Luna iulie 2018, Săgetător

Iulie 2018, Săgetător
009 Sagetator       Este o lună în care dai dovadă de ambiție și curaj în situațiile limită. Pentru tine nu există „nu vreau” sau „nu pot” astfel că ai șansa de a te construi printr-o continuă și profundă transformare acceptând cu sufletul deschis că „ceea ce nu te omoară, te întărește”. Continuă să te descoperi prin ceea ce clădești lăsând la o parte orgoliul și nedreptatea orientându-ți astfel propria conștiință către lucruri cu adevărat mărețe. Ești mult mai încrezător în propriile forțe iar acest lucru nu face decât să îți dea aripi pentru a zbura către zări necercetate de nimeni, până acum. Credință, iubire și speranță nu sunt doar cuvinte pentru tine, ci sunt țeluri demne de urmat. Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „În fiecare om strălucește un Soare, totul este să-l lăsăm să ardă.” Socrate

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Putem să vorbim despre o lună oarecum contradictorie, în privința relației de cuplu. Pe de o parte ești ferm hotărât să acorzi mai multă atenție relației lăsând-o mai ușor cu obligațiile de serviciu și/sau prietenii iar pe de altă parte vor fi momente în care ai tendința de a „sufoca” partenerul prin acordarea unei atenții excesive. O vacanță în doi, departe de casă, eventual pe alte meleaguri este binevenită, mai ales în partea a doua a acestei luni. Se poate vorbi și despre mai multe proiecte pe care le discuți cu partenerul de viață și care vizează casa, copilul, schimbări importante legate de gospodărie. Va trebui să acorzi o atenție deosebită la relația de mariaj din data de 26, atunci când ești nevoit să pleci într-o călătorie îndepărtată sau chiar partenerul de viață este nevoit să plece în deplasări în interes de serviciu și de aici să apară tot felul de probleme de relaționare. Este recomandat să vezi care este, de fapt, motivul real al conflictului ivit, ce frustrări determină un astfel de comportament din partea partenerului  dar și a ta. Este posibil să insiști asupa unor subiecte din trecut care nu își mai au rostul. Ce a fost, a fost…
         Dacă ești singur atunci nu vei refuza „ofertele” venite din partea sexului opus, chiar dacă este vorba numai despre aventuri de scurtă durată. Atenție la riscul de a ajunge la certuri care au ca subiect principal relația de amor, sexualitatea. Este bine să cântărești cu atenție situațiile ivite, înainte de a lua o decizie.

Cariera si baniCarieră și bani    
        Până în data de 26 mai este ceva timp pentru a pune la cale anumite strategii care vizează locul de muncă sau o relație de afaceri, un parteneriat. Ai destul de multe de recuperat, la capitolul relații cu colegii și superiorii, reușind astfel să revii la o situație mult mai favorabilă, din punct de vedere profesional. Tot în această perioadă putem să vorbim și despre noi oportunități de a-ți dezvolta și/sau valorifica propriile abilități primind susținere de la grupul din care faci parte, cu precădere în ultima parte a lunii în discuție.
           După data de 26 te documentezi mai mult în ceea ce privește cariera proprie căutând noi oportunități de a învăța, de a te perfecționa fiind încă în perioada de acumulare de informații. Nu îți va lipsi diplomația, șarmul, tactul și buna organizare a timpului de lucru. Spre sfârșitul acestei perioade putem să vorbim despre un progres real în plan profesional, mai ales în privința unui parteneriat, o afacere personală. Acordă atenție în ceea ce privește semnarea de contract, o colaborare întrucât ești predispus la furt, păcăleli, ți se fac promisiuni care nu vor fi respectate îndeosebi din data de 26 a lunii analizate. Nu sunt favorizate călătoriile în străinătate în interes profesional, în preajma datei de 5, 9, cât și din data de 26 dar și spre sfârșitul acestei luni.

SanatateSănătate
      Chiar dacă ești destul de prudent, atunci când vine vorba despre sănătate, aceasta nu te va împiedica totuși să te aventurezi în escaladări, sporturi extreme iar toate acestea te vor predispune la fracturi, entorse, operații chirurgicale. Atenție la perioada din jurul datei de 5, 9 dar și 27 atunci când ești predispus la accidente.