Luna decembrie 2017, Berbec

Decembrie 2017, Berbec
001 Berbec         În această lună vei pune mai multă pasiune în căutările tale reușind să îți focalizezi cu succes energia către depășirea propriilor limitări precum și pentru dezvoltarea personală continuă. Este posibil să reiei anumite cursuri, să faci unele călătorii în locuri pe unde nu ai mai ajuns de foarte mult timp, poți să te revezi cu persoane aflate în străinătate. Va trebui, totuși, să dai dovadă de prudență, dacă pleci la drum, să îți iei măsuri de prevedere, să acorzi atenție la eventualele probleme de relaționare. Acordă atenție și la problemele care pot să apară în eventualitatea susținerii unor examene. După data de 21 decembrie ești mult mai preocupat de carieră, imaginea ta din planul social. Este o lună în care te gândești foarte serios să faci o schimbare importantă, în plan profesional. Deviza ta, pentru perioada analizată aici, este: „Gândul bun și vorba înțeleaptă îți pot potoli necazul.” Legile lui Zamolxe
      
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu
         Până în data de 9 decembrie îți concentrezi energia către zona relației de mariaj. De aici pot veni multe nemulțumiri, certuri, probleme care se pare că nu pot fi discutate cu calm și înțelepciune. Depui mult efort pentru a reuși să te faci înțeles. Tot ai sentimentul că nu ești luat în seamă, că nu ești respectat suficient. Este o perioadă în care reușești cu mare greutate să readuci armonia și înțelegerea în relația de cuplu. Din data de 10 decembrie se mai liniștește atmosfera în relația de mariaj, începi să descoperi farmecul de a fi în doi. Putem să vorbim și despre călătorii îndepărtate, eventual peste hotare, pe care le vei face alături de partenerul de viață. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai ocazia, încă de la debutul perioadei analizate, să cunoști o persoană de sex opus, aflată în străinătate sau departe de locul în care trăiești în prezent. Comunici mai mult, călătorești, te simți foarte bine cu această persoană simțind că ai afinități intelectuale și sentimentale cu ea. Nu este exclus ca, după data de 3 decembrie, să reîntâlnești o iubire din trecut, poți relua o relație de dragoste cu o persoană de altă naționalitate. Din data de 23 decembrie ai posibilitatea de a comunica mai mult, îți exprimi sentimentele mai ușor. Urmează o perioadă în care tot ceea ce este legat de relația intimă, de viața în doi, are tendința de a căpăta un contur mult mai clar, încep să-ți fie îndeplinite dorințele care țin de iubire, afecțiune și pasiune. Dacă te gândești serios să dai startul unei relații de lungă durată, ai ocazia să întâlnești acum persoana care îți este sortită, prin intermendiul prietenilor sau prin participarea la diverse petreceri.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        În prima parte a perioadei în discuție aici ceva te nemulțumește, în plan profesional și nu știi ce ar trebui să faci pentru a reuși să îmbunătățești activitatea, proiectele care țin de carieră, locul de muncă. Este posibil să apară unele probleme legate de un contract de lucru. Nu este exclus nici să revii la un job din străinătate dar care nu este ceea ce sperai. Cert este că te poți confrunta cu o stare de confuzie, de nemulțumire în relația cu colegii. Pot să apară tot felul de confuzii, nemulțumiri venite pe fondul stresului, a muncii excesive. Din data de 22 decembrie Saturn va intra în semnul Capricorn, casa carierei pentru tine, acesta forțându-te oarecum să îți creezi strategii bine gândite în privința carierei, ești mai organizat, mai punctual. Dacă nu ai găsit până acum locul de muncă dorit, în această lună este indicat ca, după data de 23 decembrie, să semnezi un eventual contract. Spre sfârșitul acestei perioade este favorizată urmarea de cursuri de perfecționare. În partea secundă a lunii decembrie putem să vorbim despre șansa de a-ți spori veniturile ca urmare a unor realizări din zona carierei, prin efort personal. Reușești să atragi atenția superiorilor, te faci remarcat prin capacitatea de a găsi soluții salvatoare, în ceea ce privește anumite proiecte, colaborări.  

SanatateSănătate
       Putem să vorbim despre o perioadă în care, indiferent de problemele de sănătate cu care te poți confrunta, vei reuși să le depășești cu bine. Atenție la perioada cuprinsă între 3 și 23 decembrie întrucât ești predispus la accidente, răsturnări de situație, probleme legate de un (nou) tratament. Nu este exclus nici să vorbim despre un diagnostic greșit. Este indicat să îți faci analizele după data de 23 decembrie. În momentele de tensiune, de neliniște este recomandat să faci mai multe plimbări în aer liber, exerciții fizice moderate pentru a te relaxa.