Luna decembrie 2017, Taur

Decembrie 2017, Taur
002 Taur        Este o lună în care ai ocazia să experimentezi viața în profunzimea ei, ajungi mult mai ușor la esența evenimentelor. Pui multă pasiune în tot ceea ce faci acum iar aceasta te va ajuta să ieși cu bine din eventualele situații limită. Între 3 și 23 decembrie poți intra în posesia unor informații, secrete, îți pot fi dezvăluite unele aspecte destul de importante, legate de o moștenire sau în privința banilor partenerului de viață; ai posibilitatea să primești niște bani restanți proveniți din câștigarea unui proces. Tot în această perioadă este posibil să reiei niște cursuri de perfecționare în zona ocultismului, astrologie, filozofie, psihologie. După data de 21 decembrie ai ocazia să călătorești mai frecvent, putem să vorbim despre planuri de vacanță pe care reușești să le concretizezi, mai ales după data de 23 decembrie. Relaționezi mai mult cu persoane aflate la mare distanță. Va trebui să fii mult mai prudent la drum, dacă ți-ai propus să faci deplasări pe distanțe lungi, îndeosebi după data de 20 decembrie. Deviza ta, pentru această lună, este: Orice drum spiritual care nu se confruntă cu umbre este numai o evadare.” Anonim
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu     
      În primele 9 zile ale acestei luni este posibil ca starea de tensiune, nemulțumirile de la locul de muncă sau din relația cu colegii să se răsfrângă și asupra relației de mariaj. Este recomandat să încerci conștientizarea la timp a locului de unde vine această stare de agitație, nemulțumirile și să-ți iei un moment de răgaz, să lași problemele la ușă, înainte de a intra în casă. După data de 9 decembrie te implici mai mult în cadrul relației de mariaj, ești mult mai pasional și mai atent la ceea ce se petrece în familie. Ești direct, sigur pe tine, știi ce vrei și ai așteptări destul de mari de la partenerul tău de viață. Este posibil ca, de multe ori, să dai dovadă de prea multă agitație, faci treburile mult mai repede decât este dispus partenerul iar aceasta poate să conducă la conflicte destul de dure. Este bine să încerci să îți controlezi gesturile, atitudinea, fii mult mai atent la modul în care îți exprimi punctul de vedere. Nu te lăsa purtat de gelozie, de impresiile de moment. Vorbește sincer, deschis dar acceptă și punctul de vedere al celuilalt. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj dar ai fost, totuși, implicat într-o relație de dragoste de ceva timp, ai acum ocazia să întâlnești persoana cu care să simți că poți rezona, la nivel emoțional, sufletesc. Ai șansa de a stabili o nouă relație de iubire cu adevărat profundă, bazată și pe interese comune împărtășind trăiri și experiențe deosebite. Este o lună în care te dedici, trup și suflet, persoanei iubite. Nu este exclus nici să te reîntâlnești cu o iubire din trecut și să reiei o frumoasă poveste de dragoste. Acordă o atenție specială după data de 20 decembrie, atunci când ești predispus la probleme în relația cu persoana iubită. Din data de 25 decembrie ai ocazia să dai startul unei relații de dragoste cu cineva aflat la distanță.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        În perioada supusă analizei aici, îndeosebi în primele 9 zile ale acesteia, te poți confrunta cu destul de multă agitație la serviciu. Fie că vorbim despre o mulțime de termene limită, obligații de serviciu pe care nu ai cum să le neglijezi, fie că putem vorbi despre proiecte de lucru care trebuie finalizate acum. Cert este că vei depune un efort deosebit la locul de muncă. Vestea bună este că putem să vorbim și despre bani care vin de pe urma muncii depuse în cadrul echipei. Poți câștiga de pe urma unei colaborări, o moștenire sau banii pot veni prin intermediul persoanei iubite sau al propriului copil. În partea secundă a acestei luni se mai liniștește atmosfera de la locul de muncă. Vei fii însă foarte preocupat să dai startul unor (noi) proiecte comune, alături de partenerul de viață. Din data de 23 decembrie se vor lămuri unele aspecte care țin de acte, documente care vizează un credit, o moștenire. La sfârșitul lunii decembrie ai șansa de a da starul unei activități pe termen îndelungat și care îți va aduce câștiguri financiare consistente. Luna analizată aici se poate dovedi favorabilă, în ceea ce privește strategiile pe care le lansezi și care vizează planul financiar.
 
SanatateSănătate
        La debutul perioadei analizată aici va trebui să acorzi o atenție deosebită în privința sănătății personale. Este posibil să te confrunți cu unele probleme care țin de zona renală, vezica urinară, infecții, lovituri, accidente. În a doua parte a acestei luni reușești să te mai destinzi, să te relaxezi mai mult, să ai grijă de propria sănătate. Acordă atenție la perioada care urmează datei de 20 decembrie pentru că ești predispus la tot felul de provocări sentimentale iar acestea ar putea să ducă și la eventuala apariție a unor probleme de natură fizică și mentală, insomnii, depresie. Ar trebui să apelezi la un tratament naturist, să acorzi o atenție sporită alimentației, propriului organism.