Luna mai 2018, Leu

Mai 2018, Leu
005 Leu           În această lună te concentrezi pe carieră și relația cu superiorii precum și de felul în care ești perceput de societate. Este foarte important pentru tine să te poți exprima, să îți manifești creativitatea, cunoștințele acumulate de-a lungul timpului. Știi cum să te impui în fața celorlalți, uneori poți fii perceput ca având prea mult curaj, chiar tupeu dar știi exact ce obiective ai de îndeplinit și nu vei da înapoi sub nici-o formă. Vei profita acum de ocaziile care ți se oferă pentru a progresa în plan profesional. Studiile superioare dar și relația cu străinătatea, colaborările, promovarea ta în medii înalte se pare că îți vor aduce reale satisfacții materiale dar și sufletești. Deviza lunii în discuție este: „Obiceiurile și rutina au o putere incredibilă de a irosi și a distruge.” Henri-Marie Cardinal de Lubac
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      Îți organizezi cu foarte mare atenție timpul liber încercând să te concentrezi cât mai mult pe muncă, pe creativitate. Relația cu persoana iubită trece printr-o perioadă de testare. Dai dovadă de mai multă seriozitate în cadrul relației în care ești implicat, din punct de vedere sentimental. Preferi comunicarea sinceră, deschisă reușind să descoperi adevăratele intenții venite din partea partenerului de viață. Îți este greu să accepți o situație de compromis, timpul jucând un rol esențial pentru tine. Vrei iubire pentru a te bucura de momente magice dar, în același timp, conștientizezi că încrederea și devotamentul se dobândesc odată cu trecerea timpului. Nu mai vrei vorbe goale, ai nevoie de dovezi de iubire astfel că, la începutul lunii, te poți confrunta în mod direct cu o atitudine oarecum nefirească venită din partea persoanei iubite. Este nevoie de comunicare, de exprimarea gândurilor, a sentimentelor, numai că… nu prea știi cum să exprimi ceea ce simți.
      Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj se pare că ai multe proiecte de finalizat, alături de partener. Vă doriți o schimbare importantă, în legătură cu o proprietate, putând fi vorba despre reamenajarea locuinței. Se discută mult despre educația copilului sau despre dorința de a avea un copil. Este o perioadă trăită cu intensitate în cadrul cuplului, nu se poate vorbi de rutină. Te implici în cadrul relației, nu lași nimic la voia întâmplării. Ești dornic să vezi că partenerul nu duce lipsă de nimic, atât din punct de vedere afectiv cât și material.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      Ești foarte hotărât să-ți îndeplinești mari ambiții în plan profesional. Nu te mulțumești cu puțin iar dacă locul de muncă nu-ți oferă suficiente satisfacții morale și financiare, vei face tot posibilul să-l schimbi. Relația cu superiorii este destul de încordată, mai ales în a doua parte a lunii, dar se pare că toate aceste probleme nu fac decât să te ambiționeze pentru a căuta un nou loc de muncă, mult mai avantajos. Pe tot parcursul lunii analizate investești cu folos multă energie pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Dai dovadă de dinamism și inteligență știind cum să te faci apreciat pentru ideile tale inovatoare. Îți asumi rolul cu responsabilitate și nu te dai la o parte din fața provocărilor venite din partea competitorilor. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, dacă ai semnat un contract, îndeosebi în preajma datei de 12 mai dar și 23 mai. Ești predispus la compromisuri încercând să obții anumite avantaje profesionale prin mijloace necinstite.
      În a doua parte a lunii începi să resimți starea de oboseală sau te vei simți tensionat din cauza atmosferei de la locul de muncă. Ai sentimentul că ești „săpat”, trădat de un coleg. Faci față cu greu crizelor de la locul de muncă. Spre sfârșitul lunii analizate lucrurile se mai destind, reușind să te adaptezi și să accepți noile metode de lucru.
 
SanatateSănătate
    Muncești mult, te agiți astfel că ești predispus la răniri, tăieturi, lovituri, mai ales în prima parte a lunii. Supraveghează-ți îndeaproape problemele cardio-vasculare dar și pe cele ale coloanei vertebrale. Ai nevoie de mai multă odihnă, evită suprasolicitările nervoase, mai ales pe la jumătatea lunii în discuție.