Luna noiembrie 2017, Balanță

Noiembrie 2017, Balanță
007 Balanta        Este o lună în care te preocupi mai mult de tot ceea ce înseamnă confort, liniște, posesiuni, valori și achiziții, securitatea materială și emoțională. Putem vorbi despre o perioadă în care ai șansa de a câștiga bani relativ ușor. Poți beneficia de o mare doză de noroc dar și ca urmare a efortului de a-i pune pe alții în valoare. După data de 22 noiembrie ești mult mai preocupat să înveți și să acumulezi noi cunoștințe. Dai dovadă de generozitate și creativitate în privința comunicării, în activitățile în care ești implicat. Ești tot mai curios, te bucuri de o mai mare dexteritate în proiectele pe care le demarezi acum. Se poate amplifica relația cu rudele apropiate. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Că ai căzut, nu are nici-o importanță deoarece numai modul în care te ridici contează.” Nelson Mandela
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Relația de cuplu continuă să treacă prin tot felul de transformări fiind nevoie de mult calm din partea ta, diplomația este o altă necesitate a perioadei. Este recomandat să acorzi o atenție specială relației de mariaj, în preajma datei de 19 noiembrie, atunci când este posibil să dorești, cu orice preț, să ți se dea dreptate. Perioada este destul de tensionată iar aceasta ar putea determina chiar ruperea relației, mai ales dacă aceasta este deja slăbită ca urmare a obstacolelor cu care te-ai tot confruntat, încă din primăvara acestui an. Așadar, fie că aceste probleme vor căli relația în care ești implicat, fie vă luați „la revedere” și porniți, fiecare pe calea lui. Este și o perioadă bună pentru discuții constructive, ai șansa de a demara un proiect comun cu partenerul de viață, în preajma datei de 13 noiembrie iar aceasta, dacă se va concretiza, va aduce cu siguranță mai mulți bani în bugetul familiei. O perioadă bună pentru a te implica într-o relație de dragoste, dacă nu ești deja implicat într-una, este în preajma datei de 25 noiembrie. Este posibil să fii luat prin surpindere.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         Este o perioadă în care vei da dovadă de curaj, multă ambiție și dinamism, te vei implica în noi activități profesionale, poți demara noi proiecte pe care să le desfășori în echipă. Beneficiezi de resursele necesare pentru a reuși să îți atingi un scop, un țel important care vizează cariera. Ai șansa de a semna acum un (nou) contract de muncă care îți va aduce beneficii reale, în plan financiar. Se leagă oarecum munca și călătoriile peste hotare, în interes de serviciu. Ar trebui să acorzi o atenție deosebită la relațiile de colaborare cu colegii de lucru și/sau cu partenerii de afaceri în preajma datei de 13 noiembrie. Discuții constructive, concretizarea unor idei sau confirmarea unor acțiuni demarate în trecut le-ai putea avea în preajma datei de 16 noiembrie. Este bine dacă reușești să eviți cheltuielile inutile pentru că ești expus la pierderi, furt dar și necesitatea de a face reparații urgente prin gospodărie, în preajma datei de 19 noiembrie.
 
SanatateSănătate
         Putem să vorbim despre o lună în care te vei strădui să faci față cu bine la solicitările fizice, la stres și agitația cotidiană. Ești predispus la eventuale probleme renale, în preajma datei de 4 noiembrie. Este recomandat să eviți impulsivitatea, starea de agitație, în preajma datei de 19 noiembrie pentru că acum ești predispus la accidente.