Luna iulie 2018, Leu

Iulie 2018, Leu
005 Leu           În această lună vei pune mai mult accent pe comunicare, schimbul de informații și de idei. În perioada 6 – 26 ești într-o continuă alergare în dorința de a rezolva cât mai multe probleme care țin de acte, documente, studii, călătorii importante în interes profesional. Din data de 23 ești mult mai deschis și mai preocupat de propria persoană, cauți noi posibilități de a te relansa, de a ieși în evidență. Îți este mult mai ușor să rezolvi acum unele probleme care țin de planul personal. Putem spune că avem de-a face cu o perioadă plină de oportunități de progres în plan financiar, îndeosebi în a doua parte a lunii. Deviza lunii, pentru tine, este:Judecăm acțiunile oamenilor după plăcerea sau mâhnirea pe care ne-o provoacă.” Anatole France 

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu     
          Putem vorbi despre o perioadă în care ești ocupat de obligațiile de serviciu astfel că există riscul de a neglija relația de cuplu iar acest lucru nu va face decât să atragă nemulțumiri din partea partenerului de viață. Până în data de 10 ești mult mai pasional manifestându-te sincer și direct în privința a ceea ce simți, punând un mai mare accent pe latura senzuală, intimă a relației. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de dragoste stabilă atunci sunt acum șanse reale de a te bucura de o mai mare atenție venită din partea sexului opus, în prima parte a lunii. 
          Din data de 26 a lunii sunt șanse destul de mari să ajungi la conflicte serioase legate de aflarea unor informații secerete care vizează relația de cuplu. Se recomandă o mai mare deschidere către partenerul de viață, mai multă înțelegere, atenție la ceea ce ți se spune.
          În a doua parte a lunii avem de-a face cu o perioadă de reevaluări, reveniri, încercarea de a repara sau de a te desprinde dintr-o relație de mariaj. Cert este că nu știi prea clar ce vrei sau încotro se îndreaptă relația de mariaj. Se cere prudență în relația de amor, în preajma datei de 27, atunci când este posibil să te confrunți cu momente de dezamăgire venite din partea unei persoane dragi, eventual a partenerului de viață. Este momentul potrivit pentru a te desprinde dintr-o relație care nu era ceea ce părea. Ai ocazia să primești răspunsuri clare la întrebările puse încă din primăvara acestui an, vis-a-vis de relația de cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani      
          Până în data de 10 putem vorbi despre oportunități, chiar o mare doză de noroc legat de cariera proprie, de promovarea în planul profesional sau în ceea ce privește încercarea de a reveni asupra unei colaborări, un parteneriat important și pentru a face corecțiile necesare. Va trebui să acorzi o atenție specială la relația cu colegii de serviciu dar și cu superiorii, mai ales în prima parte a perioadei analizate. Este posibil să apară și unele probleme care țin de organizare, de planificarea timpului de care dispui pentru a face față solicitărilor. Fii mult mai atent, atunci când vine vorba despre relația cu superiorii, îndeosebi la jumătatea lunii.
        Sunt favorizate participarea, asocierea în cadrul unor grupuri de lucru având loc acum o consolidare a imaginii tale publice prin intermediul prietenilor. Ai șansa de a semna un contract de lucru avantajos, din punct de vedere financiar, îndeosebi în intervalul 10 – 25. Putem vorbi și despre oferte de lucru venite din străinătate sau oferte de colaborare cu firme cu capital străin. O perioadă bună pentru lansarea de noi proiecte, care își vor arăta roadele pe termen lung se preconizează a fi în preajma datei de 9.
        Din data de 26 se cere o revizuire serioasă a propriului bruget. Nu este exclus să primești bani din urmă, o eventuală despăgubire financiară venită de pe urma unui parteneriat, o afacere finalizată cu ceva timp în urmă sau de la un vechi loc de muncă. Nu este o perioadă favorabilă pentru a da startul unei afaceri personale, îndeosebi în a doua parte a lunii.

SanatateSănătate
        Este o lună în care vei resimți din plin efortul mental și fizic depus în ultima perioadă. Există acum un risc crescut de afecțiuni ale sistemului digestiv, stări febrile, arsuri, insolații, probleme ale pielii dar și posibile probleme cardiace, dureri lombare, accidente în zona gambelor, glezne. Este recomadată evitarea implicării în activități care te solicită excesiv pentru că ești predispus la tăieturi, răniri, accidentări, există și pericolul de înec, mai ales în preajma datei de 9 și în a doua parte a lunii.