Luna iulie 2018, Gemeni

Iulie 2018, Gemeni
003 Gemeni      Se poate vorbi despre o lună în care vei pune mai mult accent pe resursele personale sub formă de aptitudini și talente practice dar și pe valorile personale, noi posibilități de a atrage mai multe venituri. Putem să vorbim despre o perioadă de încercări, restricții în plan material dar și cheltuieli neprevăzute, probleme care țin de anumite împrumuturi sau chiar despre o predispoziție la încasarea de amenzi. Din data de 23 vei pune mai mult accent pe relația cu rudele apropiate dar și pe comunicare și nevoia de a călători, de a acumula noi informații. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Nu planta copacul tristeții în inima ta. Recitește în fiecare dimineață cartea bucuriei.” Omar Rhayyam

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
         Urmează o perioadă în care, deși te confrunți cu o stare de neîncredere, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață, ești mult mai dispus să treci peste anumite greșeli, cât timp ești recompensat cu cadouri, plimbări, excursii, concediu petrecut alături de partener. Reușești să readuci starea de echilibru în relație, îndeosebi în a doua parte a lunii când ai ocazia să te bucuri de momente de pasiune, romantism, de încredere și o bună comunicare cu partenerul de viață, îndeosebi în intervalul 15 – 25. Ar trebui să fii mult mai atent la modul în care îți exprimi propriile gânduri, dorințe, așteptări pe care le ai de la partenerul de viață, îndeosebi din data de 26, atunci când este posibil să ajungi la probleme de comunicare în relația cu partenerul de viață datorită unor rude, vecini.
         Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci se pare că acum sunt șanse sporite de a te îndrăgosti și de a găsi perechea potrivită, totul este să fii mult mai încrezător în abilitățile proprii de a atrage atenția sexului opus. Se poate vorbi despre o perioadă destul de intensă, la capitolul amor, senzualitate, manifestare a pasiunii. Nu îți va fi deloc greu să atragi atenția pentru că vei reuși destul de bine să te pui în valoare, prin felul în care vorbești și atitudinea dezinvoltă, plină de șarm de care vei da dovadă.

Cariera si baniCarieră și bani        
        Putem vorbi despre o perioadă favorabilă, din punct de vedere profesional, având parte de colaborări, care de care mai fructuoase dar și de șansa de a te implica în parteneriate de lungă durată și foarte profitabile. În prima parte a lunii este recomandat să profiți  de creativitate, inspirație, oportunitatea de a fi parte activă în activități profitabile, din punct de vedere financiar dar care presupun un consum sporit de energie fizică și mentală. În preajma datei de 13 va trebui să fii mult mai prudent în ceea ce privește cheltuielile, eventualele achiziții pe care vrei să le faci. Totul este să nu exagerezi și să te bazezi neapărat pe abilitățile tale de bun negociator. Ai ocazia să faci o reevaluare serioasă a bugetului de care dispui. Se cere mai multă precauție în ceea ce privește un eventual împrumut pe care vrei să îl faci. Nu este exclus să apară discuții despre o moștenire sau unele drepturi bănești care ți se cuvin în urma unui partaj.  
         În ceea ce privește cariera este posibil să îți fie date peste cap anumite proiecte profesionale și să reușești cu greu să te reorganizezi. Este o perioadă în care ar fi cazul să îți asculți intuiția și să aștepți o perioadă mult mai favorabilă pentru a schimba locul de muncă sau pentru a încerca să ocupi un post mai bine plătit.
         Te poți aștepta la probleme, certuri, reproșuri, stres, impulsivitate în relația cu colegii de muncă, îndeosebi în preajma datei de 10 și spre sfârșitul lunii. Este recomandat să acționezi cu tact și mai ales să nu spui ce gândești, cu adevărat, despre anumite situații care ți se par a fi împotriva propriilor interese profesionale. Nu este o lună favorabilă pentru a da startul unor colaborări, parteneriate sau unei afaceri personale.

SanatateSănătate
        Este o perioadă destul de tensionată și care poate să-ți creeze unele probleme care țin de sistemul digestiv, există predispoziția la insolații, migrene, nevralgii, accidente vasculare sau probleme care țin de tensiunea arterială. Este nevoie de mai multă relaxare, departe de problemele cotidiene. Este recomandat să nu mai amâni analizele pe care le-ai tot reprogramat.