Luna iulie 2018, Rac

Iulie 2018, Rac
004 Rac           În această lună putem vorbi despre mult dinamism, ambiție, dorința de expansiune în plan personal și relațional, intenția de a progresa pe o nouă cale. Te poți aștepta la tot felul de teste, verificări legate de planul relațional dar și în cel profesional. Din data de 23 a perioadei pot să apară noi oportunități de valorificare a abilităților și talentelor de care dispui. Nu vei duce lipsă de creativitate, dinamism, voință, putere de concentrare pe realizarea propriului ideal. Totul este să îți asculți intuiția și sufletul, atunci când vine vorba despre luarea unor decizii importante. Deviza lunii, pentru tine, este: „Trebuie să luăm din trecut focul, nu cenușa.” Jean Jaures  

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
        Este vorba despre multă agitație, tendința către certuri, conflicte în cadrul relației de mariaj. Este recomandat să privești cu sinceritate situația și să îți analizezi propriul suflet. Nu este exclus să observi acum diferența de mentalitate, să constați că nu mai ești „pe aceeași frecvență” cu partenerul de viață. În preajma datei de 9 pot să iasă la suprafață multe aspecte ascunse din relația de mariaj.  Cel mai probabil o să îți fie destul de greu să te decizi asupra drumului pe care să-l urmezi. Cu siguranță te găsești la o răscruce de drumuri, iar eclipsa de Soare din data de 13 îți va revela niște adevăruri, legate de relația de cuplu, greu de acceptat.  
         Din a doua parte a acestei luni ai ocazia să te îndrăgostești, să dai startul unei noi relații de dragoste care se poate dovedi a fi de cursă lungă. Te poți aștepta și la o revenire asupra unei relații din trecut, o posibilă împăcare cu partenerul de viață după o perioadă destul de agitată, plină de neliniște. În preajma datei de 27 te poți aștepta la certuri, reproșuri în relația de mariaj având ca subiect principal finanțele insuficiente.
        Este o lună pe care ai ocazia să o trăiești cu pasiune, punând pe primul plan sexualitatea, implicarea într-o relație de amor din trecut.

Cariera si baniCarieră și bani        
          Putem să vorbim despre o lună destul de dinamică în carieră, acolo unde nevoia de a face o schimbare esențială este pregnantă sau poți să fii forțat de împrejurări pentru a lua o decizie importantă care necesită multă inspirație, intuiție și mai ales diplomație din partea ta. Dai dovadă de curaj și inițiativă, ai dorința de a demonstra că poți deveni un bun coechipier în colectivul de muncă.  
          Până în data de 26 este o perioadă favorabilă pentru a semna un nou contract de muncă sau reușești să revii la un loc de muncă unde te simțeai avantajat, din mai multe puncte de vedere. După data de 26 se cere mai multă prudență la locul de muncă și în relația cu colegii. Totul va depinde de cât de dispus ești să lași în trecut anumite lucruri pentru a putea să o iei de la capăt într-un alt loc de muncă, cu alți colegi și superiori.
         Dacă vorbim despre afaceri personale avem de-a face cu o perioadă plină de situații neprevăzute, nevoia de a lua decizii tranșante, lăsând la o parte orice urmă de subiectivism. Putem vorbi despre o perioadă destul de favorabilă în plan financiar, îndeosebi în prima parte a lunii analizate.
         Este o lună în care, deși gândul îți tot fuge la vacanță și relaxare, cauți neîncetat noi resurse de progres, de evoluție în plan profesional.

SanatateSănătate
        În această lună  ești plin de energie și dornic să evoluezi în plan profesional. Atenție la predispoziția către accidente, arsuri, probleme digestive, fracturi, insolații, accidente, chiar și operație chirugicală. Starea de nervozitate și neliniște te poate predispune la insomnii, probleme care țin de tensiunea arterială ori deficiențe în funcționarea normală a ficatului, îndeosebi în preajma datei de 9.