Luna iunie 2018, Săgetător

Iunie 2018, Săgetător
009 Sagetator        Luna iunie este trăită cu intensitate maximă, îndeosebi la capitolul relații, parteneriate, colaborări și/sau lansarea de (noi) proiecte. Chiar dacă, de multe ori, vei avea sentimentul că nu ești luat în seamă suficient de către ceilalți sau nu reușești să te ridici la înălțimea așteptărilor celor dragi, nu trebuie să uiți că tot ceea ce contează este să îți urmezi propriul țel, fără să te cramponezi de ce anume vrea sau spune lumea din jur. Din data de 21 iunie te vei preocupa mai mult de descifrarea unor domenii încărcate de mister, ocult, ești mult mai atras de astrologie, aprofundezi anumite relații care te pot conduce către o direcție clară, din punct de vedere spiritual. Deviza ta, pentru această lună, este: „Doar cei care s-au ajutat singuri știu cum să-i ajute pe ceilalți.” George Bernard Shaw  

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      Putem să vorbim despre o perioadă în care un loc important este ocupat de relația cu partenerul de viață. Vor mai exista și unele certuri, contradicții care te pot răni, răscoli în mod profund, în preajma datei de 6 iunie. Este necesar să vezi de unde vin problemele în relația de cuplu și ce anume ai de schimbat în propria atitudine. Până în data de 12 iunie  ai ocazia să conștientizezi importanța comunicării în relația de mariaj. Ești predispus acum la implicarea într-o relație secretă, extraconjugală, la compromisuri în relația de mariaj.
           Până în data de 14 iunie, se va resimți o mai mare nevoie de iubire, de senzualitate beneficiind de multă energie, pasiune care trebuie eliberată, consumată. Este o lună în care sunt mari șanse de a te implica într-o relație de amor cu un coleg de muncă, îndeosebi în a doua parte a perioadei. Dacă vrei neapărat să eviți problemele de orice fel din relația de mariaj, nu ai decât să accepți că ești predispus la greșeli datorită lipsei de comunicare. Este nevoie să petreci mai mult timp liber alături de familie și să o lași mai ușor cu obligațiile de serviciu.
          Este o lună tumultoasă la capitolul relație de amor, din 27 iunie ai toate șansele să reiei o legătură cu o iubire din trecut și să retrăiești momente cu adevărat pasionale în plan amoros.

Cariera si baniCarieră și bani     
        În această lună pui foarte mult accent pe relațiile de colaborare, de parteneriat pe noi posibilități de asociere. Totul este să dai dovadă de prudență, îndeosebi în preajma datei de 6 iunie dacă te-ai decis să semnezi un contract de colaborare.
      La locul de muncă reușești să-ți îndeplinești sarcinile cu o reală plăcere primind susținerea de care ai nevoie din partea colegilor de proiect. Ești mult mai dornic să te implici în cadrul unui proiect colectiv venind cu tot felul de idei ingenioase, dând dovadă de creativitate. Oricare ar fi visul tău secret, în plan profesional, caută să-l duci până la capăt, tocmai pentru că beneficiezi acum de toată susținerea de care ai nevoie. Poți face față cu brio oricărui competitor și oricărei competiții, poți trece cu succes un interviu pentru angajare sau pentru obținerea unui loc de muncă mai bine plătit. Trebuie totuși să-ți concentrezi atenția și asupra acțiunilor întreprinse de dușmanii ascunși, îndeosebi spre sfârșitul acestei luni. Nu vei fi scutit nici de certuri, discuții în contradictoriu, în relația cu un asociat sau în grupul din care faci parte, mai ales pe la jumătatea lunii.
        Planul financiar vine cu multe probleme din urmă care se cer a fi remediate urgent. Ești predispus la pierderi de bani, furt, pagube în urma unor achiziții costisitoare. Din data de 27 iunie se cere să fii mult mai prudent, mai ales dacă ești împătimit după jocuri de noroc, întrucât ești predispus la pierderi de bani. Nu este exclus să fii nevoit să returnezi bani pe care-i datorezi unor prieteni.

SanatateSănătate
       Putem să vorbim despre o lună în care trebuie să acorzi atenție la ceea ce mănânci și cât anume consumi. Ești predispus la disfuncții digestive dar și la probleme de natură emoțională, psihică, îndeosebi în preajma datei de 23 iunie. Este o lună favorabilă pentru a începe o cură de dezintoxicare, de  schimbare a tratamentului, poți descoperi remedii mult mai eficiente pentru a trata o anumită boală. Ești mult mai preocupat de dietă, ba chiar vei merge mai des la salonul de masaj sau cosmetică preocupându-te mai intens de felul cum arăți. Evită excesele, de orice fel (muncă, alimentație, tutun și/sau alcool), mai ales pe la mijlocul acestei perioade.