Luna mai 2018, Pești

Mai 2018, Pești
012 Pesti           În luna această lună ai posibilitatea să călătorești, să acumulezi mai multe informații, să te dezvolți la nivel intelecutal. Ești admirat acum pentru felul tău deschis de a-ți exprima gândurile și trăirile. Te simți în largul tău, cât timp acumulezi și faci schimb de informații. Este momentul oportun pentru a urma un nou curs, care te poate ajuta să obții o diplomă importantă pentru a progresa, în plan profesional. Poți alege un curs de dezvoltare personală sau poți merge la un interviu dorindu-ți un job mai bine plătit. Spre sfârșitul lunii familia, casa joacă un rol important pentru tine. S-au adunat multe probleme de rezolvat prin gospodărie așa încât vei fi mult mai preocupat de sarcinile care țin de casă. Deviza lunii în discuție este: „Pentru orice realizare primul pas este curajul.” J. W. Ghoete
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      Iubirea joacă un rol important în această lună pentru tine, îndeosebi din data de 19 mai. Chiar dacă treci printr-o perioadă mai confuză, din punct de vedere sentimental, se pare că dragostea învinge. Ești amabil, fermecător, o adevărată atracție pentru sexul opus așa că nu se poate vorbi de a sta la distanță, atunci când vine vorba despre dragoste. Este timpul să-ți învingi frica de nou. Chiar dacă ai suferit în trecut, este momentul prielnic să dai o nouă direcție vieții tale amoroase. Spre sfârșitul perioadei analizate se recomandă să fii mult mai calm, atent cu persoana iubită. Ai tendința de a te implica într-o relație care nu corespunde așteptărilor tale emoționale, îndeosebi în preajma datei de 26 mai. Poate că vei fii chiar tu cel care trădează în iubire.
       Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu este foarte important să traversați împreună o perioadă destul de incertă în cadrul relației. În prima parte a acestei luni va predomina starea de armonie și de romantism împărtășind cu partenerul de viață momente de sensibilitate, afecțiune și apreciere. Spre sfârșitul lunii lucrurile par să se împotmolească, ceva nu funcționează așa cum ar trebui în relație, îndeosebi în preajma datei de 23 mai, atunci când este posibil să intervină părinții și să îți strice armonia din mariaj. Poate că ești prea concentrat pe carieră și problemele de la locul de muncă uitând sau neglijând proiectele și înțelegerile din cadrul cuplului. Este recomandat să cauți o cale de mijloc, de compromis între cele două universuri. Cu răbdare, înțelepciune și sinceritate poți răzbate printre problemele apărute în relația de cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani
       Munca, serviciul sunt foarte importante pentru tine, de acolo îți vine mulțumirea dar și tristețea. Ai șanse reale de a fi promovat, apreciat dar, simultan, te poți confrunta cu unele probleme venite din partea superiorilor. Nu îți place munca de rutină și oricât  de interesat ai fi de câștigurile financiare, tot îți vei dori schimbarea locului de muncă cu altul, în care meritele să-ți fie recunoscute. Ai acum tendința de a te crede mai valoros sau mai important decât ești, de fapt. Ai sentimentul că te-ai dedicat prea mult serviciului și că nu ești apreciat suficient. Chiar este necesar să renunți la orgoliu și să recunoști că poți face și tu greșeli. Este o perioadă trăită cu intensitate, în ceea ce privește munca, implicarea într-o afacere personală sau în tot ceea ce ține de noi posibilități de a câștiga mai mulți bani. Ai senzația că progresezi prea lent, că este nevoie de mult prea mult efort și organizare, pentru a-ți atinge obiectivele din planul profesional. Ești mult mai realist în alegerile pe care le faci și chiar nu vrei să lași nimic la voia întâmplării. Ai șansa să obții un loc de muncă în străinătate. Apar totuși multe semne de întrebare, îndoieli infiltrate, în mod deosebit, de familie, îndeosebi în prima parte a lunii mai. Ești preocupat de modul în care ai putea să câștigi mai mulți bani. Oricât de mult te-ai strădui parcă tot nu este suficient. Acordă mai multă atenție la achizițiile pe care le faci și la documentele pe care le semnezi acum; ești predispus la pierderi financiare, mai ales în prima parte a lunii analizate.
 
SanatateSănătate
      Supraveghează-ți îndeaproape problemele cardiace dar și tot ceea ce ține de infecții în organism. Te poți confrunta cu probleme circulatorii, cu insolații, dureri de spate. Atenție la posibile tăieturi, răniri, poți suferi chiar și o intervenție chirurgicală. Este nevoie de mai multă relaxare dar și de un tratament alternativ. Este recomandată o perioadă de regim alimetar, mai mult sport, excursii în mijlocul naturii.