Luna iulie 2018, Fecioară

Iulie 2018, Fecioară
006 Fecioara        Urmează o perioadă în care vei pune mai mult accent pe relația cu prietenii și pe încercarea de a concretiza anumite proiecte, idealuri. Ești pregătit să aperi interesele unui grup, o asociație din care faci parte. Din păcate vei ajunge să constați că, exact cei cărora le-ai fost de un real folos, vor face un pas înapoi, atunci când ai nevoie de sprijinul lor. Este o lună în care sunt testate relațiile de prietenie dar și planul sentimental, în general. Totul depinde de perspectiva din care alegi să privești viața și oamenii. Din data de 23 parcă se mai liniștesc lucrurile în relația cu grupul din care faci parte preferând totuși starea de solitudine. Poate chiar te decizi să pleci într-o scurtă vacanță. Deviza acestei perioade este: „Visele tale depind doar de voința ta de a ți le îndeplini” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
         Putem vorbi despre o lună în care nu prea mai ești dispus să stai la dispoziția celuilalt considerând că este timpul să primești atenție și afecțiune, nu doar să oferi. Lucrurile stau bine în cadrul relației, cât timp ești invitat în vacanță sau la plimbări romantice preferând totuși să pui accentul pe latura practică. Ești preocupat să rezolvi anumite probleme care țin de o relație de amor sau de tot ce implică creativitate, investiții, petrecere a timpului liber. În primele zece zile ale acestei luni ai ocazia să revii asupra unei relații sentimentale sau să te implici într-o relație secretă. Te poți aștepta la tot felul de discuții neplăcute în relația cu familia sau cu persoane apropiate având ca subiect principal bârfa, acuzațiile nefondate, reproșuri, neîncredere.
            În ceea ce privește relația de mariaj ai ocazia să privești lucrurile cu mai multă maturitate, chiar dacă vor mai exista și contraziceri, tendința de a considera că celălalt trebuie să îți ofere mai mult pentru că așa se cuvine. Ai tendința să fii mult mai posesiv, gelos, critic reușind cu greu să te faci înțeles, îndeosebi în a doua parte a acestei luni. Nu trebuie să uiți însă că, într-o relație de mariaj, vorbim despre doi iar pentru a reuși să ajungeți la echilibrul și liniștea necesare trebuie să înveți cum să oferi, să dăruiești iubire, afecțiune. Este foarte posibil ca unii dintre prietenii comuni să joace un rol destul de important în aplanarea unor eventuale conflicte din cadrul relației de cuplu.
          Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci putem vorbi, în perioada supusă analizei, despre o posibilă implicare într-o relație de amor din trecut care ți-a creat tot felul de probleme de natură emoțională. Din data de 15 ai ocazia să întâlnești o persoană de sex opus care va juca un rol important în viața ta sentimentală, cu ocazia unei călătorii departe de casă, eventual în străinătate.

Cariera si baniCarieră și bani      
         Este o perioadă importantă în plan profesional, în ceea ce privește posibile schimbări, reevaluări a locului de muncă și a relației cu colegii. Ai sentimentul că ești dat la o parte de către ceilalți sau nu ești apreciat la adevărata valoare. Este o lună tensionată în plan profesional fiind nevoie de foarte multă răbdare, calm și o bună organizare a timpului de lucru. Din data de 10 a perioadei apar șanse de a da startul unor noi colaboratori, asocieri fiind important să reiei anumite discuții, să revii asupra unor idei sau să faci anumite corecții printre documente importante. Nu este o lună favorabilă pentru a face schimbări importante, atât în plan profesional, cât și în ceea ce privește o afacere personală.
            Ești mult mai conștient acum că, datorită unei atitudini binevoitoare, deschisă reușești să atragi succesul și, implicit, banii de care ai nevoie. Au loc multe tratative, discuții secrete cu oameni care dețin funcții de răspundere, persoane de la care ai multe de învățat și care sunt gata să te susțină în demersurile tale. Este o lună în care, cât timp îți urmărești perseverent propriul țel, ai șanse reale să realizezi ceea ce ți-ai propus. În preajma datei de 15 este recomandat să asculți și de intuiție și să demarezi un proiect important, legat de carieră și care îți va aduce profituri consistente.
           Pentru a reuși să ajungi la câștigurile de care ai mare nevoie este important să intervii cu promptitudine îndeosebi la mijlocul lunii, evitând totuși să semnezi acte importante, în preajma datei de 26. Nu te baza pe promisiunile ce ți se fac acum și evită investițiile de orice fel.

SanatateSănătate
          Te poți aștepta la probleme de sănătate în preajma datei de 5 fiind vorba de posibile accidente, probleme de natură cardiacă, tensiune arterială. Reușești să păstrezi controlul asupra eventualelor probleme cu care te confrunți de ceva timp. Totul este să duci o viață echilibrată, să faci mai mult sport, mișcare în natură. Din data de 26 va trebui să acorzi mai multă atenție la eventualele probleme cardiace, infecții, probleme care țin de migrene, insomnii sau disfuncții ale ficatului. De reținut faptul că majoritatea problemelor cu care te poți confrunta se datorează stresului, ambiției de a finaliza cât mai rapid anumite proiecte.