Luna iulie 2018, Pești

Iulie 2018, Pești
012 Pesti       În această lună putem vorbi despre o perioadă în care debordezi de energie dar ai și tendința de a te implica în cât mai multe activități, în același timp. Ești înclinat să răsfeți prea mult propriul copil sau persoana iubită iar de aici pot să apară tot felul de conflicte. Va trebui să-ți dozezi energia și să o concentrezi către un anumit domeniu, poate chiar ai ocazia să descoperi acum un hobby care să te facă să te simți împlinit. Din data de 23 te vei preocupa mai mult de propria sănătate dar și de obligațiile profesionale. Deviza ta, pentru luna analizată aici, este: „Secretul fericirii este nu să faci ceea ce îți place, ci să-ți placă ceea ce faci.” James Mathew Barrie

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
          Putem să vorbim despre o lună destul de armonioasă, în relația de cuplu. Reușești să vezi partea frumoasă a relației, ba chiar ai sentimentul că te îndrăgostești din nou trăind momente de pasiune adevărată, alături de partenerul de viață. Nimic nu mai pare prea dificil reușind să alungi starea de pesimism, cât timp ai alături de tine un prieten de nădejde.
         Din data de 26 ai sentimentul că nu reușești să ajungi la o comunicare sinceră în relația cu partenerul de viață. Este posibil ca și oboseala de la locul de muncă să își pună amprenta asupra relației de mariaj și astfel să ajungi la probleme de comunicare în relația de cuplu. Se va discuta în principal despre bani, despre modul în care au fost cheltuiți aceștia, despre eventuale investiții făcute în trecut și care au provocat pierderi financiare în bugetul familiei.
         O perioadă favorabilă în relația de mariaj ar fi la jumătatea acestei luni, atunci când ai ocazia să petreci momente frumoase alături de partenerul de viață, plecând într-o călătorie sau pur și simplu reușind să petreceți mai mult timp împreună.
         Este o lună plină de pasiune, de entuziasm în plan amoros iar aceasta te poate împinge destul de ușor către aventuri, relații superficiale cu parteneri de sex opus. Există riscul de a te compromite, de a cădea în „plasa” unei persoane  de sex opus de la locul de muncă care caută cu tot dinadinsul să îți „sucească mințile”. Este recomandat să-ți asculți intuiția și să nu te lași amăgit de promisiuni deșarte. Se poate vorbi despre o iubire neașteptată dar care îți va provoca o mare suferință, te va dezamăgi.

Cariera si baniCarieră și bani      
          Din data de 5 ești predispus la certuri serioase, reproșuri, acuzații în relația cu colegii de muncă. Este nevoie de foarte multă răbdare din partea ta pentru a reuși să faci față situațiilor tensionate. Nu este o perioadă favorabilă pentru a demara proiecte profesionale ambițioase.  
          Din data de 26 se reiau anumite discuții neplăcute care vizează colectivul de muncă, eventuale schimbări pe care ești nevoit să le faci, vis-a-vis de muncă. Poți să revii la un loc de muncă pe care l-ai abandonat de curând. Cert este că te poți aștepta la schimbări importante în plan profesional. Sunt favorizate colaborările sau călătoriile în străinătate, în interes profesional. Te poți aștepta ca, pe acest fond tensionat de la locul de muncă, să apară noi oportunități de a găsi un loc de muncă, mult mai avantajos, în străinătate sau în cadrul unei firme cu capital străin.
           Planul financiar trece printr-o serioasă reevaluare, posibile pierderi neașteptate fiind important să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba de cheltuieli.

SanatateSănătate      
      Este vorba despre o lună în care va trebui să acorzi o atenție deosebită la eventualele probleme care țin de inimă, circulația sângelui dar și unele probleme legate de încheieturi, oase, căile respiratorii. Te poți aștepta la recidivarea unei probleme mai vechi de sănătate. Ai nevoie de mai multă odihnă și să o lași mai ușor cu nopțile petrecute prin cluburi de noapte sau la tot felul de petreceri. De evitat consumul excesiv de alcool și cafea.