr-o perspectivă mult mai matură. Este timpul să te bucuri de pasiune și atenție venite din partea sexului opus reușind să stabilești o relație de dragoste cu adevărat profundă, îndeosebi în data de 7 noiembrie. Ai șansa de a te dărui, trup și suflet, persoanei iubite.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Urmează o perioadă favorabilă pentru colaborări, în relațiile de afaceri sau pentru obținerea de credite bancare, eventual poți da startul unei afaceri, mai ales după data de 7 noiembrie. Ai acum șansa de a-ți spori veniturile, de a obține beneficii financiare de pe urma unor parteneriate avantajoase. În partea secundă a lunii analizate sunt favorizate călătoriile în interes de serviciu. Cert este că putem vorbi despre o adevărată relansare în plan profesional, transformări profunde, ai capacitatea de a te mobiliza, concentra pe o afacere, un proiect de serviciu. Ai ocazia să rezolvi eventualele crize apărute în carieră prin intuiție și concretizarea ideilor tale originale. Știi cum să îți spui punctul de vedere reușind să cooperezi optim în colectivul de lucru, la modul sincer, deschis. Te poți aștepta și la unele animozități aici, discuții în contradictoriu, confuzii, cu precădere în preajma datei de 4 dar și 19 noiembrie. Planul financiar este destul de bine aspectat fiind vorba despre prime, cadouri în bani, o posibilă moștenire, un partaj făcut în avantajul tău.

SanatateSănătate
       În această lună dai dovadă de optimism, dinamism și vitalitate. Este recomandat să eviți excesele, de orice fel, mai ales în preajma datei de 13 noiembrie.