Luna iulie 2018, Balanță

Iulie 2018, Balanță
007 Balanta       În această lună se pare că îți iei foarte în serios rolul social, cariera, obligațiile care țin de locul de muncă. Nu vei duce lipsă de acuzații, venite din partea unei organizații din care faci parte sau din partea unor prieteni care au avut grijă să te dezamăgească.  Îți asumi destul de multe responsabilități pe care le rezolvi cu bine. Cu toate acestea, prima parte a acestei luni se poate dovedi tensionată, la capitolul relații interumane, carieră, relația cu propria familie. Din data de 23 ai ocazia să joci rolul de lider în cadrul unui grup din care faci parte sau să revii asupra unor înțelegeri, proiecte, asupra unui ideal. Te implici trup și suflet în cadrul unui grup din care faci parte. Ai șansa de a-ți împlini acum un ideal, poți demara acțiuni care îți vor aduce succes pentru o perioadă îndelungată de timp. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Urmează-ți fericirea și universul îți va deschide uși acolo unde erau doar ziduri.” Joseph Campbell

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
          În această lună este bine să găsești un echilibru clar între obligațiile care țin de carieră și cele de mariaj. Nu este cazul să exagerezi cu nimic, nici atunci când este vorba să te implici într-o relație extraconjugală, îndeosebi din data de 10. Sunt aduse la suprafață tot felul de nemulțumiri care țin de relația de mariaj, de eventuale investiții legate de casă, proprietate, despre discuții pe care le-ai tot avut, vis-a-vis de anumite cheltuieli, despre relația cu părinții. Cert este că nu e bine să exagerezi și să acorzi atenție lucrurilor care nu contează. Ai mai multă nevoie de atenție venită din partea persoanei iubite, fără să consideri că faci vreun sacrificiu.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, fie ajungi în punctul în care vrei să renunți definitiv la relație, fie îți exprimi nemulțumirile încercând să găsești soluții clare și să reechilibrezi astfel relația. Cele mai multe răspunsuri le vei primi îndeosebi din data de 26. Călătoriile făcute împreună, subiecte sau proiecte la care contribuiți amândoi ar putea să ducă la realizări care vor consolida relația. Este posibil să descoperi că în orice situație rea, neplăcută se poate ascunde, de fapt, și ceva bun, constructiv, ceva care să te ajute să te redescoperi, să vezi ce anume mai ai de schimbat, de cizelat în privința propriei atitudini.
 Dacă nu ești implicat încă într-o relație de cuplu stabilă există posibilitatea de a-ți găsi viitorul partener în cadrul unui grup de prieteni sau în asociația din care faci parte, mai ales în a doua parte a acestei luni.
           Cert este că, oricât de mult ți-ai dori să ai o lună de echilibrată, din punct de vedere amoros, se pare că lucrurile nu stau chiar atât de grozav. Dacă te îndrăgostești subit în prima parte a lunii ai toate șansele să rupi relația de amor în a doua parte a acestei luni. Este o perioadă fierbinte la capitolul relație de dragoste, plină de peripeții.

Cariera si baniCarieră și bani      
          Ai planuri mărețe în minte, atunci când vine vorba despre carieră dar vei avea ocazia să constați că multe dintre proiectele și ideile tale tind să fie răsturnate, pe la mijlocul perioadei analizate. Dar în ceea ce va rămâne în picioare de pe urma testelor chiar merită să investești timp și energie pentru a merge mai departe iar în privința a ceea ce dispare, ei bine… nu trebuie să regreți. Nimic nu este întâmplător! Lasă-te ghidat de suflet dar și de experiența dobândită în plan social și vei vedea cât de bine se vor lega lucrurile și în carieră, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Nu vei duce lipsă de curaj, diplomație și voința necesare pentru a merge „până în pânzele albe” dar va trebui să înveți și cum să renunți la ceea ce chiar nu merită luat în seamă. Există tendința de a-ți risipi energia în prea multe activități, domenii, parteneriate iar asta nu va face decât să-ți abată atenția de la detaliile care contează. Va trebui să acorzi o atenție deosebită la orice fel de contracte intenționezi să semnezi, la începutul perioadei analizate. În preajma datei de 10 te poți aștepta la unele conflicte în relația cu superiorii. Pe tot parcursul lunii în discuție ești predispus la cheltuieli excesive, ai tendința de a investi bani în mai multe domenii.

SanatateSănătate
         În preajma datei de 12 este recomandat să dai dovadă de prudență pentru că ești predispus la accidente, probleme digestive, intoxicații, insomnii, stres, epuizare fizică și mentală. Atenție și la eventualele probleme renale, ale vezicii urinare dar și disfuncții ale ficatului, cu deosebire în preajma datei de 24.