Luna mai 2018, Vărsător

Mai 2018, Vărsător
011 Varsator       Famila joacă un rol esențial pentru tine, în această lună. Relația cu părinții capătă conotații speciale reușind să îți reverși cu generozitate afecțiunea către cei dragi. Ai acum ocazia să te redescoperi prin intermediul familiei și al partenerului de viață. Reușești să devii un suport moral real pentru cei apropiați ție. Te gândești să aduci o schimbare importantă în legătură cu casa, domiciliul, poate chiar vei dori să achiziționezi o nouă casă sau vei discuta mult pe această temă. Muncești mult, mai ales fizic, în propria gospodărie, dedicându-te aproape exclusiv treburilor casnice. Deviza ta pentru luna analizată este: „În fiecare om strălucește un Soare, totul este să-l lăsăm să ardă.” Socrate
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu    
      Ai mare nevoie de exprimare în tot ceea ce faci, mai ales atunci când vine vorba despre iubire, relația cu sexul opus. Nu suporți să ți se impună ceva, alegerile trebuie să le faci tu. Cu Venus în casa iubirii se pare că fluturii încă mai zburdă prin sufletul tău, îndeosebi până la jumătatea lunii mai. Te bucuri de romantism, amor, admirație venită din partea sexului opus. Știi cum să atragi prin umor, voie bună, iei iubirea în joacă. Preferi să te bucuri de clipele libere, petrecute departe de obligațiile profesionale și chiar de familie. Discuțiile secrete sunt acum dezvăluite, personaje care au făcut parte din trecutul tău amoros revin acum în mod surprinzător. Încă din data de 25 mai se poate vorbi despre neliniște, agitație reușind „performanța” de a răstălmăci aproape fiecare cuvânt al persoanei dragi. Îndoiala nu îți dă pace, parcă este prea frumos că să fie și adevărat. Este timpul să realizezi că nimeni nu este perfect și că iubirea poate exista numai în măsura în care dăruiești tu însuți iubire și apreciere către cel iubit. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj lucrurile sunt acum destul de tensionate. Discuțiile pornesc, în mare parte, de la casă, proprietate fiind foarte greu să ajungeți la un acord comun, la o înțelegere. Ești ferm convins că ai dreptate și nu vrei să cedezi nimic. Ești predispus la agresivitate, atacuri verbale. În a doua parte a lunii ești dezorientat riscând chiar ruperea relației curente. Cântărește cu mare atenție acțiunile și demersurile pe care vrei să le demarezi în această perioadă și evită să fii agresiv în relația de mariaj.
      Este recomandat să nu amesteci relația sentimentală cu obligațiile de serviciu, îndeosebi în a doua parte a lunii mai. Evită confesarea, împărtășirea propriilor dorințe cu anumite persoane care nu sunt de încredere. Ai ocazia să dezvolți o relație de amor în cadrul colectivului de muncă.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      Revii în forță la obligațiile de serviciu. Nu prea mai ai timp de distracții, te-au ajuns din urmă grijile profesionale, proiectele care au fost amânate. Îți îndeplinești cu plăcere aceste sarcini găsindu-ți echilibrul prin muncă. Cooperezi bine cu colegii fiind o prezență plăcută pentru aceștia. Dai dovadă de inspirație, creativitate și originalitate fiind un foarte bun negociator. Ai putere de convingere știind cum să ajungi la sufletul interlocutorului. Ești în mare formă, atunci când vine vorba despre intermedieri diplomatice sau de a readuce starea de armonie în cadrul grupului de muncă. Spre sfârșitul acestei luni te poți lovi de unele adversități venite din partea colegilor. Vei resimți în mod profund starea de dezamăgire, de trădare având sentimentul că ești tot timpul urmărit, analizat, criticat. Ai ocazia să dezvolți relații de bun augur cu un superior, poți să primești o avansare, mărire de salariu, recunoașterea meritelor.
      Se poate vorbi despre multă muncă, ambiții profesionale care pot fi înfrânate de unele dezamăgiri, pierderi, probleme în cadrul relației de cuplu care îți pot afecta cariera. Te poți aștepta la câștiguri financiare, îndeosebi la începutul lunii. Din păcate, te vei avânta în tot felul de cheltuieli, activități costisitoare. Atenție la documentele pe care le semnezi acum și la parteneriatele încheiate la jumătatea lunii.


SanatateSănătate
         Starea de nervi, de agitație ar putea să-ți provoace serioase probleme cardiace dar și dureri de cap. Nu vor lipsi nici durerile de spate. În partea a doua a acestei luni riști să te confrunți cu o infecție la rinichi sau cu o răceală bruscă, care îți poate afecta căile respiratorii. Ai nevoie de mai multă odihnă, de relaxare.