Luna mai 2018, Rac

Mai 2018, Rac
004 Rac         În luna mai, relația cu prietenii joacă rolul esențial. Ești dornic să activezi în cadrul unei asociații, să poți contribui cu idei originale reușind astfel să-ți pui în valoare creativitatea. Ai darul de a-i mobiliza pe ceilalți reușind să-ți atingi obiectivele propuse. Îți concentrezi atenția pe realizarea proiectelor și împlinirea idealurilor. Ești hotărât să recuperezi pierderile suferite în relația cu prietenii din ultima lună iar eforturile tale vor fi neobosite, acceptând cu diplomație provocările care vin acum spre tine. Ești gata, în orice moment, să-ți aperi interesele așa că vei face tot ce-ți stă în putință pentru a întreține relațiile de prietenie care îți pot aduce beneficii reale. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Viața însăși este magie iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăiești ca pe ceva magic.” Albert Einstein

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu     
      Din data de 19 mai ai șansa să te bucuri din plin de beneficiile aduse de Venus. Ai ocazia să dai startul unei noi relații de dragoste sau îmbunătățești vizibil relația de mariaj. Lucrurile încep să stea cu totul altfel așa încât se poate vorbi acum despre momente de dragoste, de împărtășire a unor sentimente unice cu persoana iubită. Știi cum să te pui în valoare, cum să fii fermecător, afectuos. Știi ce și cum să spui răsfățând persoana dragă cu cadouri și gesturi de iubire. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu acordă o atenție deosebită în preajma datei de 26 mai, atunci când te poți confrunta cu probleme de relaționare, existând predispoziția să renunți la relație.
     Spre sfârșitul lunii există riscul să te implici într-o relație menită să îți provoace probleme de natură emoțională. Ai multe explicații de dat partenerului de viață sau chiar tu poți fii cel trădat, dezamăgit. Poți face lumină în relația ta de cuplu, după o perioadă de neliniște, agitație și nehotărâre. Încearcă să privești partea bună a lucrurilor, a evenimentelor cu care te confrunți.

Cariera si baniCarieră și bani
        Ai bucuria să constați că nu te-ai străduit degeaba, în ultima perioadă, mai ales când a fost vorba să te dedici muncii, finalizării unor proiecte de serviciu. Chiar dacă rezultatele nu au fost pe măsura efortului depus de tine, ei bine, în această lună se pare că norocul îți surâde în plan financiar, mai ales în a doua parte a lunii. Se recomandă atenție la relația cu colegii de muncă întrucât pot apărea discuții, contraziceri, bârfe care ar putea destabiliza poziția ta profesională. Dai dovadă de rigiditate în relația cu colegii; poți fii considerat rece, neprietenos. Este nevoie de mai multă flexibilitate aici precum și de o gândire pozitivă. Această atitudine pesimistă ar putea să-ți provoace multe probleme la locul de muncă.  Este important să alegi o direcție pe care să te concentrezi, lăsând la o parte tot ceea ce te poate destabiliza, în plan emoțional și implicit relațional. Se pare că succesul tău, în plan profesional, se datorează, în mare parte, relațiilor de colaborare pe care le stabilești acum.
 
SanatateSănătate
    Încă din primele zile ale acestei luni te poți confrunta cu probleme cardiace, ale ficatului dar și cu probleme renale, mai ales în a doua parte a perioadei analizate. Tensiunea alternantă ar putea să-ți creeze probleme serioase. Odihnește-te și încearcă să schimbi regimul alimentar sau organizează timpul de care dispui cu mai multă atenție. Este important să faci mai multe plimbări în natură.