Luna iulie 2018, Taur

Iulie 2018, Taur
002 Taur       În această lună ai ocazia să-ți cultivi mentalul sau poți să valorifici propiile idei. Dai dovadă de mai multă deschidere, dorința de a acumula cât mai multe cunoștințe dar și de a le împărtăși cu ceilalți. Există, în toată această perioadă, tendința de a te risipi în detalii sau de a te implica în prea multe activități, în același timp, reușind cu mare greutate să finalizezi ceea ce ți-ai propus. Din data de 23 te vei preocupa mai mult de casă, familie, de relația cu proprii părinții. Este posibil să călătorești în locul natal sau să faci o renovare, să schimbi domiciliul, să te reîntâlnești cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de foarte mult timp. Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Nici frumusețea, nici banul nu face pe om mai fericit, ci numai înțelepciunea și cumpătarea.” Clement Alexandrinul

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu     
         Este o perioadă în care va trebui să dai dovadă de mai multă înțelepciune în cadrul relației de cuplu. Nu este exclus ca, în preajma datei de 10, să ajungi la tot felul de discuții, certuri, neplăceri în relația cu partenerul de viață punând accentul cu precădere pe problemele care țin de bani, de casă, proprietate, de părinți. Cert este că, în a doua parte a lunii, te vei simți destul de epuizat la nivel psihic, emoțional dorindu-ți, pur și simplu, să fugi, să te desprinzi dintr-o relație care te secătuiește, din punct de vedere energetic, emoțional. Din data de 23 reușești să te detașezi de eventualele probleme din relația de cuplu sau dai startul unor acțiuni ce implică și partenerul de viață, muncind cot la cot pentru o realizare importantă.
         Din data de 10 a perioadei viața sentimentală intră pe o pantă ascendentă având posibilitatea să apară în viața ta o persoană ce va juca un rol important, în plan amoros și chiar relațional. Este posibil să fii luat oarecum prin suprindere de evenimentele ce se vor derula cu repeziciune. Poate fi vorba de revenirea unei iubiri din trecut sau a unui iubit care ți-a marcat existența cândva. Iată că a sosit momentul să trăiești cu intensitate, bucurie, pasiune bucurându-te de momente pline de romantism și afecțiune. Se poate vorbi acum despre posibilitatea de a da un nou start în plan sentimental iar persoana pe care o cunoști acum va juca un rol deosebit în viața ta, punând acum bazele unei relații de lungă durată.
         Din data de 26 a lunii analizate poți avea tot felul de probleme care țin de locuință, o proprietate, pot fi reluate discuțiile pe tema renovării unei case. Nu este o perioadă favorabilă pentu a te muta într-o nouă casă.

Cariera si baniCarieră și bani
         Putem vorbi despre o lună în care, oricât de obosit ai fi, tot vei încerca să dai tot ceea ce ai mai bun, în plan profesional. Ai acum șansa de a demara o (nouă) afacere, îndeosebi în partea a doua a perioadei analizate sau poți lansa proiecte de anvergură, la locul de muncă. Cert este că ai ocazia să îmbini, în mod armonios, utilul cu plăcutul și să obții astfel beneficii și câștiguri financiare consistente, îndeosebi în prima parte a perioadei. Va trebui să-ți asculți intuiția și să nu te lași copleșit de eventualele bârfe, de atitudinea negativistă a unor invidioși. Este important să-ți canalizezi energia disponibilă în sens constructiv concentrându-te pe finalizarea unui proiect major. Prin șarm și diplomație ai acum șansa de a obține un contract avantajos sau te poți implica în noi relații de colaborare care te vor avantaja, pe termen îndelungat. Va trebui să acorzi o atenție specială la orice asociere pe care dorești să o faci acum, la contractele pe care le semnezi, îndeosebi spre sfârșitul lunii.
           Este o lună în care ești predispus la renunțări, schimbări importante în carieră. Nu este exclus să ajungi la conflicte cu un superior, să reiei anumite discuții neplăcute care te bulversează peste măsură și astel renunți defnitiv la un contract de muncă. Ai sentimentul că toți se împotrivesc progresului tău profesional. În a doua parte a lunii îți revine oarecum speranța de mai bine și ai șansa să „renaști din propria cenușă” asemeni păsării Phoenix.
         Din data de 10 sunt favorizate parteneriatele, ajutorul venit din partea unor colaboratori de nădejde. Este posibil să fie nevoie de cheltuieli peste bugetul de care dispui, ba chiar să te mai și împrumuți. Poate fi vorba despre o schimbare de locuință sau reamenajarea celei existente. Este important să te concentrezi pe activitățile profesionale, pe șansa de a încheia noi colaborări favorabile, îndeosebi până în data de 26.

SanatateSănătate
        Starea de neliniște, de stres datorate problemelor legate de casă și carieră ar putea să-ți creeze nopți de insomnii, probleme care țin de tensiunea arterială, eventuale afecțiuni cardiace, mai ales în prima parte a perioadei analizate. Există acum predispoziția către răniri, tăieturi, căzături, în mod deosebit pe la jumătatea lunii.