Luna mai 2018, Săgetător

Mai 2018, Săgetător  
009 Sagetator
      În această perioadă te dedici muncii, obligațiilor de serviciu reușind să te exprimi prin ajutorul pe care îl oferi celorlalți. Valorifici din plin abilitățile tale câștigând astfel aprecierea superiorilor. Ești mult mai preocupat de propria sănătate încercând să urmezi un nou regim alimentar dar și un nou mod de a-ți petrece timpul liber. Relația cu ceilalți capătă o conotație aparte, mai ales spre sfârșitul acestei luni, atunci când simți nevoia să socializezi  mai mult, să te bucuri de compania partenerului de viață și a familiei. Ești  mult mai altruist atrăgând aprecierea și respectul de partea ta. Deviza ta, în această lună, este: „Trebuie să luăm din trecut focul, nu cenușa.” Jean Jaures

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
      Dorința ta de a comunica și socializa sau de a călători este binevenită, mai ales dacă vrei să aduci o schimbare în viața sentimentală. Se pare că ai obosit de o anumită „stare”, aceea de a sta pe margine și de a privi la cupluri stabile, care își împărtășesc emoțiile, trăirile. Chiar vrei să aduci ceva nou în viața ta și, cu toate oportunitățile pe care le-ai avut, de a o lua de la capăt, din punct de vedere sentimental, iată că, în această lună ai ocazia să flirtezi cu succes și să atragi un  posibil partener de cursă lungă. Cucerești și te lași cucerit datorită dechiderii, spontaneității dar, mai ales, dorinței tale sincere de a accepta iubirea în viața ta. În prima parte a acestei luni ai șansa de a începe o nouă relație de dragoste, la locul de muncă sau cu prilejul unei deplasări în interes de serviciu.
      Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, lucrurile sunt destul de încordate, mai ales în prima parte a lunii. Ai tendința de a fii prea critic cu persoana iubită. Vorbești prea mult, nu ai răbdare să asculți ceea ce încearcă să-ți transmită partenerul de viață. Este bine să te gândești foarte serios la consecințele acțiunilor și modului tău de a te comporta în relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 8 mai și să lași la o parte stresul, starea de nemulțumire de la locul de muncă, altfel riști să declanșezi adevărate furtuni în relație.
      Spre sfârșitul lunii poți pune bazele unui proiect important, alături de partenerul  de viață, totul este să acorzi atenție la modul în care comunici și să dai dovadă de mai multă flexibilitate în a ține cont și de părerile celuilalt.
 
Cariera si baniCarieră și bani        
      În această lună muncești cu conștiinciozitate fiind un bun coleg dar și un angajat dedicat muncii sale. Ai aptitudini deosebite pentru a realiza sarcini de lucru destul de greu de realizat de către colegii tăi. Prin felul tău de a fi reușești să faci față cu brio la solicitările venite din partea superiorilor. În prima parte a lunii se pare că ești perceput ca fiind individualist. Ești așa de concentrat pe finalizarea unor proiecte personale încât nu ai timp să privești și la nevoile celorlalți colegi. Ai ocazia să te implici cu mai mult succes într-un proiect de echipă. Te refugiezi în muncă investind energie și timp, fiind exigent față de ceilalți dar și față de propria persoană. Faci față stresului cu brio reușind să faci lucrurile cât mai bine cu putință. Totuși, starea de nemulțumire, vis-a-vis de colectivul de muncă unde lucrezi este destul de profundă. Ai sentimentul că poți face mai mult de atât, că valoarea ta potențială este mult mai mare, că pregătirea ta profesională trebuie valorificată la un nivel mai înalt. Se pare că, în prima parte a acestei luni, ratezi oportunități importante, legate de carieră sau te poți confrunta cu o pierdere, cu renunțarea la un post bun. Se poate vorbi și de câștiguri financiare în această lună, câștiguri datorate muncii tale susținute, a valorificării propriilor abilități. Ai acum puterea necesară pentru a ieși dintr-un impas financiar.
 
SanatateSănătate
      Deși beneficiezi de foarte multă energie organismul tău este destul de epuizat de la efortul depus. Ai nevoie de mai multă odihnă. Supraveghează-ți tensiunea dar și posibilele probleme care țin de căile respiratorii. Este recomandată o ieșire la munte sau la mare, eventual o cură cu vitamine.