Luna decembrie 2017, Rac

Decembrie 2017, Rac
004 Rac            În această lună se pare că vei pune mai mult accent pe zona profesiei, pe relația cu colegii și colaboratorii apropiați. Este posibil să ai sentimentul că, deși te străduiești foarte mult pentru a face lucrurile așa cum trebuie, parcă ești tot în contratimp, nu reușești să faci față la toate solicitările. Este necesar ca, în această lună, să pui un mai mare accent pe organizare, planificare, acordă mai multă atenție la detalii altfel riști să declanșezi unele conflicte în relația cu cei din jur. După data de 21 decembrie relația de cuplu capătă o mai mare importanță, pentru tine. Ești tot mai conștient că ceva nu funcționează la parametrii doriți. Îți dorești să rupi monotonia, să încerci totuși să deții controlul asupra partenerului, fie că vorbim despre relația de cuplu sau de cea de parteneriat, afaceri. Este o lună în care devine important să găsești un echilibru între obligațiile din carieră și cele din cadrul familiei. Deviza ta în această perioadă este: „Ia puterea din răbdare și din liniște și folosește-te de ea prin limpezirea gândului tău.” Anonim
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         În acestă lună este posibil să apară tot felul de neplăceri legate de relația de mariaj. Ai sentimentul că ți se ascunde ceva sau nu reușești să ajungi la sufletul partenerului de viață. Poate chiar tu ești cel care se lasă implicat într-o relație de amor în afara căsniciei. Această nouă relație extraconjugală ajunge să-ți creeze probleme serioase, poate destabiliza ireversibil relația de mariaj. Ai mare grjă cui anume te confesezi, ce spui despre relația ta de amor. Este posibil ca vorbele tale să ajungă la urechile perechii oficiale iar aceste informații pot provoca probleme serioase în căsnicie. După data de 25 decembrie există șanse destul de mari să se restabilească un oarecare echilibru, o liniște în cadrul relației de cuplu. Vă faceți planuri de viitor având ocazia să puneți acum bazele unei afaceri profitabile. Putem să vorbim și despre luarea în comun a deciziei de a concepe un copil sau vă puteți bucura de succesele propriului copil. Este o lună în care ai ocazia să reiei o relație de dragoste cu un coleg de serviciu sau cu o persoană cunoscută prin intermediul profesiei pe care o desfășori. Este o perioadă în care nu va lipsi pasiunea, atenția venită din partea sexului opus, implicarea într-o relație care va pune accentul pe relația intimă, sexuală. Ai ocazia să trăiești o lună decembrie plină de pasiune și romantism, o perioadă de emoții și trăiri intense. Visezi frumos alături de persoana dragă dorindu-ți din tot sufletul ca, tot ceea ce ți se promite acum, să se concretizeze, cât mai curând posibil. Mai ai totuși de așteptat! Acum este important să te bucuri din plin de acest festin al iubirii.  
 
Cariera si baniCarieră și bani        
        În perioada supusă analizei ești foarte serios pus pe treabă având de îndeplinit multe obligații de serviciu, situații de pus la punct. Ai de revizuit o serie de aspecte care țin de un proiect profesional, de a pune documente, acte în ordine, de reevaluat anumite colaborări. Este posibil să fie necesară o revenire asupra unei decizii legate de un contract, un loc de muncă. Nu este exclus nici să îți fie anulate, refuzate anumite cereri. În perioada 3 – 23 decembrie te poți aștepta la tot felul de răsturnări de situații care vizează locul de muncă. Nici relația cu colegii de serviciu nu este prea grozavă. Este posibil să ajungă la urechile tale tot felul de bârfe iar aceasta te va face să îți schimbi atitudinea în cadrul echipei de lucru. Muncești mult și cu pasiune reușind să demonstrezi, prin ceea ce faci, că ești un adevărat profesionist. Dai dovadă de inspirație, spontaneitate, în ciuda piedicilor și a contrelor care vin din partea competitorilor. Ai ocazia să te implici foarte mult într-un proiect de anvergură. Iubești ceea ce faci și nu te plângi din cauza numeroaselor obstacole reușind să valorizezi proiectele. Te poți bucura de primirea unor bani, în mod oarecum neașteptat, în partea secundă a perioadei analizate, mai ales după data de 20 decembrie. După data de 23 a lunii în discuție este o perioadă bună pentru a cere o mărire de salariu, cu riscul de a atrage și mai multe nemulțumiri din partea colegilor.
 
SanatateSănătate
        Este o lună în care este posibil să revină anumite probleme de sănătate fiind necesar să reiei unele analize, un tratament întrerupt. Atenție la eventualele călătorii pe care vrei să le faci acum pentru că ești predispus la accidente, îndeosebi după data de 20 decembrie. Este posibil să te confrunți cu probleme care țin de căile respiratorii, laringe, plămâni, lovituri în zona brațelor. Va trebui să acorzi o atenție specială dietei urmate, alimentației și influenței acestora asupra sănătații.