Luna decembrie 2017, Fecioară

Decembrie 2017, Fecioară
006 Fecioara        În luna supusă analizei aici se pare că ești mult mai preocupat de casă, familie, relația cu părinții. Dispui de multă căldură sufletească și ești gata să o reverși asupra celor dragi. Este o lună în care pot fi reluate discuțiile legate de casă, proprietate, despre unele aspecte care vizează actele, un contract, o moștenire. Ai ocazia să revii într-un loc de care te leagă amintiri plăcute. Este posibil să te reîntâlnești cu oameni de care chiar îți era dor, să răsfoiești printre amintiri privind cu nostalgie către trecut. După data de 21 decembrie este momentul să te destinzi, te bucuri acum de prezența copiilor, a prietenilor, participi la tot felul de întâlniri. Ai șansa de a dărui dar și de a primi iubire, îți dedici mai mult timp pentru cei dragi. Deviza lunii în discuție, este: „O clipă de răbdare te poate salva de la un dezastru, un moment de nerăbdare poate provoca o nenorocire.” Proverb chinezesc
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Se pare că urmează o perioadă în care ești preocupat să creezi o atmosferă plăcută, caldă în casă, familie și, implicit, în relația de cuplu. Te preocupă mai mult îmbunătățirea atmosferei din relația de mariaj. Chiar dacă nu vei reuși să îți exprimi cu destulă claritate dorințele, așteptările pe care le ai de la celălalt vei fi de un real sprijin pentru partenerul de viață, atunci când acesta se confruntă cu eventuale probleme de sănătate sau de orice altă natură. Va trebui să dai dovadă de mai multă precauție, atunci când vine vorba despre discuțiile cu părinții, vis-a-vis de partenerul de viață. Evită să discuți cu altcineva despre eventualele neînțelegeri din cadrul relației de mariaj pentru că există riscul să ajungi la certuri, la tot felul de reproșuri venite atât din partea părinților, cât și din partea partenerului de viață. După data de 25 decembrie ai ocazia să te implici într-o (nouă) relație de dragoste. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai toate șansele să te îndrăgostești, în preajma sărbătorilor de iarnă. Este bine să te bucuri de acest sentiment care se manifestă în sufletul tău. Tot ceea ce este legat de iubire va fi trăit cu intensitate și cu sentimentul de împlinire. Învață să ai mai multă încredere în propria persoană pentru a reuși să renaști printr-o nouă iubire, lasă trecutul și dezamăgirile în urma ta. Ai curaj să visezi la iubire, să o lași să facă parte din viața ta.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Putem să vorbim despre o lună importantă, în plan profesional, fiind foarte important să găsești energia și calmul necesar pentru a creea un echilibru între obligațiile care țin de carieră și cele din familie. Este posibil să reiei anumite discuții despre schimbările de la locul de muncă, birou, sediu sau poți renegocia un contract important. Te bucuri de o bună colaborare în relația cu colegii primind sfaturi valoroase de la cei cu mai multă experiență. După data de 23 decembrie stai mult mai bine la capitolul comunicare reușind să demarezi un parteneriat important, te implici într-o afacere imobiliară care îți va aduce beneficii materiale. Spre sfârșitul lunii este posibil ca oboseala mentală să te predispună la răspunsuri eronate, neatenție, confuzie iar toate acestea ar putea să conducă la probleme care țin de acte, contracte, certuri cu un partener de afaceri. Stai departe de un superior, de acele persoane care vor, cu orice preț, să te scoată vinovat. Ai muncit mult la un proiect iar acum există riscul să „dai cu piciorul” datorită epuizării. Planul financiar este destul de problematic, în primele 9 zile ale perioadei. Acordă atenție și pe la jumătatea acestei luni, atunci când este posibil să cheltuiești mai mult pe lucruri care țin de casă, proprietate. După data de 20 decembrie ai șansa de a te bucura de câștiguri financiare, bani care vin într-un mod oarecum neașteptat.
 
SanatateSănătate
          În perioada analizată va trebui să dai dovadă de mai multă prudență atunci când faci deplasări, mai ales pe la mijlocul lunii. În rest, ai capacitatea să te mobilizezi pentru a găsi resursele necesare în vederea revigorării organismului. Faci mai mult sport, mișcare în natură. Este posibil să te confrunți cu probleme care țin de lovituri, căzături, tăieturi în gospodărie, cu ocazia unei renovări, curățenie, tot felul de treburi prin casă.