Luna mai 2018, Capricorn

Mai 2018, Capricorn
010 Capricorn        Ești dedicat copiilor, jocului bucurându-te de momente inedite, alături de cei dragi. Știi cum să ai o atitudine degajată încercând să vezi partea frumoasă a vieții. Te bucuri de natură, de frumusețea din jurul tău lăsându-te impresionat de lucrurile simple ale existenței. Creezi, iubești fiind plin de energie, apreciind mai mult distracția, plimbările în natură. Știi să te exprimi în modul cel mai autentic; chiar dacă vor mai exista unele probleme venite din partea copiilor sau a colegilor, colaboratorilor sau din partea familiei vei reuși totuși să le depășești cu brio, îndeosebi în prima parte a lunii mai. Deviza lunii analizate este: Justiţia este dorinţa constantă şi perpetuă de a da fiecăruia ce i se cuvine.” Domitus Ulpian
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
      Este timpul să renaști prin intermediul iubirii. Este minunat să redescoperi emoțiile, trăirile profunde, să simți că ai cui să împărtășești dragostea. Ai acum toate șansele de a cunoaște pe cineva care va juca un rol important în viața ta, din punct de vedere sentimental. Până pe 19 mai ai ocazia să te implici într-o relație sentimentală cu un coleg de muncă.  
      Ai tendința să fii poate prea rece, acuzator impunându-i celuilalt să stea la „cheremul” tău, fără să ții cont și de dorințele partenerului de viață. Se poate instala acum o stare de răceală în cuplu adaptându-te cu greu la responsabilitățile care îți revin. Nu este exclus să îți „arunci ochii” în altă direcție fiind nemulțumit de ceea ce ai deja lângă tine. Ai acum tendința de a te implica într-o relație de dragoste iluzorie punându-ți sufletul la dispoziția cuiva care nu merită atenția și iubirea ta. Deschide-ți bine ochii și mintea!
     Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj va trebui să dai dovadă de mai multă înțelegere față de partenerul de viață, îndeosebi în preajma datei de 24 mai, atunci când ai tendința de a fi prea posesiv, gelos. Te aprinzi mult mai ușor, pui pasiune fiind mult mai dispus să lupți pentru a primi ceea ce îți dorești.

Cariera si baniCarieră și bani
      Resimți, în mod profund, anumite schimbări produse în plan profesional, în ultimii doi ani. Se pare că a venit timpul pentru a schimba ceva în atitudinea ta, vis-a-vis de colegi sau chiar poți lua o decizie pripită, care va lua prin surprindere multă lume, poate chiar și pe tine. Îți îndeplinești sarcinile de serviciu cu plăcere reușind să găsești un echilibru între muncă și distracție. Armonia relațiilor de la locul de muncă joacă un rol esențial în evoluția pozitivă din planul profesional. Cooperezi foarte bine cu ceilalți, îndeosebi la mijlocul lunii mai, totuși, se poate strecura și confuzia între tine și colegii tăi. Ai tendința de a judeca și de a fi judecat pe nedrept. Fii prudent la investițiile pe care le faci în preajma datei de 7, 12 și 26 mai. Nu te grăbi să transmiți mesaje, informații, până când nu ești sigur că aceastea ajung unde trebuie. Multe idei, cuvinte, proiecte pot fi interpretate în mod greșit, în prima parte a lunii. Vei reuși să aduci multe corecții necesare în activitățile desfășurate la locul de muncă,  în a doua  partea a lunii mai. Luna aceasta se poate vorbi despre câștiguri financiare, venite din muncă proprie, în special pe la jumătatea perioadei analizate.

SanatateSănătate
        Te poți confrunta cu probleme de sănătate, oboseală excesivă, mai ales în primele zile ale acestei luni, atunci când puten vorbi despre necesitatea de a consulta un medic. În partea a doua a perioadei analizate ești predispus la probleme digestive și la probleme ale ficatului. Atenție la alimentație dar și la posibile lovituri, accidente în zona capului.