Luna decembrie 2017, Gemeni

Decembrie 2017, Gemeni
003 Gemeni        Luna decembrie se pare că aduce cu ea o perioadă mai degrabă agitată și aglomerată, în plan relațional. Pui mai mult preț pe relația în doi, pe comunicare, simți nevoia să te exprimi liber, direct în relația cu ceilalți. Acordă o atenție specială între 3 și 23 decembrie întrucât ai de traversat o perioadă tensionată în cadrul relației de mariaj. Este posibil să nu reușești să te faci bine înțeles. Nici relațiile de parteneriat, de colaborare nu trec acum printr-o perioadă tocmai favorabilă. După data de 23 decembrie există riscul de a te confrunta cu pierderi datorate unor decizii luate la nervi. Este momentul să te îngrijești mai mult de propria sănătate. Deviza ta, în această lună, este: „Pentru orice persoană care vrea să fie cinstită și plăcută viața este un studiu continuu.” Marquis Argeson
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
        Se poate vorbi despre o perioadă în care ar trebui să dai dovadă de mai multă flexibilitate, să mai lași de la tine în cadrul relației de mariaj. Este posibil să spui una iar partenerul de viață să înțeleagă cu totul altceva și uite așa puteți ajunge la certuri care te vor epuiza, din punct de vedere psihic. Este o perioadă favorabilă pentru a demara un proiect profesional destul de important, alături de partenerul de viață, să desfășori astfel o muncă de echipă. Dacă ești implicat într-o relație sentimentală stabilă și de durată atunci este posibil să fie reluate acum discuțiile cu privire la oficializarea relației. Ești foarte hotărât să dai startul unui mariaj. Te poți aștepta și la o posibilă ceartă, eventual chiar la despărțire, la debutul lunii în discuție aici. Dacă ai reușit să treci de acest test sunt șanse foarte mari să mergeți mai departe clădind o relație de durată. Este recomandat să eviți semnarea oricărui contract de colaborare, inclusiv oficializarea relației, în intervalul 3 – 23 decembrie. Pentru cei aflați deja în relații de mariaj se cere mai multă prudență în preajma datei de 20 decembrie pentru că există acum riscul ca, de la o simplă ceartă, să luați decizii mult prea dure, eventual ruperea relației. Ai tendința de a lua decizii pe care le vei regreta mai târziu. Este o lună în care pot să apară unele surprize de natură sentimentală, depinde numai de tine dacă vei profita de noile oportunități. Poți să beneficiezi de momente de romantism și pasiune, îți faci planuri de viitor, alături de persoana iubită.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         În această lună ai ocazia să te bucuri de protecție și susținere venite din partea unor persoane influente pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești, în plan profesional. După data de 9 decembrie ai mai multă energie, dinamism pe care le concentrezi în zona serviciului, a obligațiilor profesionale. Ești acum un sprijin real pentru ceilalți colegi. Știi cum să te faci remarcat, apreciat în colectivul de lucru. Nu vei duce lipsă nici de competiție, de adversari redutabili, dacă ai de susținut un examen, un interviu pentru obținerea unui (nou) loc de muncă. Vei avea parte și de unele surprize neplăcute, în privința locului de muncă, ceva care poate să strici din planurile, să te oblige la schimbarea direcției, a strategiei sau a programului de muncă. Îți va fi destul de greu să te adaptezi rapid la noua stare de lucruri, o nouă activitate, proiect. Este important să îți păstrezi calmul și să nu iei decizii pripite. Citește cu mare atenție termenii și condițiile unui eventual contract de colaborare, asociere. După data de 28 decembrie se mai așează lucrurile pe un făgaș normal, echilibrat, la locul de muncă. Comunicare este mai destinsă acum reușind să te faci înțeles mult mai ușor. Planul financiar trece prin transformări serioase de câțiva ani. De la sfârșitul acestei luni ți se pregătesc chiar mai multe schimbări. Va trebui să acorzi o mai mare atenție la cheltuielile pe care intenționezi să la faci.
 
SanatateSănătate
        După data de 9 decembrie beneficiezi de mai multă energie și ai dorința de a te implica în cât mai multe activități simultan iar aceasta ar putea să îți cam dea organismul peste cap. Ar trebui să adopți o atitudine pozitivă, optimistă în fața greutăților. Ești predispus la accidente minore, infecții, probleme care țin de circulația sanguină, lovituri. Este o perioadă favorabilă pentru a depista eventuale probleme de sănătate, îndeosebi după data de 23 decembrie.