Luna mai 2018, Berbec

Mai 2018, Berbec
001 Berbec      În această lună te concentrezi mai mult pe socializare dar și pe concretizarea unor idei reușind să mobilizezi grupul din care faci parte. Ai tendința de a te integra în grupuri care îți oferă un scop clar și pentru care merită să sacrifici timpul și/sau banii tăi. Știi cum să te exprimi, cum să-ți expui ideile originale atrăgând astfel atenția asupra ta. Dai dovadă de curaj și originalitate în domeniul tău de interes. Reușești să îmbini, în mod avantajos, inspirația, intuiția și creativitatea punându-ți în valoare resursele și abilitățile de care dispui. Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Cum este posibil ca unii oameni să fie atât de atraşi de putere, încât atunci când rămân fără ea, li se prăbuşeşte tot universul? ” Vaclav Havel
 
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu
      Se pare că nu este suficient doar să dăruiești iubire astfel că, în această lună, ești foarte hotărât să faci lumină în cadrul relației sentimentale în care ești implicat. Comunici, promiți multe persoanei iubite dar, cu toate astea, vei descoperi și multe secrete, nu prea plăcute, despre relația în care ești implicat. Există șanse mari ca, în prima parte a acestei luni, să aduci la suprafață gânduri, trăiri ale partenerului de viață, sentimente care nu îți erau cunoscute. Ești însă nehotărât și nu știi cum să te exprimi fapt care va accentua starea de confuzie, mai ales în partea a doua a perioadei analizate. Ai tendința de a face promisiuni nefondate, poți distorsiona informațiile în mod voit așa că nu te aștepta să primești ceva bun la schimb, din punct de vedere sentimental.
      Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, vei putea restabili armonia în cadrul cuplului, în măsura în care vei vorbi calm și vei da dovadă de diplomație. În prima parte a lunii mai 2018 ieși mai des la plimbare cu partenerul de viață fiind mult mai atent la ce anume se vrea de la tine, încercând să-i faci pe plac persoanei iubite. Este bine să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre cheltuieli, în a doua parte a lunii mai întrucât există riscul să declanșezi serioase dispute în relația de mariaj. Nu este cazul să te ambiționezi și să cauți permanent competiția cu cel de lângă tine. Ai abilități bune de relaționare știind că, prin umor și voie bună, poți restabili echilibrul în cuplu. Spre sfârșitul lunii este pusă în valoare latura ta afectivă dând dovadă de simpatie, apreciere și dragoste. Ești mult mai entuziast, mai dornic să relaționezi cu sexul opus.


Cariera si baniCarieră și bani    
         Debordezi de energie creatoare și dorința de a învăța un nou meșteșug sau vrei să urmezi noi cursuri de perfecționare. Chiar nu ai timp de pierdut știind cum să îmbini utilul cu plăcutul, să abordezi cu mai multă încredere și curaj un nou domeniu de activitate.  Ești ambițios, capabil să obții ceea ce îți dorești fixându-ți obiective profesionale realiste. În prima parte a lunii ai șansa de a obține o avansare la locul de muncă, în semn de recunoaștere a meritelor și conștiinciozității de care dai dovadă. Pui mai mult accent pe banii câștigați din muncă proprie, pe onestitate. Îți canalizezi energia către obținerea câștigului financiar. Succesul în carieră, în această perioadă, se poate datora schimbării de atitudine, a modului în care privești oamenii și relația cu superiorii. Profită de aceste energii și orientează-le în sensul evoluției tale în plan profesional. Atenție la cheltuielile făcute în a doua parte a lunii. Pot apărea cheltuieli surpriză legate de casă, familie fiind necesar să intervii cât mai rapid.

SanatateSănătate
      Te poți confrunta cu o stare de agitație, stres, oboseală fiind predispus la accidente, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Supraveghează-ți eventualele probleme care țin de rinichi, ficat dar și pe cele care țin de încheieturi sau de coloana vertebrală. În partea a doua a perioadei analizate ești plin de energie, dornic să călătorești. Este important să te relaxezi mai mult, să te detașezi periodic de problemele cotidiene.