Luna decembrie 2017, Leu

Decembrie 2017, Leu
005 Leu          Este o lună decembrie în care ai șansa să te bucuri din plin de iubire, pasiune, inspirație și creativitate, de o mai bună relație cu propriul copil. Te implici cu mai mult dinamism în activități care îți fac plăcere, te bucuri de compania prietenilor, călătorești în locuri dragi sufletului tău. Este posibil să revii asupra unui hobby, îți dedici mai mult timp pentru propriul copil, să râzi, să te joci cu el, să te bucuri de momente trăite cu entuziasm. După data de 21 decembrie, chiar dacă se apropie sărbătorile de iarnă, mintea îți este la îmbunătățirile pe care le-ai putea aduce în carieră, cum ai putea să aduci mai mulți bani la bugetul familiei. Dai dovadă de mai multă implicare în munca de echipă. Deviza ta, pentru luna în discuție aici, este: „Alergăm spre orizonturi, singuri pe drumul nostru, dornici să realizăm imposibilul.” Marius Torok
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       În perioada următoare vei pune mai mult accent pe relația de dragoste, pe dorința de a da startul unei noi relații de amor. Ai ocazia să te bucuri de atenție și admirație venite din partea sexului opus. Pui un mai mare accent acum pe relația intimă având mai mult curaj să spui ce gândești, ce simți față de persoana iubită. Putem să vorbim și despre o posibilă revenire a unei iubiri din trecut și încercarea de a relua o relație de dragoste. Până în data de 23 decembrie ai ocazia să te lămurești ce vrei, dacă merită sau nu să te implici într-o relație care nu prea a funcționat, în trecut. În această lună ai șansa de a aduce la suprafață unele aspecte neplăcute, care țin de relația de dragoste. Este timpul să te debarasezi, din punct de vedere sentimental, de o persoană care îți tot dă sentimentul de neîmplinire. În același timp, ești deschis către noi alternative, gata în orice moment să te implici într-o nouă relație. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci poți avea parte de tot felul de discuții importante, legate de copil sau de un proiect derulat în comun. Pot să apară acum unele clarificări care vizează anumite aspecte ale căsniciei, ale familiei. După data de 23 decembrie reușești să te faci mai bine înțeles de către propriul copil. Reușești să păstrezi, cât de cât, armonia în relația de cuplu ajungând la un dialog deschis, fără acuzații, reproșuri, aduceri aminte.  
 
Cariera si baniCarieră și bani       
       Planul profesional este destul de bine aspectat, la capitolul idei și inițiative, creativitate, inspirație, susținere venită din partea superiorilor. Ești mult mai organizat, atent la detalii. Investești mai mult timp în proiectele care țin de jocuri, distracții, petreceri, domenii care ar putea să îți aducă și câștiguri frumoase. Din data de 10 decembrie se instalează, încet dar sigur, Saturn în zodia Capricorn astfel că se anunță o perioadă de aproximativ doi ani de muncă asiduă, organizare, asumarea a tot mai multe responsabilități, perfecționare, derularea unor strategii clare. Așadar, chiar și până la finalul acestei luni, ai ocazia să intri în posesia unor informații care te vor pune la curent cu ceea ce ai de făcut, de acum înainte, în plan profesional. Știi cum să te faci remarcat, respectat și apreciat, ești un adevărat lider în colectivul de lucru. Nu vor lipsi nici invidioșii, cei care vor să „bage strâmbe” la locul de muncă. Planul financiar poate avea de suferit, în intervalul 3 – 23 decembrie, fie din cauza tendinței de a cheltui pe jocuri de noroc, fie pentru că vrei să faci pe plac persoanei iubite și cheltuiești astfel peste măsură pentru cadouri și chiar poți face unele compromisuri.   
 
SanatateSănătate
        În prima parte a lunii decembrie stai destul de bine, la capitolul sănătate, cât timp nu vei face excese, de nici-un fel. Se recomandă acordarea unei atenții deosebite la eventualele probleme de digestie, probleme care țin de posibile infecții, dureri de spate, încheieturi. Este posibil ca, la sfârșitul acestui an, să te simți obosit, epuizat la nivel mental având nevoie de mai multă odihnă, relaxare, detașare față de obligațiile profesionale.